Video România în Direct: Cine decontează politic șpăgile pedeliștilor?

România în Direct se aude la Europa FM. Pentru a intra în direct, sunați la 0372/069.599, număr cu tarif normal.

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la Video România în Direct: Cine decontează politic șpăgile pedeliștilor?

 • Constantin
  Septembrie 30, 2016 la ora 10:14

  „Cine decontează politic șpăgile pedeliștilor?”_Eu ma gandesc ca urmeaza un serial: „Cine decontează politic șpăgile pesediștilor?”, „Cine decontează politic șpăgile peneliștilor?”, „Cine decontează politic șpăgile pepedediștilor?” samd. Ar fi o serie lunga, dar necesara, pentru ca probabil ceilalti „listi” s-ar supara rau de tot daca nu ar fi si ei luati in seama.

  Răspunde
   
 • Carl
  Septembrie 28, 2016 la ora 17:21

  Moise uite aici un exemplu de ce se poate foace cu abuz in serviciu, stiripesurse.ro/incredibil-un-comisar-dga-s-a-razbunat-pe-un-coleg-poli-ist-pentru-ca-ii-amendase-prietenul_1154349.html doamne ce ai mai tunat atunci, insa nu cred ca ai abut drepate, pe vechea lege se putea face abuzuri, ce inseamna defectos? Ar trebui sa publici cate un blog cand se dovedeste ca te mai inseli, Ca sa nu mai zic ca tu i-ai scos-o lui Iohannis cu ficusul la Controceni.

  Răspunde
   
 • Vladimir
  Septembrie 28, 2016 la ora 15:26

  Sincer sa fiu cred ca raspunsul la intrebare este cumva legat de raspunsul la intrebarea: Este DNA-ul agent electoral??? Cred ca DNA-ul incerca sa convinga electoratul de dreapta ca toti cei care au avut de-a face cu fostii PEDELISTI sunt corupti ( daca cumva mai erau nedumeriti) si in felul asta au reusit sa „contamineze” atat PNL-ul cat si PMP-ul dintr-un singur foc. Scopul previzibil ar fi ajutarea „indirecta” a USR-ului (scopul scuza mijloacele)

  Răspunde
   
 • Monica Aloisia Opris
  Septembrie 28, 2016 la ora 15:23

  Spagile PDL, PSD si ale tuturor celorlalte partide de sorginte comunista trebuie decontate de Cei care au luat PUTEREA in 1989, IN NUMELE POPORULUI ROMAN si nu au REANODAT ISTORIA de unde a fost rupta. Adica trebuia pormit FARA COMUNISTI, caci a fost o Revolutie ANTICOMUNISTA.Nu degeaba s-au ascuns atunci cu totii, inclusiv Teoctist.Stiau si ei ca vremea lor a trecut.AZI prezenta comunistilor ne ofera un trai intr-o tara anormala. Dar…niciodata nu-i tarziu.Avem un presedinte NORMAL azi !!!
  Cu stima,Monica A.Opris-pensionara

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Septembrie 30, 2016 la ora 10:10

   Dar, doamna Monica Aloisia Opris, pentru a innoda istoria, nu ar fi fost de asteptat ca Romania sa revina la forma de guvernamant monarhica? Eu indraznesc sa va sugerez sa propuneti reprezentantilor dumneavoastra in parlament sa demareze reforma constitutionala si sa promoveze revenirea la monarhie. Incercati.

   Răspunde
    
 • Anton
  Septembrie 28, 2016 la ora 13:42

  Problema pleaca de la lipsa de transparenta in finantarea partidelor politice

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase