Bob Iger, directorul general al companiei Disney, a detaliat, la CNBC, că măsura va începe să fie aplicată din iunie în câteva țări și, pe scară mai largă, din septembrie, dar fără a anunța date exacte. În acest fel, compania urmărește să-și crească veniturile obținute de pe urma vânzărilor de abonamente la serviciul său de streaming video.

În teorie, Dinsey+, ca și alte platforme de streaming, nu permitea ca un cont să fie partajat între mai multe persoane, însă aplicarea acestei măsuri nu a fost urmărită pe scară largă. Hulu, serviciul de streaming care aparține tot de Disney, a luat măsura limitării partajării contului în afara locuinței titularului încă de pe 14 martie.

Decizia vine după ce platforma rivală Netflix a raportat o creștere a numărului de abonați noi, după interzicerea partajării conturilor. De altfel, în interviul său pentru postul de televiziune CNBC, Iger a recunoscut că “Netflix este standardul de aur în streaming”.

Sursă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday