Dâmbovița. Accident grav la Aninoasa (DN 71 Târgoviște-Sinaia) într-o coliziune între un microbuz ce transporta copii și un autoturism. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat. Intervenție ISU în desfășurare. Traficul rutier a fost deviat pe una din străzile din localitate.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 71 Târgoviște-Sinaia, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Potrivit primelor informații, două persoane adulte (șoferul microbuzului și însoțitorul copiilor) au decedat. ISU Dâmbovița precizează că în microbuz se mai aflau nouă copii, dintre care trei au fost transportați la spital înainte ca forțele de intervenție să ajungă la fața locului, iar ceilalți șase copii au fost duși la spital după evaluarea medicală făcută în ambulanțe.

Traficul rutier este oprit în totalitate, fiind deviat pe străzi din localitate, pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Folosim cookies