Los Angeles. 25 de recruți ai poliției locale, care alergau pe stradă, au fost loviți de un SUV. Autoritățile tratează evenimentul ca pe un accident. Șoferul a fost reținut.

Law enforcement personnel take a closer look at the destruction of an SUV involved in critically injuring nearly two dozen deputy recruits in a Los Angeles County Sheriff's Department training academy class in Whittier, California on on November 16, 2022 - At last five trainee sheriff's deputies were badly hurt when a car rammed into a group of cadets jogging in Los Angeles, US media reported Wednesday. (Photo by Frederic J. BROWN / AFP)

Departamentul de Pompieri al orașului Los Angeles a explicat că 75 de cadeți ai poliției locale alergau pe o stradă din apropierea academiei de pregătire, moment în care un SUV a intrat în mulțime.

Cinci victime sunt în stare critică, patru au suferit răni ”moderate”, iar 14 răni minore, potrivit Departamentului. Incidentul s-a produs în jurul orei locale 6:30, iar la volanul mașinii se afla un tânăr în vârstă de 22 de ani, testat negativ pentru consumul de alcool.

Un reprezentant al Poliției Los Angeles a explicat că șoferul se deplasa pe sensul opus celui în care alergau recruții, iar ”din motive pe care încă încercăm să le stabilim, a virat pe benzile opuse”. Oficialul a declarat că mașina s-a oprit într-un stâlp.

Sursa: CBS News

Folosim cookies