Înregistrare România în Direct: Cum supraviețuiți sub atâtea coduri de „iarnă grea”?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (între 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

 

 

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la Înregistrare România în Direct: Cum supraviețuiți sub atâtea coduri de „iarnă grea”?

 • Ioan
  Ianuarie 12, 2017 la ora 13:53

  Solutia ar fi majorarea redeventei la petrol, la nivelul celei percepute de tari civilizate precum Norvegia si diminuarea pensiilor speciale ale politistilor si militarilor conform principiului contributivitatii. Ioan

  Răspunde
   
 • NFS
  Ianuarie 10, 2017 la ora 23:24

  Cod rosu,cod galben, mai trebuia și cod albastru și aveam drapelul întins pe harta României. România o tara cu patru anotimpuri,primăvara, vara,toamna,iarna,când vine iarna la noi, dezastru,frica,panica,stres,etc de parca am fii locuitori din Africa sau orientul mijlociu care nu știu ce e aia zăpadă.
  Scoli închise, drumuri închise,nu durează mult și închid și granița. Drumurile noastre sunt ca și cum ai avea casa dar fără geam,stai în casa și te sufla vântul și zăpadă și te întrebi de ce!?dacă drumurile alea care sunt viscolite ar avea pe margine copaci și tufe oare ar mai fii aceste probleme,probabil ca se pune ceva zăpadă dar trece plugul o îndepărtează și se poate circula.Cum nu vrem noi sa ne uitam peste granița în vest! Cat pot sa coste acei copaci și tufe!? După plantare în 3,4 ani cred ca are sa se cunoască.

  Răspunde
   
 • EMIL
  Ianuarie 10, 2017 la ora 16:56

  Moise, stim cu totii ca .. Codurile sunt indragite mai ales de PSD ca atunci se „disloca” fonduri discretionare, unde nu poate pune DNA-ul atitea intrebari incomode. Sa vezi ce contracte faine prind in aceste zile unii baieti desteptin zona de infrastructura rutiera si feroviara (CNAIR, CFR, deszapezire+aprovizionare cu nisip si alte materiale), in zona de energie (cu tot felul de achizitii de gaz si pacura de la … stim noi cine…si banuim la ce preturi…)
  Am vrut PSD… acum isi fac ei plinul, pe nesimtite. Normal ca urla dupa 10 mld. lipsa, ca ar fi trebuit sa fie banii lor!!!

  Răspunde
   
 • Mihai
  Ianuarie 10, 2017 la ora 06:33

  Ia zi mai, Moise! Cum mai vezi tu codurile alea tata? Sau sa te intreb, cum vad masinile tale, ca de.., ai doua! Sa ti imbraci bine copilul sa l duci la scoala, da! Dar, stai ca in sfarsit sau inchis scolile si in Prahova, ia bubuit inteligenta prefectului si a zis: Lasati-i mah si pe ei sa stea acasa ca poate nu au toti 2 masini, asa ca Guran si poate ca nu-s toti din oras, o fi si vreunul care i mai de la sat. Pai, mai domnule „stie tot” eu cred ca i cazul sa ti cam faci „mea culpa”! P.S. Cat ziceai ca ti arata la masini? Ia vezi sa te verifici, ca ai unde, la mine arata -21, dar nu sunt sigur ca n am cum sa verific!🤔

  Răspunde
   
 • K
  Ianuarie 9, 2017 la ora 20:55

  Ohoo…de la foarte bine in sus…multam’ de intrebare.
  La noi la județ nici scolile nu sunt închise pe motiv că :”sunt obisnuiti cu frigul si nămeți la munte „😕
  Sa-ti mai vorbesc despre faptul ca nici pe arterele principale ale MUNICIPIULUI nu intra cu plugurile sa dea zapada stanga-dreapta asa cum se practica pe la noi ?nu frate avem program 2-3 ore de lopata zilnic !ca de afară tot ninge si iar ninge.
  Ce sa mai parfum’e iarna de basm nu poți a te plânge că il manii pana si pe Dumnezeu de sus dar mite sa-ti vorbesti de rău consilierii si primaria de județ.

  Răspunde
   
 • di livio
  Ianuarie 9, 2017 la ora 18:37

  nici un comentariu?unde-s aia 200 000 de la TV?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase