Video România în Direct: Bugetul 2017 – Mai multe proiecte locale de infrastructură, mai puține naționale.

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

stiri verificate
Categoria: ÎNREGISTRĂRI
Etichete:

Comentarii prin facebook

2 răspunsuri la Video România în Direct: Bugetul 2017 – Mai multe proiecte locale de infrastructură, mai puține naționale.

 • Gab
  Ianuarie 25, 2017 la ora 18:11

  Cred ca ceea ce se va petrece pe final de 2017 va fi iarasi un exod in Italia sau alta tara UE al palmasilor de la firmele de constructie care deja au planurile de restrangere a activitatii.Vorbind din perspectiva producatorilor de materiale de constructii,daca nu se da un semnal pana la mijlocul anului ,in 2018 vom importa forta de munca din Moldova,asta daca vor mai avea vize cu buletinul.Si daca tot vorbim de licitatii poate auzim ceva de la Moise poate si de submasura 4.3 pe irigatii si licitatiile de anul acesta.

  Răspunde
   
 • ade
  Ianuarie 25, 2017 la ora 13:53

  Din pacate nu pot asculta emisiunea,dar vreau sa transmit urmatoarele: lucrez de 15 ani la diverse firme de constructii la departamentul licitatii deci sunt in totala cunostinta de cauza. De la venirea lui Ponta la guvernare, in afara proiectelor incepute inaintea lui si care nu au mai putut fi oprite, achizitiile publice-lucrari au fost jenant de putine si numai pentru beneficiari locali (consilii, primarii,scoli, spitale). Cand apare cate o lucrare semnificativa gen alimentare cu apa sau canalizare, e disperare intre firmele de constructii,participa cu zecile. Toate proiectele pornite pana in 2016 sunt pentru parandarat, nimic de anvergura. Proiecte facute de firme de apartament, de mantuiala, sunt solicitate zeci de clarificari iar raspunsurile in loc sa clarifice mai rau incurca. Licitatiile sunt castigate la preturi si la 50-60% fata de valoarea estimata, iar firmele castigatoare nu pot duce lucrarile pana la capat. (de ex. investitia facuta de CAO la canalizarea din Dabuleni-trebuia sa fie gata din 2015 si e ramasa in aer de un an-poate aude cine trebuie!).

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase