Meci echilibrat și tensionat, cu încărcătură psihologică mare pentru ambele echipe. Spaniolii au părut să domine, deținând mai mult balonul, dar germanii au avut mai multe faze periculoase. De altfel, ambele echipe au ratat mult din situații clare de finalizare.

Germania a fost pe punctul să deschidă scorul în prima repriză, prin Rudiger, dar golul a fost anulat de sistemul VAR, din motive de ofsaid.

În repriza a doua, spaniolii reușesc deschiderea scorului în minutul 62, prin Morata, dar sub presiunea pusă de germani, apărarea Spaniei cedează în minutul 83, iar Fulkrug înscrie. 1-1, scor cu care partida se încheie, iar ambele formații păstrează șanse de calificare.

Spania este pe primul loc în Grupa E, dar are numai 4 puncte. Șansele sale de calificare sunt mari, datorită golaverajului bun. Germania trebuie să învingă Costa Rica, eventual la scor, în ultimul meci din grupe pentru a ajunge în optimi, în situația în care Japonia reușește un egal cu Spania.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday