Netflix a anunțat joi că a concediat 300 de angajați într-o a doua rundă de reduceri a numărului locurilor de muncă. Restructurarea reprezintă aproximativ 4% din personalul gigantului de streaming american. Netflix a declarat în februarie că a pierdut 200.000 de abonați la nivel global de la începutul anului 2022 și a estimat o scădere de 2 milioane de utilizatori pentru acest trimestru.

Compania a pus scăderea numărului de abonați pe seama creșterii concurenței și a condițiilor economice dificile, arătând că un număr mare de abonați își împart conturile cu utilizatori care nu plătesc abonament.

Pentru a compensa scăderea numărului de abonați, Netflix ia în calcul un abonament mai ieftin, dar care să presupună difuzarea de reclamă. Joi, directorul executiv al Netflix a declarat că este în discuții cu mai multe companii pentru parteneriate de publicitate.

Sursă alternativă: CNBC

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday