Înregistrare România în Direct: Președintele ne cheamă la referendum. O fi bine? Dar Guvernul poate da totuși ordonanțele… Ce facem într-o astfel de situație?

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.

Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la Înregistrare România în Direct: Președintele ne cheamă la referendum. O fi bine? Dar Guvernul poate da totuși ordonanțele… Ce facem într-o astfel de situație?

 • Nic
  Ianuarie 24, 2017 la ora 18:44

  În 2009 a mai fost referendum. Inutil. Va fi și acesta la fel. Doar un exercițiu de imagine, un joc al democrației. Dar în falsa democrație nu contează ce vrea poporul Dar e bine, poate lumea se mai trezește. Ordonanțele își vor urma cursul. Ce să facem? Fie soluția zidul și mitraliera cu excremente, fie medităm. Vă propun o axiomă: orice partid este un prezervativ care își protejează membrul introducîndu-l într-un loc călduț. Pe o listă. De deputat sau în Senat. Dacă, fortuit, ajunge membrul în altă gaură, trebuie salvat, grațiat. Sau lubrefiat.

  Răspunde
   
 • george
  Ianuarie 24, 2017 la ora 17:34

  Fostul consilier al lui basescu – lazaroiu si guran l-au bagat fara sa vrea intr-o capcana pe iohanis – care din cauza art.74 din constitutie va face un referendum despre orice altceva in afara de oug-ul guvernului despre gratiere.

  Răspunde
   
 • speranta R
  Ianuarie 24, 2017 la ora 17:17

  ce facem?
  Suntem ca o oaie prinsa de lup,deocamdata de picior;vorbesc in numele celor care muncesc si platesc taxe;ceilalti o duc bine,ori fura ori sunt asistati,deci nu le pasa,DAR AU VOTAT.Partidul Dodolot are multi care nu fac nimic si nici nu se pricep la nimic,DAR vor fi bagati pe ici colo pe unde muncesc altii si, EI sa fie Sefi , apoi odihniti pe la A3 si RTv …

  Răspunde
   
 • csf_ncsf
  Ianuarie 24, 2017 la ora 17:00

  Problema e spinoasa si prezinta umflaturi cam zicea un anonim celebru. Din pacate presedintele pleaca in vizita la Strasbourg zilele astea iar Guvernul Dragnea va putea pune pe ordinea de zi si valida aceste marsavii. Dupa care, atunci cand presedintele se va intoarce in tara, la scandalul care va urma ele vor fi anulate, dar raul va fi fost facut. Votantii PSD vor fi amagiti cu ideea ca au fost retrase si nimic nu -sa intamplat, iar pe sest cine va trebui sa iasa de la mititica va iesi. Inainte cu tupeu maxim se pare ca e ordinea de zi!

  Răspunde
   
 • Sabo cristian
  Ianuarie 24, 2017 la ora 16:17

  Eu cred ca ar trebui sa facem presiune asupra premierului Grindeanu.Sa înțeleagă ce ii cere Dragnea sa facă si ca va ramane in istorie ca marionetă unui penal care legalizeaza furtul.Totusi e tanar si nu cred ca încă realizează ce ar însemna pentru el ca om sa treacă ordonanțele inainte de referendum.Ar putea oricand sa i se opună lui Dragnea si sa fie dat afară.Tot e mai bine decat sa isi asume trecerea celor doua ordonante.Vad 2 pasi de urmat :presiunea strazii asupra premierului si presiunea presedintelui tot asupra lui Grindeanu

  Răspunde
   
 • Nicu.B.
  Ianuarie 24, 2017 la ora 15:23

  Dl. Moise, vad ca aduceti laude fostului avocat al poporului(gheorghe iancu) ca nu stiu ce a facut prin 2012.In acea perioada sotia lui lua spaga din functia pe care o ocupa prin M.S. O simpla cautare pe net va lamureste(Mihaela Udrea)

  Răspunde
   
 • Badiu Dumitru
  Ianuarie 24, 2017 la ora 14:59

  Va salut.Au trecut 27 de ani,in care PSD-ul nu a facut nimic ptr.tara,cred ca ar fi bine,urmatorii 27 de ani sa guverneze unul nepo-litic.Iar referitor la puscarii,sunt multe cazarmi dezafectate cu bani putini putem face puscarii.Apropo;nimeni da nimeni nu si-a pus intrebarea,de ce toti se cer la Poarta Alba?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase