Danemarca face o figură frumoasă, într-un meci destul de echilibrat împotriva Franței, considerată una dintre favoritele la câștigarea turneului.

În prima repriză Franța a atacat mai mult, dar danezii s-au apărat ferm, lansând contraatacuri periculoase. Până la pauză niciuna dintre echipe nu a reușit să înscrie.

În repriza a doua, Mbappe reușește deschiderea scorului în minutul 61, după un schimb spectaculos cu Theo Hernandez în fața porții daneze.

Bucuria francezilor este însă de scurtă durată – în minutul 68, Christensen egalează printr-un gol înscris cu capul pentru Danemarca. Danezii simt momentul și preiau inițiativa, dar în minutul 86 Mbappe marchează din nou, profitând de o centrare perfectă reușită de Griezmann – 2 la 1 pentru Franța, scor cu care partida se încheie.

Franța conduce acum Grupa D, cu 6 puncte și este calificată. Danemarca și Australia își vor disputa locul doi și calificarea în optimi în meciul direct.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday