De ce telefoanele recondiționate sunt o alegere sigură? Cu garanție de 12 luni, set complet de aceesorii și preț convenabil, smartphone-urile recondiționate 100% profesionist din portofoliul Orange România sunt disponibile acum online! (P)

Pot fi telefoanele recondiționate o alegere sigură?

Da, telefoanele recondiționate pot fi o alegere sigură, și nu doar atât, ci și o alegere premium pentru tine și natură în același timp. Deși telefoanele recondiționate sunt privite de cele mai multe ori cu reticență din partea consumatorilor, ele pot fi soluție optimă pentru a încuraja economia circulară și o alegere bună din punct de vedere calitate-preț pentru publicul care a înțeles că un telefon bun nu înseamnă întotdeauna cel mai nou model de smartphone.

Alegerea unui telefon recondiționat trebuie să fie făcută întotdeauna cu maximă atenție la originea de unde se face achiziția. Fie că vorbim de un producător, un operator de telefonie mobilă sau o altă sursă, este important să verificăm dacă alegerea pe care o facem este una sigură. Asta presupune ca achiziția să fie însoțită de o garanție, o politică de retur bine stabilită și de toate informațiile necesare despre sursă și produsele comercializate. Dacă toate aceste puncte de interes sunt bifate, telefonul recondiționat este o alegere sigură. Dacă optezi pentru alte surse care sunt mai greu de verificat, însă te atrage un preț mai redus al dispozitivului, raportul calitate-preț și siguranța achiziției vor fi direct proporționale cu prețul: reduse.

Inițiativa telefoanelor recondiționate este acum preluată și în România, Orange fiind primul operator de telefonie mobilă local care își continuă seria de inițiative green cu un portofoliu exclusiv alcătuit din astfel de device-uri. Prin noua campanie Orange „Premium pentru mine si natură” operatorul de telefonie mobilă aduce siguranța la un pas mai aproape de consumatorii care iau în considerare decizia de a achiziționa un telefon recondiționat. Ce înseamnă mai exact siguranță? Simplu.

Garanția că telefonul este recondiționat profesionist:

Smartphone-urile premium din cadrul campaniei „Premium pentru mine și natură” trec printr-un control riguros al calității și un proces amplu de recondiționare, proces care pornește de la curățarea telefonului, până la repararea sau înlocuirea pieselor defecte și se termină cu ulterioare modificări ale aspectului device-ului. Astfel, rezultatul este un telefon care este adus cât mai aproape de starea originală de funcționare, la un raport calitate – preț optim.

Garanție de 12 luni:

Telefoanele recondiționate vin la pachet cu o garanție de 12 luni. Este un termen standard reglementat la nivelul UE pentru telefoanele recondiționate.

Tranport și retur gratuite:

Transportul este gratuit la achiziționarea telefoanelor recondiționate din portofoliul exclusiv online al operatorului. Dacă telefonul ales nu ți se potrivește și dorești să îl returnezi, ai la dispoziție 30 de zile pentru a face asta. Și în cazul returului, transportul este gratuit.

Nu sunt blocate în rețeaua Orange:

Deși sunt comercializate la prețuri avantajoase, începând de la 9.5 eur/lună, și pot fi cumpărate alături de abonamentele Orange, telefoanele recondiționate pot fi achiziționate și la liber.

Revenind la ideea unei alegeri premium pentru tine și natură, campania Orange îi asigură utilizatorului confortul unei achiziții sigure în timp ce contribuie la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător, două puncte cheie extrem de importante prin care economia circulară este încurajată și susținută la nivel local.

Folosim cookies