Înregistrare România în Direct: Laura Codruța Kovesi vă răspunde întrebărilor la Europa FM

Dezbaterea România în Direct este la Europa FM de la ora 13:15 și continuă online pe europafm.ro.  Puteți participa la dezbatere sunând în direct la 0372.069.599, număr cu tarif normal, comentând transmisiunile video live de pe Facebook sau adăugând opinia direct în această pagină.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la Înregistrare România în Direct: Laura Codruța Kovesi vă răspunde întrebărilor la Europa FM

 • andone
  Ianuarie 19, 2017 la ora 20:33

  Domnule Guran,oare problema supraincarcarii penitenciarelor nu poate fi rezolvata prin reluarea lucrarilor canalului Bucuresti-Dunare ? In conditii normale din fonduri europene cu forta de munca disponibila in penitenciare cu plata in compensare a zilelor de detentie /unu la doi /.Ar fi eficienta maxima rezolvand mai multe probleme.
  Sigur am prezentat simplu un subiect de dezvoltat profund de specialisti .

  Răspunde
   
 • Alexandru Popescu
  Ianuarie 19, 2017 la ora 10:26

  Toate diversiunile puse la cale de acesti mafioti ordinari nu au alt scop decat salvarea lor Graba cu care lucreaza i a demascat si mai mult.Cu calm luciditate si multa fermitate cred ca vom reusi sa rezistam.Mult sprijin pentru justitie pe care o vad unita de asta data . As crapa de rusine sa ne lasam invinsi de aceasti mizerabili absolut mediocri.Ce-o sa le spunem nepotilor nostri?

  Răspunde
   
 • Rudolf
  Ianuarie 18, 2017 la ora 21:18

  De ce nu a mers lumea la vot? Pentru că eu nu știu cu cine să votez. Am votat ceva independenți cărora le-am studiat oferta. Listele de partid sunt o porcărie deoarece conțin oameni de tot felul. Chestia asta de ordonanță face pace între hoți, și Dragnea, și Iohannis cu casele, se descurcă ei și mai eliberează vreo câteva mii de infractori care să înceapă să fure dacă mai au ce. Spunea un fost avocat explicând de ce a ieșit din sistem, că sunt două categorii de oameni cu care a lucrat, corupți și coruptibili, iar dacă nu cedezi, e greu să reziști iar pentru el a fost chiar imposibil să reziste în sistem. Asta e realitatea, tragic, dar a mai căzut odată imperiul roman și cel bizantin, și nu învățăm nimic din istorie.

  Răspunde
   
 • Eu
  Ianuarie 18, 2017 la ora 21:09

  Moise…nu ești în stradă? Hai că poate faceți iar de 15.000 ca să schimbați guvernul…chiar ar fi păcat…este un moment bun….știm…statul de drept, anticorupție…bla, bla, bla…dar de abuzuri cine ne apară???? Poate tot voi…tinerii liberi….dar nu frumoși….

  Răspunde
   
  1. Tepes Calin-Vlad
   Ianuarie 19, 2017 la ora 06:05

   Suntem mai multi de 15000.poate cifra aceasta ti-a fost comunicata de
   Televiziunile penalilor!GANDESTE SINGUR SI LIBER,prietene!

   Răspunde
    
 • Gabi
  Ianuarie 18, 2017 la ora 18:37

  Am o nedumerire: de ce a recurs Dragnea la guvern sa dea Oug pe tema amnistiei/gratierii cand are Parlamentul la picioare? Sau poate o fi vreun concurs in PSD printre cei recompensati cu functii cu tema : „serveste-l pe Dragnea”?

  Răspunde
   
 • Jacques
  Ianuarie 18, 2017 la ora 17:43

  Dle Moise Guran, va felicit pentru emisiunile pe care le realizati! Le urmaresc, cu multa placere. Va doresc sanatate si putere de munca, in actuala conjunctura politica, nefasta, pentru cei mai multi dintre noi, care ne dam seama de situatie.

  Răspunde
   
 • ADRIANA
  Ianuarie 18, 2017 la ora 13:58

  Ma tem ca televiziunile penalilor si-au facut treaba foarte bine. Oamenii au ajuns in situatia penibila de a fi de acord cu aceste chestiuni, pe care majoritatea nu le pricep, dar pentru ca are nevoie „tatucu” Dragnea de ele, inseamna ca sunt bune dom’le. Sunt oameni cu care am discutat azi despre acest lucru. Sper intr-o mobilizare mare a societatii civile, dar va spun, multi oameni sunt spalati pe creier deja, au ajuns sa tina cu hotii, intr-o tara furata sistematic de multa vreme si fara sa plateaca nimeni pentru asta. Poate ca nu au reusit acum, dar cu siguranta o vor face!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase