Înregistrare România în Direct: Se pregătește o grațiere colectivă. Sunteți de acord cu ea?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (între 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
Categoria: ÎNREGISTRĂRI
Etichete:

Comentarii prin facebook

11 răspunsuri la Înregistrare România în Direct: Se pregătește o grațiere colectivă. Sunteți de acord cu ea?

 • Ionel
  Ianuarie 20, 2017 la ora 16:16

  Evident ca nu, amnistia si gratierea nu se refera la omul de rand, ci si in cea mai mare parte a celor care sunt arestati pentru distrugerea Romaniei, cei ce au fost la carma acestei tari dar, de la care pana-n prezent nu am recuperat mare lucru da, neamurile, prietenii si cunostiintele acestor imbecili lipsiti de bun simt, si cu mare tupeu, care astazi ne conduc ! Despre ce vorbim, oameni buni ?!

  Răspunde
   
 • maria
  Ianuarie 18, 2017 la ora 09:32

  Buna ziua. Nu sunt de acord cu nici una din masurile enuntate. Eu consider ca ar trebui sa fie scosi la munca din penitenciare si cu veniturile obtinute sa-si creeze conditii mai bune.Ne-am saturat sa muncim pentru ca ei sa traiasca confortabil si apoi cand ies sa faca tot ce stiau; s-au mai bine pentru ca acolo capata noi cunostinte pe care le vor pune in practica.Doresc sa se faca o evaluare corecta a statutului celor care au iesit din penitenciare intr-o anumita perioada si sa se dea publicitatii.

  Răspunde
   
 • Stelian
  Ianuarie 17, 2017 la ora 23:58

  Este gratierea colectiva in programul PSD de guvernare din campania electorala?

  Răspunde
   
 • Constantin
  Ianuarie 17, 2017 la ora 17:20

  Sunt de acord, mai putin pentru faptele savarsite cu violenta si acte de coruptie.

  Răspunde
   
 • Ion Florin
  Ianuarie 17, 2017 la ora 15:13

  Buna Moise, inteleg ca exista posiilitatea unei OUG in peroada cand Dragnea si Grindeanu vor fi plecati in SUA. Au ales acest moment pentru a putea spune ca nu ei au dat aceasta OUG, pentru a se scapa de responsabilitate? Si totusi, daca lumea isi „iese din pepeni” pana la urma, iese in strada si darama Guvernul? E foarte la limita ce vor ei, dar cred ca n-au incotro… Si totusi, chiar exista invitatie pentru cei 2 in SUA? Poate e un pretext de a-i alinia cu noua ordine din SUA, mai deschisi catre Rusia. Suntem inconjurati de tari rusofone, ceea ce ne face oaia neagra din Estul Europei. Si totusi, daca se intampla un necaz cu avionul in care zboara cei mai importanti 2 oameni la ora actuala din Romania?
  Supozitii…
  In orice caz, succes in continuare! Tine-o tot asa!
  Florin

  Răspunde
   
 • nu conteaza
  Ianuarie 17, 2017 la ora 15:09

  Eu zic ca nu vor avea tupeul sa dea o ordonanta de urgenta pentru a-i elibera pe corupti din inchisoare. Numai asa ar reusi sa faca mamaliga sa explodeze.
  Vor face totul in „litera si spiritul legii” pe repede inainte… Lege adoptata in regim de urgenta in Parlament, atacare la Curtea Constitutionala de catre opozitie, ca deh e democratie, declararea legii constitutionala si cu asta basta.
  q.e.d

  Răspunde
   
 • Mara
  Ianuarie 17, 2017 la ora 14:00

  Buna ziua Moise. Te ascult in direct. In timp ce te ascult mi-a venit o idee, oare Sebi Ghita de asta a disparut pentru ca stia de amnistie

  Răspunde
   
 • Cosmin
  Ianuarie 17, 2017 la ora 13:50

  Nu sunt de acord cu gratierea si nici cu amnestierea. Cu referendumul sunt de acord. Dar cum sa va respecta decizia referendumului daca a celui anterior inca nu s-a pus in practica ?

  Răspunde
   
 • Horatiu
  Ianuarie 17, 2017 la ora 13:43

  Buna Moise , nu sunt de acord cu nici una dintre măsurile enunțate la radio , as propune ca ce-i care ar beneficia de grațiere sa ofer ceva la schimb , aici mă refer la munca in folosul comunități de exemplu , sa facă ceva de pe urma căruia sa beneficiem toți , nu cred ca este corect sa le construim loc unde sa stea bine mersi sau mai grav sa-i lăsam liberi pt o greșeală pentru care trebuie sa plătească . Mulțumesc

  Răspunde
   
  1. nicolae d
   Ianuarie 17, 2017 la ora 23:29

   Evident ca nici un om cinstit nu poate fi de acord. Salvarea ar fi poate prezenta presedintelui Iohannis la sedinta de guvern in care se va pune in discutie OUG-ul

   Răspunde
    
   1. F
    Ianuarie 18, 2017 la ora 11:52

    De acord cu amnistia si gratierea! Nu suntem un popor razbunator. Benefiul amnistie sau al gratierii nu inseamna ca banii raman la condamnati, asa cum se minte. S-au folosit prea mult si prea des institutiile de forta si au fost scosi din joc oameni in mod incorect cu manipularea tv-ista.
    Cine se opune unui act de clementa este neinformat.

    Răspunde
     
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase