Înregistrare Video România în Direct: Cutremur în Sănătate!

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (intre 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI, Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la Înregistrare Video România în Direct: Cutremur în Sănătate!

 • Stefan Cantacuz
  Noiembrie 19, 2016 la ora 20:08

  La obiect.
  Da, A făcut bine Iohannis pentru noi, nu și pentru el. PSD-ul a gândit bine treaba asta, se foloseste de majoritatea parlamentara sa-si faca campanie, na, ce vrei, bugetul e mai mic de ceva vreme.

  Pe langa obiect.
  Tu Moise, se pare ca gandesti din ce in ce mai rau, fara suparare. Nu pricep unde s-a dus baiatul ala cu mintea limpede de acu cativa ani.

  Ce masini noi am auzit? Apreciez ca te-ai oprit la telefon. Suntem mamifere si avem nevoie de cuib gratis? (asta vezi in societatile model din vest, pff)
  Intradevar nu este o solutie sa pompezi indemnizatii de 35000 euro/luna, este chiar aberant, dar trebuie sa stimulezi clasele sociale cu venituri medii, asta e clar. Legea este foarte proasta dar in directia buna.

  Toate problemele din tara asta, ca peste tot, sunt generate de lipsa educatiei. Iar in politica noastra, PSD-ul este principala capusa ce se hraneste din asta, apoi la mica distanta celelalte partide.

  Răspunde
   
 • DFG
  Noiembrie 17, 2016 la ora 10:53

  O mare problemă în sistemul național de sănătate, nu e singular, este exact blocarea persoanelor/ medicilor din afara sistemului său fără legături politice.
  Probabil că o relaxare a criteriilor în cazul managerilor de spitale este necesară, rămâne problema nivelului superior mă refer la primărie sau minister unde de cele mai multe ori incompetenta si dezinteresul conduce.
  Regulile ce pot reduce riscul de fraude consider că sunt binevenite atât timp cât nu blochează accesul asiguraților la serviciile medicale.

  Răspunde
   
 • Jean-Paul
  Noiembrie 17, 2016 la ora 07:30

  O somitate care ia „șpagă” este o persoana fără caracter. Eu cred că ar trebui arestați instant acei oameni care primesc plicuri cu bani.

  Răspunde
   
 • Claudiu F. M.
  Noiembrie 16, 2016 la ora 16:11

  Eu cred ca este buna aceasta ordonanta.
  Consider ca sistemul nostru sanitar nu se va schimba pana cand politicienii nostri nu vor fi trasi la raspunedere (nu vor fi taxati la vot) cand decid sa se opereze in strainatate. La fel si cu „specialistii” din Ministerul Sanatatii, directorii de spitale, sefii de la CNAS, Sanepid etc… Nu ii putem forta sa se opereze in Romania, dar daca nu o fac, trebuie sa-si asume demisia din functie, pentru ca nu au facut un sistem medical in care sa aiba macar ei incredere…

  Răspunde
   
 • francisc lalciu
  Noiembrie 16, 2016 la ora 14:35

  domnule Moise,
  va salut cu respect!
  am dorit sa intru indirect dar nu am reusit. mai bine ca poate asa ma credeti cel putin ca nu am nicio apartenenta politica. problema nu este daca aceasta ordonanta e buna sau nu. problema este ca este o ordonanta si mai ales de ce acum ? asta e problema ? cine isi asuma aceasta ordonanta ? cine va raspunde daca sistemul medical va merge si mai prost ca pana acum? da ca ar exista o raspundere a guvernului poate ca s ar mai fi gandit. oricm o lege nu se poate discuta decat pe litera ei si in corelare cu toate celelalte legi cu care se intersecteaza. Ati vazut si dumneavaostra ca chiar in direct ati vorbit de sotie. s or fi gandit guvernanti sa scoata sotia din ecuatie ? nu stim si asta e doar un exemplu. cine stie cate greseli or mai fi si sgur sunt ca am citit f multe proiecte de lege la care trebuia sa dau puncte de vedere. pe langa toate aceste eventuale greseli care pot aparea si sa acceptam ca chiar ar fi perfecta din punct de vedere juridic. a analizat guvernul impactul social si financiar ? si l asuma in cazul unui esec ? asta i guvern tehnocrat nu si asuma nici o obligatie. stiu si ei ca daca castiga PSD ul sau oricine altcineva s ar putea ca ea sa nu treaca ca lege. si atunci ce facem ? restitutio in integrum ? cum ? cum reparam ? intre ei si PSd nu i nicio diferenta. sunt doar mai subtili. pe cei care nu fac politica nu i pot pacali. Abordarea cu privre la aceasta ordonanta ar trebui sa fie alta.Cu respect!

  Răspunde
   
 • Priveste ca cioara la nuca
  Noiembrie 16, 2016 la ora 13:43

  Foarte bine ca guvernul Ciolos incearca sa implementeze aceste schimbari care in foarte multe tari fara o democratie ,,originala” sunt legiferate de zeci de ani. Aceste masuri ar fi fost foarte bine daca erau implementate din ’90.
  Inainte de a alege o tema de discutie ar fi preferabil si niste exemple din alte tari cu democratii consolidate.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase