Samsung, lider modial în tehnologie, anunță lansarea următoarei generații de telefoane inteligente GAlaxy S22, S22+, S22 Ultra, precum și o nouă familie de tablete, Galaxy TAB S8, cea mai mare, mai avansată și mai versatilă tabletă Galaxy creată vreodată. Sunt disponibile deja pentru precomandă, inclusiv în România. (P)

Noile Galaxy S22 și S22+ dispun de camere foto dinamice cu procesare inteligentă avansată a imaginii pentru a transforma fiecare moment într-unul epic. Sunt concepute pentru a oferi experiențe de nivel următor în ceea ce privește camera foto, astfel încât oamenii să se poată conecta cu ceilalți și să partajeze conținut oriunde s-ar afla. 

Cu noile funcții revoluționare Nightography ale seriei Galaxy S22 (un senzor cu 23% mai mare față de cel de pe Galaxy S21 și S21+, precum și tehnologia Adaptive Pixel) camera este proiectată special pentru a lăsa mai multă lumină să pătrundă prin obiectiv, pentru a evidenția detalii și a surprinde culori spectaculoase, care scot conținutul în evidență, chiar și în întuneric. 

Atât Galaxy S22, cât și Galaxy S22+ vin cu o cameră principală puternică de 50MP, un obiectiv tele de 10MP și un obiectiv ultra-larg de 12MP. În timpul înregistrării video, noua funcție de Auto Framing detectează și poate cuprinde până la 10 persoane în cadru, ajustând automat focalizarea camerei, astfel încât toți subiecții camerei să se vadă clar. Ambele dispozitive sunt alimentate de tehnologia avansată VDIS, care minimizează vibrațiile, astfel încât imaginile să fie perfecte chiar și în mișcare.

Galaxy S22 și S22+ sunt, de asemenea, echipate cu cea mai recentă tehnologie AI de la Samsung. Surprinderea fotografiilor în modul Portrait devine și mai ușoară cu noua funcție AI Stereo Depth Map, putând fi surprinse chiar și cele mai mici detalii datorită unui algoritm AI sofisticat, care recunoaște protagonistul în cadru (indiferent că este vorba de o persoană sau chiar de animalul de companie, de exemplu) împiedicând contopirea acestuia cu fundalul printr-un mod complex în care strălucirea fiecărui pixel dintr-o fotografie este individual reglată.

Distinct de cele două modele S22, Samsung a prezentat Galaxy S22 Ultra, cu cea mai bună cameră, performanță și conectivitate, existente vreodată pe un smartphone Galaxy, o îmbinare a celor mai bune funcții Galaxy din seriile Note și S. 

În Galaxy S22 Ultra se întâlnesc moștenirea tehnologică a două dintre cele mai bune serii de smartphone-uri Galaxy – puterea de neegalat a seriei Note și camera profesională și performanța seriei S – pentru a stabili un nou standard în zona smartphone-urilor premium. Dispunând de un S Pen încorporat, capabilități avansate de Nightography și înregistrare video și o durată de peste o zi a bateriei, Galaxy S22 Ultra este cel mai puternic dispozitiv Ultra pe care Samsung l-a creat vreodată.

“Galaxy S22 Ultra preia îndrăgita funcționalitate a Galaxy Note și cele mai celebre aspecte ale seriei S, îmbinându-le pentru o experiență mobilă cu adevărat unică. Acesta este un salt înainte pentru tehnologia mobilă, stabilind un nou standard pentru tot ceea ce poate fi un smartphone”, a declarat TM Roh, președinte și Head of Samsung Electronics’ MX (Mobile eXperience) Business.

De la funcții de creativitate și productivitate, până la putere și performanță, Galaxy S22 Ultra aduce tot ce îndrăgeau utilizatorii la experiența Note pe seria S. Cu lentilele camerei integrate perfect și o ramă metalică elegantă, creând un efect de oglindă, Galaxy S22 Ultra este dispozitivul cu cel mai premium „look and feel” creat vreodată de Samsung. Finisajul de lux din sticlă, cu aspect mat, adaugă o notă elegantă întregului ansamblu de design redefinit al lui Galaxy S22 Ultra – completat de unghiurile ascuțite, emblematice, ale Galaxy Note – toate încadrate într-un design raționalizat. Pe cât de durabil, pe atât de uimitor, Galaxy S22 Ultra vine în patru opțiuni de culoare inspirate din natură, precum Phantom Black, Phantom White, Green și, pentru prima dată pe Galaxy S22 Ultra, Burgundy.

Cu capabilități de zoom care îi vor apropia pe utilizatori de 100 de ori de subiectul acțiunii, camera lui Galaxy S22 Ultra nu este doar cea mai puternică realizată vreodată de Samsung, ci și cea mai inteligentă. Dotat cu noi funcții pe bază de AI, este creat pentru a transforma fiecare fotografie într-una profesională. Galaxy S22 Ultra oferă acces, în exclusivitate, în aplicația Expert RAW, care include o suită completă de instrumente de editare, direct în aplicația camerei foto, oferind o experiență asemănătoare cu cea a DSLR-ului și un control al camerei foto mai creativ. Având posibilitatea de a salva fotografii în format RAW de până la 16 biți, utilizatorii pot beneficia de un control sporit în procesul de editare prin furnizarea mai multor date ale imaginilor selectate spre editare. Și, la fel ca un aparat foto DSLR, utilizatorii pot să mărească sau să scadă luminozitatea fotografiilor din setările ISO, precum și viteza obturatorului, să ajusteze balansul de alb pentru fotografii mai calde sau mai reci, putând să pună focusul manual pe subiectul dorit, pentru ca fotografiile să arate exact așa cum își vor. 

Acest model face parte din prima serie de Galaxy S care beneficiază de cel mai nou procesor de 4nm, alimentând cea mai avansată procesare AI și ML de la Samsung. De asemenea, dispune de Wi-Fi 6E, de până la două ori mai rapid decât Wi-Fi 6. Toate aceastea sunt alimentate de o baterie puternică care oferă mai mult de o zi întreagă de utilizare după doar o singură încărcare. Galaxy S22 Ultra permite, de asemenea, o încărcare super-rapidă de 45W, astfel încât utilizatorii să poată înregistra mai mult de 50 de minute de videoclipuri – după o încărcare de 10 minute.

Samsung a lansat și noua serie Galaxy Tab S8, cea mai mare, mai avansată și mai versatilă tabletă Galaxy creată vreodată, o familie în care se regăsesc atât Galaxy Tab S8 și S8+, cât și prima tabletă Tab S8 Ultra. 

Tableta vine cu cel mai mare și mai avansat ecran și cea mai puternică performanță oferită vreodată de Galaxy Tab S. Hardware-ul sofisticat, funcțiile de productivitate premium și ecosistemul perfect pe care se bazează utilizatorii Galaxy sunt combinate într-un singur dispozitiv portabil și potrivit pentru productivitate, conceput pentru a fi partenerul perfect într-o lume mereu activă, în care pe primul loc este conținutul video. 

Mai mult ca niciodată, ne bazăm pe tablete pentru apeluri video și streaming. Fiecare Galaxy Tab S8 oferă o experiență de videoconferință îmbunătățită, cu camere frontale ultra-wide, o configurație cu trei microfoane și o tehnologie inteligentă de încadrare automată pentru o experiență a apelurilor video cu adevărat profesională. 

Tab S8 oferă capabilități revoluționare de multitasking alături de Multi-Active Windows îmbunătățit și Samsung DeX, partajare sigură și ușoară a fișierelor cu funcția Quick Share protejată cu parolă, dar și productivitate puternică cu noul procesor super-rapid de 4nm, alături de un S Pen mai ușor ca niciodată, inclus în cutie. 

Toate acestea sunt integrate în cel mai subțire și mai dur corp din Armor Aluminium pentru o portabilitate mai mare și pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența mobilă. 

„Ne-am bazat pe ani de inovație în experiențele mobile pentru a perfecționa seria Galaxy Tab S8 și pentru a depăși limitele în tot ceea ce este posibil pe o tabletă cu primul Galaxy Tab S8 Ultra”, a declarat TM Roh, President & Head of MX Business at Samsung Electronicss. 

Cu afișajul Super AMOLED extins de 14,6 inchi și rata de reîmprospătare de 120 Hz, se mândrește și cu cele mai subțiri rame de până acum, cu 6,3 mm pentru un raport optim între ecran și corp, oferind o experiență cu adevărat captivantă. Ecranul său generos este încadrat de cel mai subțire, cel mai ușor, dar și cel mai puternic corp de până acum, protejat de un cadru din aluminiu Armor, care este cu peste 30% mai rezistent la zgârieturi și cu 40% mai puțin predispus la îndoire decât Galaxy Tab S7. Pentru cea mai premium tehnologie pe care o poți lua aproape oriunde, Galaxy Tab S8 Ultra este construit pentru a te integra complet în atmosfera fiecărui videoclip, film, joc sau alt conținut în mișcare.

Echipat cu camere frontale duble și foarte puternice de 12 MP, Galaxy Tab S8 Ultra transformă, de asemenea, experiența apelurilor video cu o calitate video 4K profesională. Hardware-ul avansat se întâlnește cu software-ul și tehnologia de încadrare automată de la Samsung, care vă menține automat în focus în timpul unui apel, chiar dacă măriți sau micșorați imaginea pentru a include noi participanți în conferință. De asemenea, sunetul este la fel de clar ca imaginea, datorită celor trei microfoane de precizie care folosesc tehnologia avansată de reducere a zgomotului pentru a preveni zgomotul de fundal. Difuzoarele cvadru cu Dolby Atmos®, incluse pe toate cele trei modele Galaxy Tab S8, asigură că totul sună incredibil, cu detalii și claritate realiste.

Muncă, gaming și conectivitate așa cum nu ai mai văzut.

Indiferent dacă doriți să vă explorați latura artistică, să pătrundeți în lumea dinamică a jocurilor, sau pur și simplu să faceți mai multe lucruri cu ușurință, Galaxy Tab S8 este tableta de care aveți nevoie pentru performanțe imbatabile. Echipat cu cel mai rapid procesor de până acum dintr-un Galaxy Tab – un cip de 4 nm – Galaxy Tab S8 și S8+ oferă, de asemenea, suficient RAM și spațiu de stocare pentru orice sarcină. Dacă aveți nevoie de mai mult, Galaxy Tab S8 Ultra include până la 16 GB RAM și până la 512 GB spațiu de stocare, iar toate cele trei modele oferă spațiu de stocare extensibil cu până la 1 TB cu un card microSD opțional.

Cu seria Galaxy Tab S8, sunteți întotdeauna pregătit de acțiune, cu o baterie inteligentă concepută să reziste o zi întreagă. Beneficiază de încărcare super-rapidă de 45 W care poate ajunge la 100% în doar 80 de minute[11]. Dacă aveți nevoie să încărcați alte dispozitive, pur și simplu conectați-vă Galaxy Tab S8 la un smartphone Galaxy S22 cu un cablu USB-C, iar bateria cu încărcare rapidă a tabletei se poate folosi ca încărcător portabil.

Creatorii de conținut și streamerii pot captura ușor tutoriale online și jocuri, folosind funcția Selfie Video care acum este încorportă în Samsung’s Screen Recorder. Având în vedere că instrumentul de editare Luma Fusion va fi disponibil în curând pe dispozitivele Galaxy, veți putea folosi Galaxy Tab S8 și S Pen pentru a edita cu precizie videoclipuri 4K.

Ecranul extins al Galaxy Tab S8 Ultra vă permite să-l împărțiți în mai multe ferestre redimensionabile, astfel încât să puteți face mai multe sarcini fără a fi nevoie să comutați între aplicații.  

Samsung a încheiat un parteneriat cu Google pentru apeluri video și experiențe de partajare live prin Google Duo, astfel încât să puteți viziona videoclipuri împreună cu prietenii dvs. pe YouTube, să folosiți browserul pentru a vă ajuta să vă planificați următoarea întâlnire sau să dezvoltați idei creative folosind Jamboard, programul interactiv creat de Google.

Seria Galaxy Tab S8 va fi disponibilă pentru precomandă începând cu 9 februarie, ora 17:00 și va fi lansată oficial pe 25 februarie, începând cu anumite piețe, inclusiv SUA, Europa și Coreea. Utilizatorii care precomandă Galaxy Tab S8 Ultra vor primi noua tastatură Book Cover, iar cei care comandă Tab S8+ sau Tab S8 vor primi câte o tastatură Book Cover Slim. 

Telefoanele Galaxy S22 și Galaxy S22+ sunt disponibile pentru precomandă începând cu 9 februarie pe Samsung.com, la operatori și retaileri, în online și în magazine. La fel și Galaxy S22 Ultra, împreună cu o pereche de Galaxy Buds Pro. Detalii pe Samsung România.

Folosim cookies