Video România în Direct: Ce fel de premier ai alege, dacă ai fi Liviu Dragnea?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (între 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la Video România în Direct: Ce fel de premier ai alege, dacă ai fi Liviu Dragnea?

 • ADRIANA
  Decembrie 20, 2016 la ora 16:12

  Cred ca va pune o marioneta, care sa faca treburile murdare si ghici cine va fi salvatorul Romaniei? Dragnea, desigur, este omul care lupta pentru oameni chiar impotriva partidului, a sistemului si a drepturilor ‘speciale’, pe care le iau „lacomii” din sistem. Este o reteta inventata de Basescu si care functioneaza impecabil.

  Răspunde
   
  1. ADRIANA
   Decembrie 20, 2016 la ora 16:20

   Nu cred ca va mai tine placa cu ‘prosteala’ poporului la prezidentiale, doar stim ca puterea erodeaza. Dupa declaratiile de azi e clar ca va merge pe aceeasi linie cu „corectitudinea”, altii vor fi cei care se vor murdari si care vor fi sacrificati eventual(sau imabiati si albiti dupa vechea reteta) pentru binele lui ‘el lider maximo”

   Răspunde
    
  2. Rudolf
   Decembrie 21, 2016 la ora 13:57

   Bine zici!

   Răspunde
    
 • Rudolf
  Decembrie 20, 2016 la ora 13:50

  Depinde cum stă Dragnea cu simțul realității. Dacă deduce că nu poate onora promisiunile electorale îl va propune pe dl Georgescu de la BNR care știe să explice și să aice ceeace se poate sau nu. Cât despre Gabriela Firea, cred că nu va admite o simplă propunere și va ceda sub presiune, adică „hai domniță că n-are cine”.

  Răspunde
   
 • Tonyys
  Decembrie 20, 2016 la ora 13:22

  Pai romanii au votat – Liviu Dragnea – prim-ministru iar daca iohanis se opune va fi suspendat in parlament si ulterior demis la referendum.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase