Rusia. Incendiu la o unitate militară din nordul Moscovei, noaptea trecută. Potrivit presei rusești, a ars o suprafață de peste o mie de metri pătrați. Nu sunt date despre victime sau despre cauzele incendiului.

Incendiul a izbucnit în Dolgoprudnîi, lângă Moscova, puțin după ora 1 noaptea. Conform pompierilor citați de TASS, suprafața cuprinsă de flăcări depășește 1.200 de metri pătrați. Inițial, pompierii au transmis că arde o clădire rezidențială, însă agenţia oficială rusă de presă TASS a scris ulterior că este vorba despre o unitate militară. 

Flăcările au fost stinse, iar în acest moment nu există date despre victime. De asemenea, nu sunt informații nici despre cauzele incendiului, însă în ultimele săptămâni, incidente similare au mai avut loc pe teritoriul Rusiei. Presa ucraineană scrie că în clădirile care au ars, cel mai probabil construite din lemn, se aflau numeroși rezerviști voluntari ruși, dar aceste informații nu au putut fi confirmate din surse independente.

Ieri, la o zi după exploziile înregistrate în Crimeea, un alt incendiu puternic a izbucnit într-un port de la Marea Azov, situat peste apă de orașul ucrainean Mariupol. Presa rusă a relatat că a ars un hangar și nu s-au înregistrat victime, însă fără a preciza cauza.

Folosim cookies