Înregistrare România în Direct: Ce ai face dacă ai fi Dacian Cioloș?

Dezbaterea România în Direct începe la Europa FM la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la Înregistrare România în Direct: Ce ai face dacă ai fi Dacian Cioloș?

 • ioane
  Martie 19, 2017 la ora 17:22

  As adera la PSD si as incerca sa schimb partidul

  Răspunde
   
 • Marin
  Martie 18, 2017 la ora 00:25

  Ar fi bine Ciolos sa ne spuna ce s-a intamplat in timpul guvernarii lui daca vrea sa mai guverneze. De exemplu, cum a cazut Toba, dupa ce a fost aparat atata vreme? Eu cred ca Dacian Ciolos e un om cumsecade, dar cata vreme ia asupra lui lucruri facute de Iohannis sau SRI (vezi textul celor de la Romania Curata, Cum manevreaza SRI guvernul Ciolos sub ochii nostri), lumea nu va avea incredere in el. Sa spuna versiunea lui odata!

  Răspunde
   
 • Constantin
  Martie 16, 2017 la ora 18:52

  Mi-e greu să mă plasez în postura domniei sale, dar într-un exercițiu de imaginație, cred că cel mai bine ar fi pentru dl Cioloș să fie ONEST. Dacă a cerut opinia cuiva și face o cercetare de piață prin intermediul acestui blog, ar fi extrem de util să aibă acest lucru în vedere. Onestitate în opinia mea înseamnă să se adreseze deschis potențialilor susținători și să înceapă prin a explica cum și de ce a satisfăcut solicitările PSD și PNL din timpul guvernării domniei sale. Așa, ca un fel de analiză critică! Adică, să știm și noi eventualii alegători ai domniei-sale dacă își asumă erorile din timpul mandatului, ori i-au fost impuse și se delimitează de ele. Dar, în primul rând, să le explice! Lucrurile bune n-au nevoie de explicații, ele pot fi folosite în viitoarea campanie. Acum cred că ar trebui câștigată încrederea cetățenilor și aș vrea să știu și eu care a fost cauza deciziilor proaste ale guvernului domniei-sale.

  Răspunde
   
 • Daniel D.
  Martie 16, 2017 la ora 15:42

  Probabil ca cel mai bun lucru pe care domnul Ciolos ar putea sa il faca pentru Romania in acest moment ar fi sa lanseze o platforma educationala: un loc de unde tinerii sa se poata informa despre vot, politica, organizare statala, constitutie, s.a.m.d.
  Asta cred ca ne lipseste noua, romanilor, cel mai mult: educatia cetateneasca. Astfel tineri actuali sau viitori votanti vor sti si se vor implica mai mult.
  Iar ca si o sugestie suplimentara, curicula (daca ii pot spune asa) ar trebui redactata pe doua nivele de dificultate: unul care sa se adreseze tinerilor de peste 16 ani, iar altul pentru cei pana in 15 ani.

  Răspunde
   
 • gigi_ciocan
  Martie 16, 2017 la ora 13:54

  romania are nevoie de oameni cu minimul de inteligenta… momentan toti va invartiti dupa coada ca „suntem un popor de genii neintelese”cand adevarul este unul singur… suntem o tara de tarani prosti si ignoranti… pana n-o sa realizati asta n-o sa se schimbe nimic….

  Răspunde
   
  1. MPM
   Martie 16, 2017 la ora 18:38

   Din pacate aveti dreptate.
   In locul lui Ciolos as urma invatatura de minte a lui Tutea si mi-as cauta un post caldut la Brussels.

   Răspunde
    
 • catalin
  Martie 16, 2017 la ora 13:43

  Ciolos n-ar castiga niste alegeri nici daca ar candida de unul singur..El e tipul de om care asteapta sa fie numit..

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase