Înregistrare România în Direct, 10 oct 2016: Ai auzit de USR? De ce ai vota acest partid?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct (intre 13.15 și 14.00) sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

7 răspunsuri la Înregistrare România în Direct, 10 oct 2016: Ai auzit de USR? De ce ai vota acest partid?

 • Cristi L.
  Octombrie 11, 2016 la ora 13:30

  „De ce?” e o intrebare gresita. Pentru nici un partid, verbalizarea alegerii n-a fost un subiect important. Mereu vorbim de „simpatizanti” ai unui partid. Putem gasi justificari dar numai retroactiv unei „simpatii”. USR reprezinta, visceral, o intoarcere la valorile pe care multi le considera corecte. Detaliind argumentul asta, prin „divide et impera” el ar putea fi demontat, punct cu punct (fie prin echivalente cu alte partide, fie prin exceptii punctuale in gesturi sau situatii, fie prin ducerea in derizoriu). Asta nu ii poate face mai putin corecta „simpatia” de plecare, ci doar justificarile ulterioare, prost alese si usor de combatut.

  Răspunde
   
 • Popescu
  Octombrie 11, 2016 la ora 09:16

  Lumea pleacă din lipsa de speranță în primul rând. Multi care în 89 eram la liceu și am sperat ca vom avea o societate sănătoasa azi la 26 de ani de după „puciul-revoluție”, (era planificat pt februarie-martie sa îl răstoarne eșalonul doi, dar din „gresala” a răbufnit în decembrie, doar ca eșalonul 2 s-a mișcat rapid , și de atunci conduce RO ) deși poate am ajuns la o situație materiala buna și un salar decent poate pt copii noștri care îs fără o speranța parca tot am mai pleca și chiar plecam multi.

  Răspunde
   
 • Popescu
  Octombrie 11, 2016 la ora 08:32

  Din speranța ca nu vor fi aceeași hoții care îs la conducere de 26 de ani. Transparența , sa se tina de cuvânt , promite ce poți face , dacă nu taci din gura, legi care sa favorizeze contribuabilul și nu o gașcă de penali, renunțare la imunitate, cu excepția a celei pt declarații politice.

  Răspunde
   
 • Dan Şoldan
  Octombrie 10, 2016 la ora 15:23

  Parlamentul României are nevoie de oameni noi, a căror principală calitate trebuie să fie aceea de a se pune in slujba poporului care i-a trimis acolo. Trebuie să impunem oameni care nu vin doar pentru a se adăposti de problemele penale legate de corupţie, integritate,incompatibilitate etc. E important să prezinţi un program viabil, dar decât să rămână la nivel declarativ sau uitat într-un sertar, prefer să mă las pe mâna unor oameni cu ambiguitate politică, dar bine intenţionaţi, decât pe cea a şacalilor doldora de promisiuni deşarte, care îşi urmăresc doar interesele personale sau de grup.

  Răspunde
   
  1. Sasu
   Octombrie 12, 2016 la ora 00:14

   Absolut corect

   Răspunde
    
 • Blogman
  Octombrie 10, 2016 la ora 13:59

  USR reprezinta raul cel mai mic in acest moment.Si, da, constient fiind ca nu au nici o sansa acum, voi vota. Nu sunt 100% convins ca reprezinta o solutie pentru viitor, dar romanii nu ar trebui sa voteze infulentati de faptul ca un candidat la alegeri pleaca fara sanse reale. Asta nu duce decat la acelasi deznodamant de pana acum. Trebuie sa ne schimbam mentalitatea, sa gandim pe termen lung.

  Răspunde
   
 • Dragos
  Octombrie 10, 2016 la ora 13:43

  Postolache de la Iasi e probabil al 3-lea pe lista 🙂 … a obtinut singur 13% la Iasi la primarie.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase