Înregistrare România în Direct: Cum se face deszăpezirea în localitatea ta? Ești mulțumit? Dar ești implicat?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (între 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

 

 

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

Un răspuns la Înregistrare România în Direct: Cum se face deszăpezirea în localitatea ta? Ești mulțumit? Dar ești implicat?

 • IANCU MARIUS
  Ianuarie 12, 2017 la ora 14:45

  Am ascultat ieri emisiunea .
  Eu cred , ca omul isi doreste in acest secol al vitezei , totul sa se intample la un ,,clik”
  Dar acest fapt nu se mai preteaza la situatiile extreme . Cand natura ne copleseste nu -i putem face fata pe loc intr-un timp care sa concorede cu secolul vitezei.
  Eu sunt din provincie si ieri a trebuit sa fac un drum le Bucuresti .Am plecat in jurul orei 11,cu teama ,influientat de toate canalele media , si pe DN1 si in Bucuresti am circulat in conditii foarte bune .
  In concluzie doresc sa subliniez ca pe cat de exterm este un fenomen al naturii , in mod firesc si normal , raportata la timp, reactia oamenilor care reprezita autoritatea este invers proportionala cu amplitudinea evenimentului .Deci de fapt natura ne copleseste si singurii vinovati ca nu se reactioneaza cu viteza luminii sunt reprezentantii autoritatilor care in opinia mea de oriunde ar fi ele ,poate cu unele exceptii , isi indeplinesc totusi sarcinile

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase