Killer, predă-te!

Nu mai e de glumă, deja lucrurile au luat-o razna complet. Acum o săptămână și ceva, când ministerul de Finanțe a publicat primul proiect de buget, am sesizat intenția lui Liviu Dragnea de a crea un super-sac-cu-bani care sugera o cointeresare a baronilor locali în dezincriminarea abuzului în serviciu. Legătura dintre buget și ordonanțele pregătite de ministerul Justiției fiind evidentă, mi-am zis că vor corecta totuși unele lucruri, imposibil de ascuns în forma finală a Bugetului. Problema, în această formă finală, este că domnul Dragnea și guvernul său, par a se pregăti să ne scoată și din NATO și din UE, căci altfel nu se explică de exemplu nici diminuarea cotei pe care România o plătește anual la bugetul Uniunii (sesizată de Consiliul Fiscal) și nici gogoșile din bugetul Apărării. Să le luăm pe rând, căci suntem la Momentul Marii Revelații, momentul în care, în sfârșit, vom pricepe de ce tot repeta Dragnea că Programul PSD trebuie aplicat exact așa! dar și că Doar eu știu exact tot programul, din scoarță în scoarță.

În primul rând trebuie să identificăm autorii și rolul fiecăruia.

Ministrul Justiției, Florin Iordache și cel al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, sunt de fapt cele două torpile trimise de Liviu Dragnea, una cu rolul de a paraliza Justiția, prin dezincriminarea Abuzului, iar celălalt cu rolul de a-i cointeresa pe baronii din PSD în susținerea liderului până la capăt.

Sevil Shhaideh devine sacul cu bani pe care aceia îl pot fura fără nicio greață, după ce Iordache trece modificarea Codului Penal. Sigur, scapă și Dragnea, asta nu o mai comentăm că o știe toată lumea, dar, ca să fie sigur că nu apar fisuri în partid, marele lider a pus pe masă o sumă uriașă – 30 de miliarde de lei, dar trebuie să anuleze și polițistul. Ca să pricepeți exact despre ce vorbesc, urmăriți demonstrația lui Liviu Avram cu primarul care cumpără un creion cu un milion de lei. De la minutul 7 și 15 secunde.

Legătura dintre ordonanțe și Buget fiind evidentă, acum haideți să vedem cum se face execuția planului și care sunt efectele asupra națiunii, altele decât scăparea lui Dragnea, Voiculescu (ordonanța grațierii îii reduce la jumătate pedeapsa făcând termenul de eliberare depășit; practic patronul antenelor trebuie doar să ceară eliberarea și iese imediat) și a altora.

Pentru a-și crea mecanismul de momire (30 de miliarde la Programul Național de Dezvoltare Locală) Liviu Dragnea a băgat în legea Bugetului câteva derogări importante (și complet ilegale, aberante) de la Legea Finanțelor Publice și de la cea a Responsabilității Fiscale.

De exemplu, Sevil Shhaideh își poate rectifica pozitiv oricând bugetul, fără să mai fie nevoie nici de ordonanță, nici de lege, doar prin ordin de ministru. Ordinul ei.  Adio minister de Finanțe, ce zic eu!, adio Guvern! Adevăratul Guvern devine Sevil Shhaideh! Cam cum era Elena Udrea pe vremea Guvernului Boc, dar cu alte mijloace, altă execuție, altă personalitate(?).

Viorel Ștefan (despre care au circulat unele informații că a tot refuzat să semneze gogomăniile lui Dragnea) și Sorin Grindeanu rămân de clovni.

Aceasta este doar una dintre derogările de la Legea Finanțelor Publice (eufemistic vorbind derogare, acea lege poate fi aruncată la coș) dar mai sunt și altele, care menționează de exemplu schimbarea formulei de reechilibrare a bugetelor locale.

E clar mecanismul? Primarul, din exemplul lui Liviu Avram, care vrea să plăteacă un milion pe un creion (și care n-are de ce a se teme de DNA, căci Codul Penal se va fi modificat) primește banii printr-o formulă decisă de Dragnea, cu semnătura (ordin de ministru) lui Sevil Shhaideh, care îi ia prin Fondul de Urgență sub forma unor credite de angajament. Și hai noroc! Deficitul fie se aruncă pe anii următori, fie Grindeanu și Ștefan trebuie apoi să taie din altă parte sau să împrumute, că oricum nu se mai încadrează nici în mama lu’ 3%.
Dar nu vă opriți din citit, partea spectaculoasă, abia urmează!

Sigur că toate astea duc în final la un viol la aritmeticii… Pur și simplu nu există atâția bani. Era evident din campanie, pentru orice om decent, că totul e un bluf. Genialul program de guvernare știut din scoarță în scoarță doar de Dragnea e o listă de gogoși care nici cu modificarea prognozelor nu se închide! Da, așa cum au remarcat mai mulți, Comisia națională de prognoză a schimbat în urmă cu câteva zile toate cifrele, cu cele din programul PSD.  A umflat creșterea economică dar chiar presupunând că țara va crește timp de patru ani cu o medie de 5,5% (o medie aberantă care nici nu ar fi sustenabilă, dar nu mă aștept ca golanii ăștia să înțeleagă o chestiune mai complexă) Bugetul croit tot lasă în aer câteva lucruri.

Inițial rămăsese neacoperit bugetul Apărării, cel care trebuie să urce anul acesta la 2% din PIB ca să nu ne dea Trump afară din NATO. L-au completat cu credite de angajament, o vrăjeală totală (pentru detalii citiți articolul de pe Romaniamilitary ce devoalează clar modul în care de fapt România NU ar fi cheltuit 2% din PIB pentru Apărare) care chiar ne-ar fi pus într-o situație gravă. Nu ne mai jucăm cu NATO! Ok, a venit Dragnea și a zis, gata dom’le dăm bani la Armată, lăsați vrăjeala! Dar vai! În a doua variantă a Bugetului, Consiliul Fiscal sesizează o reducere inexplicabilă a contribuției României la Bugetul UE! Ieșim din UE și noi n-am aflat? Am râs de Tăriceanu când a zis că ne retragem din MCV… Ce vrea să facă Dragnea cu țara noatră? NATO sau UE? Ce mai sacrificăm pentru banii ăia dați mită baronilor locali prin Sevil Shhaideh? A! Păi nu mare lucru! Tot viitorul! Nu numai anul ăsta bugetul se duce dracu, căci prin creditele de angajament (cheltuieli contractate multianual) și bugetele anilor următori consfințesc derapaje în lărgire de la normele europene, cum remarcă tot Consiliul Fiscal.

După ce afli toate astea, după ce îți faci toate crucile din lume, următorul pas este să te întrebi ce au pesediștii de gând. Pesediștii? Mai degrabă, ce are Dragnea de gând? E lesne de observat că Bugetul pe 2017 seamănă mai mult cu un HIT AND RUN, cu o lovitură dată statului, urmată de o fugă de la locul faptei. Dragnea nu pare (sau poate nu știe) să se pregătească să guverneze patru ani. De ce face asta? Se va retrage după ce-i modifică Iordache Codul Penal și va scăpa de închisoare? A mituit poporul cu pensii și salarii, ca să ajungă la putere, acum își mituiește propriul partid ca să-l sprijine în toată această lovitură de mutilare a țării prin legalizarea corupției, dar adevărul este că nici printr-o devalorizare masivă a leului aceste cheltuieli nu se pot susține.

Imaginați-vă doar că numai în 2017 toată tărășenia presupune o creștere a cheltuielilor publice cu 15%, în timp ce economia (PIB nominal) chiar umflată aiurea de Comisia de Prognoză tot nu poate crește cu mai mult de 7%. Ce aviz de la CSAT așteaptă acest Buget, care, în mod evident, pune în pericol securitatea, interesul național (spuneți-i cum doriți) indiferent cât alocă pentru SRI, servicii secrete și alți demoni la modă cu care Dragnea și Antenele crează o adevărată psihoză în România.
Ce este acest Buget? Un șantaj? Clica de golani ajunsă la vârful statului ne amenință cu desființarea lui dacă nu-i lăsăm să scape de pușcărie? Sunt nebuni? Sorin Grindeanu? Viorel Ștefan? Oricine! Help! Săriți! Hoții!

P.S. „Killer, predă-te!” e un joc de cărți. Între jucătorii de la masă unul este Killer, iar un altul, Polițistul, trebuie să-l ghicească. Killerul face cu ochiul celorlalți, încercând el însuși să ghicească care dintre jucători e polițistul. Am ales acest titlu pentru că Dragena elimină întâi polițistul și abia apoi le face celorlalți cu ochiul, arătându-le sacul cu bani de furat.

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

207 răspunsuri la Killer, predă-te!

 • Radu
  Martie 6, 2017 la ora 04:01

  Inainte de a-ti face o parere despre ce spun uniii sau altii, ar trebui sa incerci sa intelegi macar in linii mari lucrurile care se intampla si sa iti exprimi nedumeririle. Apoi daca tu crezi ca ai inteles incearca sa cantaresti bine faptele si apoi fara patima sa iti expui parerea ta. Cati dintre noi cei care comenteam procedeza asa si nu se lasa influientat de simpatiile politice, dealtfel trecatoare?

  /

  Răspunde
   
 • Korel Draw
  Februarie 9, 2017 la ora 23:34

  Tefeliștilor, v-a dat CCR la operație! Vouă și mediocrului la icoana căruia vă închinați. V-a desființat, v-a redus la condiția voastră reală: niște aproximativi, incapabili să citiți altceva în afara lozincilor, neputincioși în a pricepe un text de lege. Singurul lucru care vă uneste e dulăul din fruntea turmei care vă scoate din țarc la pășune și vă bagă înapoi. Ghinionul nostru, al celorlalți, e că pesediștii-s mămăligi, controlați/controlabili și nu realizează ce înseamnă puterea și legitimitatea votului. Întoarceți-vă în stradă și aprindeți lanternele, acolo vă e locul, nu meritați mai mult. Poate strângeți și zăpada…
  P.S. Într-o țară funcțională, un apucat ca Tapalagă, pericolul pentru ordinea publică prin acțiunile căruia a fost isterizat puhoiul puținteilor la minte și care se mai și laudă cu asta, ar fi luat de urgență, eventual cu ambulanța veterinară cu laser și generator. Dacă i-ar ieși bine analizele, ar fi trimis în judecată pentru instigare la răsturnarea ordinii constituționale. Dar noi trăim în România…

  Răspunde
   
 • Korel Draw
  Februarie 9, 2017 la ora 19:36

  Proștii strigă hoții/CCR desființează idioții
  (ambasadele, multinaționalele, klaunus iohannus), propagandiștii, pupincuriștii, etc.

  Răspunde
   
 • Marian
  Februarie 4, 2017 la ora 16:34

  Mai puteti sa mai dezinformati si sa manipulati lumea cu gogomanii de genul asta?
  Nu-mi vine sa cred ca sunt unii care pun botul la asemenea propaganda obosita.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Februarie 4, 2017 la ora 16:59

   Vedeti ce se intampla daca aveti deschise simultan mai multe ferestre pe monitor? Incurcati site-urile. Ati postat din greseala aici comentariul care era destinat Antenei 3.

   Răspunde
    
 • Adrian
  Februarie 4, 2017 la ora 08:17

  DRAGNEA SI AI LUI
  NU SUNT FIII NEAMULUI

  Răspunde
   
 • ares
  Februarie 3, 2017 la ora 09:09

  Cand Romania a contractat 20 miliarde EUR imprumut FMI ai facut ciocul mic. Si tu si toti shushterii din presa.

  Te-ai afirmat cu o emisiune economica relativ buna si ai esuat in a fi un propagandist sadea similar lui Badea (doar de partea cealalta a baricadei). Jalnic.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Februarie 3, 2017 la ora 09:34

   „…propagandist sadea similar lui Badea” _ Păi, discursul d-lui Badea, pe care-l considerați propagandist sadea, a fost împotriva Fondului și Băncii Mondiale, exact la fel ca al dumneavoastră. Să înțeleg că și dumneavoastră sunteți propagandist sadea?

   Răspunde
    
 • ares
  Februarie 3, 2017 la ora 09:09

  Cand Romania a contractat 20 miliarde EUR imprumut FMI ai facut ciocul mic. Si tu si toti shushterii din presa.

  Te-ai afirmat cu o emisiune economica relativ buna si ai esuat a fi un propagandist sadea similar lui Badea (doar de partea cealalta a baricadei). Jalnic.

  Răspunde
   
 • incomodul
  Februarie 1, 2017 la ora 14:28

  Plimbarile pana la Palatul Victoria in frig sunt de admirat, insa poporul asta haituit din toate partile are, din pacate, doar doua sanse: fie presedintele dizolva parlamentul, fie oamenii de business „cu greutate”, patronatele recurg la NESUPUNEREA CIVICA. A plati taxe si impozite unor asemenea „autoritati” inseamna complacere si complicitate.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Februarie 3, 2017 la ora 09:40

   Am citit Constitutția, însă poate mie mi-a scăpat pasajul din text. Sunteți amabil, vă rog, să precizați în ce articol al Constituției este prevăzut că Președintele Republicii poate dizolva Parlamentul, în afară de art. 89 – respingerea votului de încredere pentru formarea guvernului?

   Răspunde
    
 • Jos PSD! Jos Comunismul!
  Februarie 1, 2017 la ora 13:03

  Ale, ale, ale, ale
  Sa-ti dam la muie PSD,
  Suntem romani si ne vom apara,
  Avutul nostru si Justia!

  Răspunde
   
  1. Stelian
   Februarie 1, 2017 la ora 14:57

   Deocamdata PSD si-a luat tara inapoi…

   Răspunde
    
 • Ovidiu Butas
  Februarie 1, 2017 la ora 12:45

  Nu cred ca mai au sens manifestarile pasnice. Gunoaiele care ne conduc au demonstrat ca nu inteleg de vorba buna, ceea ce putea fi anticipat. Cred ca e nevoie de o revolutie si de alegeri anticipate

  Răspunde
   
 • Monica
  Februarie 1, 2017 la ora 10:46

  Bravo Moise!
  Continua sa educi populatia prin toate canalele pe care le poti accesa!
  Exista inca oameni cinstiti, care insa nu sunt suficient de informati.
  Radioul ajunge mai usor mai departe, in zona de influenta psd.

  Răspunde
   
 • Kapital
  Februarie 1, 2017 la ora 10:33

  In strada, asta e solutia imediata!
  Daca vom fi 100k+ deja se aprind ledurile la Berlin si exista muuuulte mijloace financiare de presiune pe guvernul borfasilor. Cele mai eficiente…

  Răspunde
   
 • Stelian
  Februarie 1, 2017 la ora 10:15

  De cativa ani tot va spn ca ar trebui ca cei ce ies in strada sa ceara schimbarea sistemului, caci alfel tot vor fi nevoiti sa iasa mereu si poate odata nu vor mai fi luati in seama.
  Tare si Iohannis, zice ca votul nu inseamna un cec in alb ca cei votati sa faca orice vor, ba uite ca am dreptate de cand spun aici ca exact asta inseamna si ca asta trebuia schimbat ca politicienii sa nu mai poata sa faca legi pntru ei.

  Răspunde
   
 • Iosif
  Februarie 1, 2017 la ora 10:15

  In timp ce dezbatem prostioare cu trump, suntem sabotati din interior.

  Eh ca de obicei, eu am fost la destule proteste cu rosia montana acu vreo 6 ani,cu una alta, nu mai am nervi si timp pentru asa ceva,au trecut anii.

  Restul guralivilor de pe net ma intereseaza ce fac. Ca pe net dau din gura non stop despre trump despre tot felul de minuni care nu ii afecteaza la modul direct. Insa cand se intampla ceva la modul chiar serios, stau si tac ca rahatul in iarba.

  Deci pentru asa ceva, ceva chiar grav, iasa cateva sute,sau in cel mai bun caz,cateva mii de oameni cu niste pancarde? Pai ce e asta, asta este acel „sange latin”.

  Asta e, iarasi ei castiga,iarasi demonstram ca suntem prea usor de condus si de manipulat.

  Răspunde
   
 • Mihai
  Februarie 1, 2017 la ora 09:55

  De la Mihai proorocie: se va merge mai departe, orice gand spre NORMAlitate va fi distrus din fasa.Romani…sa va asteptati sa fie MULT mai rau.
  Unii vor pleca,nu multi. Cei ce vor ramane isi vor apleca sufletul si capul spre desnadejde. Dar NU uitati…dintre noi se va ridica o alta multi de DREPTI care va curata RO cu ajutorul lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.

  Tineti minte ce va spun,tineti minte in detaliu prin ce treceti de 28 ani si urmariti anii care vor trece.

  Răspunde
   
 • Stelian
  Februarie 1, 2017 la ora 09:41

  Chestia cu „înaintaşii” a functionat ca un semnal, ca o parola.

  Răspunde
   
 • Anton
  Februarie 1, 2017 la ora 00:29

  Moise
  Uite ce a facut Guvernul Romaniei , Marti 31 Ianuarie !
  Daca nu reusiti sa-i dati jos va pling de mila dar din pacate romanii o merita cu virf si indesat
  Dati-i jos sau se vor sterge la fund cu voi
  Aveti numai aceste doua optiuni – VOI sau EI !

  Răspunde
   
  1. Ego
   Februarie 1, 2017 la ora 10:05

   Care voi sau ei? Intai trebuie exterminati „ei” cei 50% din cei care au votat si care sustin guvernul oamenii aceea s-au evaporat?

   Răspunde
    
 • ELENA
  Ianuarie 31, 2017 la ora 23:58

  ULTIMA SOLUTIE, INCA O REVOLUTIE !!!!

  Răspunde
   
 • AndreiM
  Ianuarie 31, 2017 la ora 23:39

  Ce sa zica Moise? Este lupta noastra, a demnitatii noastre. IN PIATA VICTORIEI!!!!

  Răspunde
   
 • Help
  Ianuarie 31, 2017 la ora 23:31

  Moise,zi ceva …

  Răspunde
   
 • speranta R
  Ianuarie 31, 2017 la ora 23:28

  Doamne,ne-au ucis din interior!

  Ce investitor mai vine aici dupa asemenea
  …..nu stiu ce cuvant sa folosesc;
  Nu-l vad decat pe Iordache:”alta intrebare”….?mi-a scrijelit creierul;

  Răspunde
   
  1. Ego
   Februarie 1, 2017 la ora 10:01

   Asta cu alta intrebare este invatata de la Iohanis.

   Răspunde
    
   1. Constantin
    Februarie 4, 2017 la ora 16:49

    Dar invata ingrozitor de greu. A trebuit sa repete de 24 de ori in cateva minute…Unul care prinde mai usor n-ati gasit la dumneavoastra la partid?

    Răspunde
     
 • Constantin
  Ianuarie 31, 2017 la ora 22:38

  Dupa cum ma asteptam, au reusit. Serviciile de informatii le-au ramas fidele, regimul mafiot a fost legiferat si acum sunt siguri ca nu li se poate intampla nimic. Urmeaza, probaboil, desfiintarea DNA.

  Răspunde
   
 • Alex
  Ianuarie 31, 2017 la ora 22:28

  MAINE IN PIATA VICTORIEI
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Răspunde
   
 • Ovidius
  Ianuarie 31, 2017 la ora 22:26

  Deci s-a intamplat !

  Răspunde
   
 • Eduard Constantin
  Ianuarie 31, 2017 la ora 20:54

  Mai esti uman?! Ma minunez cu stupoare ca esti debil mintal si esti in libertate sa intoxici oameni! Mai grav e ca toti analfabeți te susțin si iti cred atrocitățile fabulate! Sper sa ajungi unde ti-e locul, la spitalul 9.

  Răspunde
   
 • Andrei
  Ianuarie 31, 2017 la ora 18:00

  Eu nu inteleg inca de ce se tot discuta / negociaza aceste modificari de legislatie. E absurd! Nu e de ajuns ca platim impozite ca tampitii si cei de sus (care are trebui sa lucreze pentru noi) baga mana adanc in sacul banului public? Nu e de ajuns ca inca nu sunt prinsi o gramada care au furat de la noi toti si ca banii inca nu sunt recuperati, pentru ca leginle sunt oricum subrede si cei cu relatii ajung sa profite de tot felul de portite? Nu! Mai trebuie sa-si legalizeze si acest „drept”, de a ne baga mana si mai mult in buzunare noua, care muncim cinstit si platim tone de impozite pentru drumuri care se inchid, pentru spitale in care murim si pentru beneficii personale ale celor care ne conduc…

  Daca ar trebui discutat si schimbat ceva, eu zic ca ar trebui intarite legile si marite pedepsele (si nu invers), astfel incat toti cei care au furat atata timp din buzunarul nostru, al tuturor, sa fie inchisi si sa se recupereze de la ei toate pagubele pe care le-au adus acestei tari.

  Răspunde
   
 • Torpilă
  Ianuarie 31, 2017 la ora 17:02

  Apropo vă tot luați de casele lui Johanis care are proces pe rol Procesul lui Johanis e unul civil si se poate lansa cu o amendă s-au întelegerea între părți A lui Dragnea e unul penal si se putea lansa cu pușcarie .Dl .Guran explicațile postacilor de pe acest site ce înseamnă civil si penal Adeu! din Barcelona!

  Răspunde
   
 • Cristi
  Ianuarie 31, 2017 la ora 15:58

  Aoleu! Cumpărarea unui creion la prețul de un milion, bineînțeles urmată de însușirea diferenței de bani, nu reprezintă infracțiunea de abuz în serviciu, ci de delapidare, care nu este modificată și oricum este mai gravă. De asemenea, utilizarea fondurilor bugetare în alte scopuri, prin mecanismul expus de Moise, constituie infracțiunea de deturnare de fonduri, care, la fel, este mai gravă decât abuzul în serviciu. Cine nu înțelege cum e cu infracțiunile poate fi manipulat. Un articol ieftin…

  Răspunde
   
 • MOLOGHIANU
  Ianuarie 31, 2017 la ora 15:31

  „Dragnea și guvernul său, par a se pregăti să ne scoată și din NATO și din UE…”
  Ai ghicit. Doar ca nu par a se pregati, ci chiar o fac.
  Ce nevoie au de un UE care le da peste bot cand bat campii si nu-i lasa sa fure? Ei vor modelul rusesc, cu mafie, coruptie si dispret fata de oameni, legi si bun simt. Vor dreptul la „hotie pe fata”, fara a fi pedepsiti. Caci sunt alesii poporului, „conashi”. Na!

  Răspunde
   
 • Stelian
  Ianuarie 31, 2017 la ora 15:07

  Dragnea:

  „Programul nostru de guvernare va fi un program votat politic și prezentat de către PSD în această campanie. Din acest motiv, guvernul va fi monitorizat în permanență de către un grup de specialiști pe care l-am stabilit deja la nivelul partidului care va urmări realizarea tuturor angajamentelor făcute în timpul campaniei electorale la termenele și condițiile prevăzute în program. De asemenea, această echipă de monitorizare va face lunar rapoarte privind eficiența actului de guvernare și dacă va fi cazul, vor face și propuneri pentru îmbunătățirea acestui act, propuneri de orice natură ”

  Cum de nu stie ce cuprind ordonantele pe care guvernul vrea sa le dea, cand are echipa de monitorizare care stie tot si care face propuneri de orice natura si care face lunar rapoarte despre eficienta guvernului? (Sic)
  Ati mai auzit ceva despre aceasta echipa?

  Răspunde
   
 • mik
  Ianuarie 31, 2017 la ora 13:53

  Nu inteleg ce popor suntem si cum de unii au putut sa stea in casa Duminica. Nu priveste nimeni in viitor?

  Răspunde
   
 • Aloo SRI? Stirile false si postacii sovietici pun in pericol statul roman!
  Ianuarie 31, 2017 la ora 13:25

  Stirile false pot arunca statul roman in aer!

  Dezinformarea este o arma militara, iar in acest moment, doua partide PSD si ALDE si 3 televiziuni Antena 3, Romania TV si B1 TV folosesc aceasta arma impotriva poporului roman. Cu complicitatea Avocatului Poporului si al CNA.

  La fel si postacii sovietici! improasca cu dezinformare in toate partile cum ca iertarea coruptilor si aruncarea in aer a statului de drept e spre binele poporului roman!

  Rog Serviciile Secrete si CSAT sa intervina inaintea Rusilor!

  Multumim!

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Ianuarie 31, 2017 la ora 14:22

   Scapati din vecere faptul ca fara sprijinul serviciilor coruptii nu s-ar putea mentine la putere. Asadar, SRI stie ceea ce semnalati dumneavoastra, pentru ca, desi kleptocratii vorbesc despre SRI- Iohannis, de fapt serviciile sunt de partea lor. Vedeti afacerile (ilegale) facute de servicii cu oligarhii romani, inclusiv in mass-media. Manipularea prin presa in favoarea hotilor se face cu sprijinul acoperitilor Anacondei Istode.

   Răspunde
    
 • Constantin
  Ianuarie 31, 2017 la ora 12:59

  De asta am ujuns aici … pt ca 60% din romani ii doare in cot de ce se intampla, chiar daca asta inseamna ca nu-i intereseaza nici viitorul lor.
  Replica ca nu merg la vot pt ca nu am cu cine sa votez este o mare gogoasa, iar faptul ca stai acasa inseamna de fapt ca-ti doresti ca PSD-ul sa castige.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Ianuarie 31, 2017 la ora 14:12

   Sunt de acord cu tizul meu, aduc, insa, completarea ca sondajele de opinie arata ca cei care nu au votat, chiar daca ar fi mers la vot, majoritatea parlamentara ar fi fost aceeasi.

   Răspunde
    
 • Nicolae
  Ianuarie 31, 2017 la ora 12:54

  Nu sunt de acord cu teoriile dvs.. Ipoteza falsa determina o concluzie falsa. Asta, pe scurt, căci cu cât mai multe detalii, așa zis utile reușiți de fapt sa distrage-ți atenți de la ipoteza greșita. Totuși, nu realizez care este motivația dvs.. V-am urmărit și emisiunile de la radio. Și acolo, ca și in articol, doriți sa induceți in procesul gândirii noastre propriile „adevăruri” sub masca unei dorințe acute de democrație și liberă exprimare. Vis-a-vis de revelația avuta, participând la marș, știți foarte bine ca poate 5% din cei ce mărșăluiau erau in deplina cunoștința de cauza, însă acest lucru nu va determinat sa-l recunoașteți, dimpotrivă. Sloganul ” m-am simțit mândru ca sunt roman” poate prinde la followerii, dar nu la toți. Sincer sa fiu, la începuturi pățești a fi un profesionist, plin de intenții lăudabile. Ce ați devenit ulterior știți dvs. mai bine. Cu tot regretul, azi când va aud la radio, comit postul, fiindu-mi extrem de antipatica poziția dumneavoastră fata de „obiectivitate”. Probabil ca nu sunt singurul… de aici scăderea audienței. Dar, odată ce te-ai obișnuit cu un anumit STI de viața…faci orice trebuie făcut , desigur in limita legii, chiar dacă la periferia conștiinței. Adio domnule!

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Ianuarie 31, 2017 la ora 13:06

   Nicolae … nu ai vrea tu sa ne luminezi unde este ipoteza falsa? Si de unde stii tu ca doar 5% stiu de ce sunt in strada? De al A3 sau RTV cumva? Poti sa ma fafi cum vrei … am fost rand pe rand golan, derbedeu, basist, iohanist, sorocist, usrist, nazist … tu spui acum ca sunt manipulat … dar nu-mi mai pasa. Sursele mele nu sunt slugile de la TV. In cazul de fata am citit cele 2 OUG si daca faci acest lucru si tu vei fi, poate, in strada.
   PS: pentru cei care m-au facut in toate felurile le spun doar atat: pentru copilul meu sunt un erou.

   Răspunde
    
  2. Alina
   Ianuarie 31, 2017 la ora 15:41

   Este nevoie sa fiti corectat (din mai multe puncte de vedere)! Poate 5% reprezinta procentul celor care nu stiau prea bine de ce se afla acolo. Restul reprezinta o generatie satula, care stia exact pentru ce se afla in strada!

   Răspunde
    
   1. Constantin
    Ianuarie 31, 2017 la ora 17:01

    Corect. Scuze pt erorile te tastare. L-am scris in viteza intr-o mica puaza la munca.

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase