Video România în Direct: Iohannis atacă Legea celor 102 taxe. O fi bine?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (intre 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la Video România în Direct: Iohannis atacă Legea celor 102 taxe. O fi bine?

 • Iulian
  Noiembrie 16, 2016 la ora 10:05

  Salut, Moise.
  Nu stiu daca-i bine sau rău. Stiu ca e de bun simt. Dar cati dintre alegatorii-scai pe cojocul psd, vânzători de voturi contra pomeni, mai considera bunul simt o virtute? Deci nu e bun sau rau efectul (decizia presedintelui), e foarte, foarte rea cauza (conjuratia nesimtitilor de la toate nivelurile). Cum scapam de dictatura lor? Unii au facut-o fugind din tara. Dar noi, noi ce putem face? Putem sa-i convingem? Hmmm… Mult succes!

  Răspunde
   
 • Laura
  Noiembrie 15, 2016 la ora 23:24

  Dl. Moise Guran, nu ar trebui ca statul sa mentina colectarea de taxe in perioada de crestere economica, deoarece exista oarecum surse de unde poate colecta si ar trebui sa propuna o relaxare fiscala in perioada de criza economica astfel incat sa evite o blocare a economiei? Eu nu sunt economist, dar am inteles din ultimele crize ca asprirea taxelor in perioade de criza nu ajuta deloc. Asadar, cum Romania se afla intr-o perioada de crestere economica, nu ar trebui sa mentinem un nivel de taxare rezonabil, nu neaparat ridicat iar bugetul format din colectarea de taxe sa fie redirectionat catre investitii, educatie si aparare?

  Răspunde
   
 • Claudiu
  Noiembrie 15, 2016 la ora 16:51

  Atata timp cat nivelul de educatie este scazut si foametea mare, cu siguranta ca votul se poate cumpara destul de usor si ieftin… dar pentru scurt timp… Este clar ca asta va duce la inflatie, cresterea cursului de schimb si cu totii vom suferii si vom avea un nivel de trai si mai scazut. Daca ajung iar la putere, este o chestiune de timp pana pun justitia cu botul pe labe…
  Nu avem nevoie de Putin sa faca ceva… ne distrugem singuri din prostie…

  Răspunde
   
 • UnTanarProgramator
  Noiembrie 15, 2016 la ora 15:13

  Nu sunt de acord cu decizia presedintelui de a ataca aceasta lege si deasemenea sunt de acord cu cresterile salariale ale profesorilor si medicilor propusa de PSD. Este usor de vazut ca la alegerile parlamentare din decembrie PSD va ajunge la guvernare fie prin guvern de alianta cu UDMR si PMP fie prin majoritate alaturi de ALDE. Politicile socialiste ale PSD vor aduce instabilitate economica si vor arunca tara in criza pentru urmatorii 5-10 ani. Trebuie totusi sa realizam ca populatia are nevoie de o terapie prin soc, si sa invatam sa nu mai acceptam astfel de politici, istoria eventual repetandu-se pentru PSD asemenea PDL in acest scenariu ,partidul destramandu-se si pierzand orice sustinere din partea populatiei

  Răspunde
   
  1. Alin
   Noiembrie 16, 2016 la ora 20:21

   Mda, oare vom ajunge sa vedem aceasta zi??
   De 25 de ani speram ca acest lucru sa se întâmple dar populația prefera sa repete aceleași greșeli. Eu am preferat sa plec din tara și am adus și familia lângă mine.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase