ÎnregistrareRomânia în Direct: Ce priorități fiscale ar trebui să aibă viitorul guvern?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (intre 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI, Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

9 răspunsuri la ÎnregistrareRomânia în Direct: Ce priorități fiscale ar trebui să aibă viitorul guvern?

 • Bogdan
  Noiembrie 9, 2016 la ora 16:05

  Partidul tehnocrat jos cu el in frunte cu Iohanis te-am votat sa faci ceva pentru țară…. Si nu ai făcut decât nimic……pentru oamenii bolnavi care au pensi si indemnizați ce faceți d-mnu Iohanis va măriți voi indemnizațiile dar oamenii bolnavi ce facem cu ei îi lăsam sa moară si după aia le mărim pensiile si indemnizațiile……

  Răspunde
   
 • ari
  Noiembrie 9, 2016 la ora 14:13

  1.platiti doar munca 2.redefiniti rolul statului in societate .3 cresteti calitatea si raspundere functionarilor statului .transparentiza-ti maxim cheltuielile si veniturile bugetului .4 implementati modele fiscale impreuna cu functionari din tari cu eficienta fiscala ridicata .5 transformati administratiile publice locale din unitati care consuma bani in unitati care pot sa genereze bani pentru nevoile proprii,cine nu poate inchide si activitatea o preia cel mai apropiat care poate.

  Răspunde
   
 • Daniel
  Noiembrie 9, 2016 la ora 11:52

  Cred ca ar trebui o viziune in cea ce priveste fiscalitatea.
  Eu cred ca solutia este impartirea taxelor in nationale si locale, cu transmiterea cat mai multor taxe si impozite catre autoritatile locale (judetene si locale). Bugetul central sa aiba venituri din TVA, impozit profit-venit, accize) iar ministerele prin inspectori bine platiti sa verifice in teritoriu respectarea legii fiscale de catre autoritati; astfel si cel care candideaza ca primar se va gandi de doua ori ca nu cumva, un necunoscut de la Bucuresti, de la DNA central, nu de la judet, sa-l acuze de deturnare de fonduri, de evaziune, incompatibilitate si sa dea bani de la el ca face tot felul de magarii cu banii publici (ajutoare sociale din belsug, parc, info point-uri si ei nu au canalizare, drum, etc. La asta se adauga o contributie a fiecarui judet, calculata pe baza numarului de locuitori; 5 euro/ locuitor. Guvernul ar trebui sa cheltuiasca un buget dat, folosit sa balanseze cheltuielile judetelor/ loclitatilor mai slabe economic, nu un buget previzionat (ipotetic; previzionam ca se strang mai multi bani…. supercrestere economica).
  Referitor la taxa de mediu, cred ca trebuie sa se renunte total la ea.
  La impozitul auto al fiecaruia, se poate adauga un procent crescator, an dupa an, in functie de clasa de poluare, care sa determine proprietarul sa reinoiasca masina la un moment dat…. Un procent (mare-mic) din taxa colectata de catre primarie se varsa la Fondul de Mediu.

  Răspunde
   
 • dan
  Noiembrie 9, 2016 la ora 01:04

  ar trebui revizuita legislatia in ceea ce priveste salariile in mediul privat care sunt cu mult mai mici ,la nivelul celor cu studii medii-si nu numai-decat cele de la stat.din mediul privat vin banii la buget si macar din impozitul pe salarii sa se aleaga si statul cu ceva.o crestere salariala cu 100 lei intr-o firma cu 500 angajati ar aduce la bugetul de stat intr-un an pensiile a cel putin 100 pensionari.nu se poate ca firmele straine sa faca profituri uriase la infinit prin plata unor salarii de mizerie-200 euro pt lucrul la banda-in conditiile in care aceeasi firma intro alta tara-ex cehia -plateste salarii pt aceeasi munca de 4 ori mai mari.

  Răspunde
   
 • ??????
  Noiembrie 8, 2016 la ora 23:03

  Cum comentezi faptul ca unii dintre actualii parlamentari nu fac niste propuneri in campania electorala de marire a salariilor, care sa fie votate si de alegatori si sa fie incluse si in „Strategia fiscal-bugetara” , ci adopta niste modificari la niste acte normative , intr-o perioada in care legea interzice astfel de initiative ce ar putea fi contestate si la CCR, ca si si cum ar oferi mici si bere ,initiativa ce ar putea aminti astfe de campaniile electorale anterioare ?

  Răspunde
   
 • ??????
  Noiembrie 8, 2016 la ora 22:37

  Ai observat ca domnul Vosganian l-a indemnat pe domul prim ministru Dacian Ciolos sa lase mitingurile electorale si sa se ocupe de bugetul pentru anul 2017 ?

  Răspunde
   
 • Sorin
  Noiembrie 8, 2016 la ora 19:30

  Se poate sa nu mai fi …arogant si sa nu mai tai vorbele celor care suna?!
  Daca tot au sunat lasa-i sa vorbeasca!
  Pe bune (ca sa citez din tine), nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine! Ori, la tine, daca cel care suna are o alta parere, ii iei vorba din gura, il intrerupi, si spui ce vrei tu sa spui!

  Răspunde
   
 • ulise
  Noiembrie 8, 2016 la ora 14:32

  SUMELE COLECTATE DIN TAXA DE POLUARE AUTO SA FIE DIRECTIONATE CATRE PERSOANLE CARE RENUNTA LA AUTOTURISM SI SEMNEAZA UN ANGAJAMENT CA NU ISI ACHIZITIONEAZA ALTUL ! MAI PRECIS : AM RENUNTAT DE TOT LA AUTOTURISM SI NU MAI CUMPAR ALTUL VOI FI RASPLATIT CU BANI PENTRU MERSUL PE JOS SAU CU BICICLETA SAU CU MIJLOACELE DE MERS IN COMUN.

  Răspunde
   
 • ulise
  Noiembrie 8, 2016 la ora 14:23

  1. REDUCEREA SALARIILOR SI INDEMNIZATIILOR TUTUROR POLITICIENILOR.
  2. PIERDEREA CALITATII DE POLITICIAN ALES IN CAZUL INREGISTRARII ABSENTELOR DIN PLEN .
  3. CRESTEREA TVA-ULUI SI A IMPOZITULUI PE PROFIT. 19 % TVA 20 IMPOZIT PE PROFIT.
  4. REDUCEREA TAXELOR PENTRU ABSOLUT TOATE FIRMELE PRIVATE ( C.A.S SOMAJ ETC
  5.CRESTEREA ACCIZELOR PENTRU ALCOOL SI PRODUSE DIN TUTUN.
  6.CRESTEREA CONTRIBUTIILOR CATRE SANATATE IN CAZUL PERSOANELOR FUMATOARE CU 5 %.
  7. STOPAREA PENTRU 12 LUNI A ORICARUI AJUTOR DE SOMAJ !!!! ROMANIA PUTE DE LOCURI DE MUNCA !

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase