Franța. Aeroportul din Montpellier a fost închis pe o perioadă nedeterminată. Un avion cargo a ieșit de pe pistă la aterizare, în timpul nopții, și a ajuns cu botul într-un lac. Nicio persoană nu a fost rănită în incident.

Prefectura regiunii precizează că o ancheta este în curs de desfășurare, pentru a determina cauza incidentului, și că aeroportul va rămâne închis până când aeronava va fi tractată.

Aeroportul din Monpellier este în prezent închis până la noi ordine, după ce un avion cargo a ieșit de pe pistă în timp ce încerca să aterizeze la primele ore ale dimineții de sâmbătă. Avionul Boeing 737 încerca să aterizeze în condiții de furtună și a ieșit de pe pistă și a ajuns într-un lac din apropiere. Cele trei persoane aflate la bord sunt nevătămate. O anchetă este în desfășurare pentru a stabili cauzele accidentului. Ca măsură de siguranță, aeroportul din Montpellier va fi închis pe o perioadă nedeterminată pentru zborurile de marfă și comerciale, în așteptarea intervenției unei companii specializate pentru scoaterea aeronavei”, a informat prefectura.

 

Folosim cookies