Franța. Jaf armat la o bijuterie Chanel din centrul Parisului. Suspecții au furat obiecte de lux în valoare de câteva milioane de euro, după care au reușit să fugă pe motociclete. Aveau asupra lor cel puțin o armă automată.

Patru persoane îmbrăcate în negru și înarmate cu cel puțin o armă automată au jefuit joi după-amiază magazinul de lux Chanel din centrul Parisului, după care au fugit pe o motocicletă și un scuter.

Imaginile video care circulă pe Twitter, despre care poliția a transmis că sunt autentice, au surprins o persoană înarmată cu ceea ce pare a fi o armă automată în fața magazinului de pe Rue de la Paix. Câteva secunde mai târziu, alte trei persoane îmbrăcate în negru și purtând căști de protecție ies din clădirea în care se află magazinul, având asupra lor genți în care se presupune că sunt bijuteriile furate.

Potrivit Chanel, nicio persoană nu a fost rănită. Reprezentanții magazinului nu au dezvăluit valoarea exactă a bunurilor furate, dar potrivit presei franceze, prejudiciul este estimat la câteva milioane de euro. Polițiștii au transmis că nu au informații despre identitatea hoților.

Magazinele de bijuterii din Paris au suferit o serie de jafuri armate în ultimele luni. În septembrie, poliția a prins trei persoane înarmate chiar după ce jefuiseră bijuterii în valoare de 10 milioane de euro dintr-un magazin Bulgari. În iulie, hoții au fugit cu bijuterii în valoare de aproape 2 milioane de euro dintr-un magazin Chaumet de lângă Champs-Elysees. Bunurile furate au fost ulterior recuperate, iar suspecții au fost arestați.

Surse alternative: BFMTV, Reuters.

Folosim cookies