Fotbal. Gerard Pique și-a anunțat retragerea. Fundașul de 35 de ani de la Barcelona va juca ultimul meci din cariera sa sâmbătă, în La Liga, cu Almeria.

Pique a anunțat încheierea carierei într-un mesaj video postat pe contul său de Twitter.  Fundașul spaniol a câștigat de trei ori Liga Campionilor și de opt ori campionatul intern cu Barcelona. A fost selecționat de 102 ori în echipa națională, iar în 2010 a câștigat Cupa Mondială.



Fotbalul mi-a dat totul, Barcelona mi-a dat totul. Voi, fanii, mi-ați dat totul. Și acum că visele acestui copil s-au împlinit, vreau să vă spun că am decis că este momentul ca această călătorie să ia sfârșit, a precizat fotbalistul.

Fost fundaș și la Manchester United și Zaragoza, Pique a mai spus că își dorește ca Barcelona, clubul său din copilărie, să fie cel la care își încheie cariera: “Întotdeauna am spus că nu va mai exista altă echipă după Barca și așa va fi. Meciul de sâmbătă va fi ultimul meu meci pe Camp Nou, a adăugat acesta.Voi deveni un fan obișnuit, voi susține echipa și voi transmite dragostea mea pentru Barcelona copiilor mei. Și mă cunoașteți – mai devreme sau mai târziu, mă voi întoarce”.

Sursa: SkySports.

Folosim cookies