Who’s your Daddy Cool?

Moise Guran

Fiecare dintre noi are amintirile lui de familie, na!, unii le au mai cool, alții mai puțin, după posibilități. Io de exemplu îmi amintesc ce cool a fost tata pe când eram student și a venit în delegație la București odată, știa că fumez Carpați ff și s-a făcut că a uitat un pachet de Lemeu (cu filtru) pe televizor. Asta deși el era nefumător. L-am sunat nevinovat și l-am întrebat ce e cu pachetul de țigări și a zis că era al unui coleg și că l-a uitat, sanki. Normal că m-am prins că îi părea rău de plămânii mei în care băgam mahoarcă și normal că am fumat lemeul ăla fără să clipesc. Așa-s copiii uneori, nesimțiți. Da’ cred că și nesimțirea, e tot după posibilități.

ioana-basescu

Anul 2010 va rămâne în memoria multor români ca unul de pomină, în care salariile bugetarilor s-au tăiat cu 25%, pensiile care treceau de medie au fost impozitate, iar TVA-ul a crescut de la 19 la 24%. Președintele țării noastre a cerut românilor să fie solidari că e groasă. Unii l-au crezut, alții nu. De exemplu fi-sa a mare l-a crezut și a plecat în vara aia în concediu cu mașina prin Europa, că biletele de avion erau scumpe. Nu glumesc, așa a declarat pentru acasa.ro. Desigur, n-a mai spus că asta cu mașina era a doua vacanță, în decurs de patru luni și că prima fusese în Cuba, împreună cu iubitul ei de-l vedeți în pozele sitului de vedete.

Ieri DNA-ul a comunicat faptul că începe urmărirea penală împotriva Ioanei Băsescu. În decembrie 2009 Ioana Băsescu i-a cerut directorului de la Oil Terminal, o firmă de stat, să achite o factură de publicitate, în contul unor cheltuieli făcute pentru campania lui Traian Băsescu din acel an. Normal că Oil Terminal (operatorul rampelor de încărcare-descărcare și al depozitelor de țiței din Constanța) n-avea nevoie de publicitate. Pentru cine publicitate? Pentru petrolierele din largul mării? Partea mișto este că banii nici măcar nu erau pentru campania de la prezidențiale, cel puțin nu toți, căci din firma de publicitate cea mai mare parte a lor a trecut în firma lui Giovani Francesco, iubitul Ioanei Băsescu. La două zile de când le-au intrat banii în cont, Ioana și Giovanni se urcau în avion și decolau spre Cuba, la un foarte important și necesar festival al trabucurilor. Ce cool!

SCARY-MOVIECam în aceeași perioadă dar cu un alt avion, o delegație FMI venea la București pentru a-i explica lui Traian Băsescu faptul că statul român n-are decât două variante – ori taie pensiile+salariile, ori mărește TVA+cota unică.

Momentul este consemnat pe acest blog.

M-am întrebat și eu de ce investighează abia acum DNA-ul campania electorală din 2009. Cheia este tot în comunicatele DNA. Vedeți, Francesco ăsta n-a luat de la Oil Terminal doar suta de mii de lei cu care a răsfățat-o pe Ioana lu’ Daddy în Cuba. Cu un an înainte Ioana și Francesco se mai învârtiseră de două milioane și jumătate din contracte fictive, firma lui fiind un soi de whirlpool prin care diferite firme transferau bani pentru campania lui Traian Băsescu, fără să plătească nimic bugetului de stat. Făceau câte un contract la mișto cu iubitu’ fetei lu’ Daddy și oricum totul era cool că la Fiscul lu’ Blejnar nu plăteau nici un rahat. Afacerea era oricum profitabilă pentru toată lumea căci, uite, numai din astea două milioane și jumătate rămân, zice DNA, taxe neplătite de 735.098 lei (TVA în cuantum de 399.160 lei și impozit pe profit în cuantum de 335.938 lei).

Basescu UdreaDesigur, dacă ești un prost-bâtă s-ar putea ca acest tip de găinărie să ți se pară cool. De fapt au cam lăsat urme peste tot. Ceea ce nu se poate spune despre Elena Udrea, master-mindul campaniei din 2009 a lui Traian Băsescu și premierul de facto al guvernului Boc. Despre ea DNA-ul spune în comunicat așa

Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidați și, din această poziție, coordona atât achizițiile de servicii de campanie, cât și persoanele care au acționat ca intermediari pentru plățile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societățile prestatoare. Remiterea foloaselor infracționale se realiza prin încheierea unor contracte fictive cu societăți care prestau în realitate servicii în cadrul campaniei electorale, respectiv publicitate stradală, tipărire de afișe, reclame publicate în mass media, realizarea unor pagini de internet, monitorizarea presei, organizarea de spectacole și prestarea de servicii de consultanță.

Informal, înseamnă că Udrea n-a semnat probabil nimic, iar DNA are mai mult declarații de martor. Dar Udrea trebuie să fie cheia prin care procurorii au ajuns la răsfățurile prostești ale fiicei prezidențiale, căci Oil Terminal a fost finanțator și în Gala Bute. Bănuiesc eu că investigând acea afacere procurorilor le-au sărit în ochi niște contracte ciudate ale Oil Terminal, ceea ce a deschis o nouă pistă de investigație care ducea hăt-hăt, în 2009. Cool! Cum dosarul Gala Bute a fost finalizat de către DNA în 2015, probabil cam tot pe atunci s-a deschis și această pistă de investigație spre Ioana Băsescu. Iar asta cu răsfățurile fetei prezidențiale într-un an de profundă criză pentru români, e doar cireașa pe coliva crizei.

În anul 2009 economia României a avut cel mai mare picaj de după Al Doilea Război Mondial. A fost atât de rău încât salariile bugetarilor și pensiile n-ar mai fi putut fi plătite. Cum era însă an de campanie electorală, Traian Băsescu a convins FMI să facă o excepție de la regulile sale și să vireze jumătate de miliard de euro, nu în BNR, așa cum cer regulile FMI, ci în contul ministerului de Finanțe. Dacă FMI n-ar fi făcut asta, fie Băsescu ar fi fost nevoit să taie salariile în 2009, iar nu în 2010, după alegeri, fie statul român ar fi sucombat.

udrea-semnÎn acest timp, Ministerul Dezvoltării Regionale stabilea prioritizarea banilor puțini, câți mai erau. Din comunicatul DNA înțeleg faptul că nu ministrul Udrea personal ci secretarul general Gheorghe Nastasia, strângea cu ușa firmele care aveau contracte în derulare cu diferite autorități locale. Nu-s bani, frate! E criză. Vreți să vă plătim facturile? Cotizați la campanie! Luarea de bani, pentru sine sau pentru altul (chiar și pentru o campanie electorală) se numște mită. Aveți aici comunicatul integral al DNA.

În acest dosar nu se menționează numele lui Traian Băsescu. Dacă procurorii nu pot dovedi că a știut de aceste lucruri, fostul președinte nu va fi inculpat sau cercetat. Au datoria să îl citeze și să îl întrebe dacă a știut, așa că Băsescu va merge probabil la DNA. Probabil și Ioana și Udrea au primit citația la DNA miercuri, exact ziua în care Băsescu s-a repezit pe televizoare să spună că i-a zis lui cineva din DNA că o conspirație de procurori vrea să-l facă tutorele copilului Ioanei. Se temea adică de faptul că Ioana va fi reținută. Ceea ce n-a fost. Dar Băsescu probabil habar-n-avea de ce e chemată, nici ea, nici Udrea. După ce Ioana a plecat de la DNA (și probabil l-a sunat și i-a spus) Băsescu a intrat prin telefon la televizor și a numit-o pe Kovesi slugă. Nu mai era spaima de necunoscut, nu mai juca o cacealma cum făcuse cu o zi înainte, își dăduse seama câte urme a lăsat toanta de fi-sa, acum era chiar furios căci probabil chiar va trebui să își crească nepotul sau nepoata (nu știu sigur ce are și nu fac nici efortul să googălesc, atât de puțin mă interesează).

Ceea ce mă râcâie pe mine cu adevărat este fața cu care Elena Udrea trebuie să fi privit micile bucurii cubaneze ale Ioanei Băsescu. O fi zâmbit îngăduitor, fix cum o fi zâmbit și tata când mi-a făcut uitat pachetul de LM pe televizor. Îmi amintesc cu câtă ciudă șopteau miniștri lui Boc atunci, în 2009-2010 despre faptul că Udrea este în realitate și premier și ministru de Finanțe. Acum îmi dau seama că era și președinte, ba chiar și adevăratul daddy-cool al Ioanei Băsescu. Eu am scăpat de Carpațiul fără filtru abia când a ieșit din producție. Dar nu m-am mai lăsat niciodată de fumat. Unele năravuri (mai mici, mai mari, fiecăruia după posibilități) ne urmăresc toată viața.

stiri verificate
This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

39 răspunsuri la Who’s your Daddy Cool?

 • Basil
  Septembrie 25, 2016 la ora 09:47

  Foarte bun articol.
  Poza cu focalizare pe Udrea ce privește la Base este absolut geniala. Poți explica o mare parte din trecutul acestui politician comentand aceasta poza.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Septembrie 26, 2016 la ora 10:17

   Bunatatea este relativa. Binele absolut este la Dumnezeu. Spre exemplu, ca cetatean contribuabil, ma simt satisfacut de faptul ca justitia condamna furturile din banii mei. Ca economist, insa, ma simt manipulat prin asocierea crizei economice prin care a trecut patria naostra cu frauda la care se presupune ca a participat d-na Ioana Basescu. L-am auzit pe dl Ionut Dumitru, spre exemplu, de cel putin patru ori la TV in ultimii sapte ani explicand cauzele crizei economice si motivele pentru care Romania s-a aflat intr-o situatie economica vulnerabila pe parcursul ei. Printre cauzele vulnerabilitatii, desi a existat si coruptia, pe primul plan s-au situat politicile guvernamentale dezastruoase. Daca nu aveti incredere in economisti, ceea ce nici nu este condamnabil in fond, datele statistice va stau la dispozitie pentru analize proprii. Aasadar, din perspectiva economica, dupa parerea mea cea mai importanta pentru un blog numit Biziday, articolul este departe de a fi „foarte bun”.

   Răspunde
    
 • Efemeros
  Septembrie 24, 2016 la ora 15:13

  ,,Cei duri vor fi cei buni, iar cei buni vor fi cei duri si nu se vor mai ierta unul pe altul si astfel se vor distruge!,,
  A divortat fiica ex presedintelui? pare ca nu ar fi nimic!

  Răspunde
   
 • raul
  Septembrie 24, 2016 la ora 14:09

  Daca acest articol ar fi pastrat nuanta de jurnalism…nu tenta de acuzare ar fi fost probabil unul din cele mai bune articole ale dlui Moise Guran.Dar stim cu totii ca fara circ si acuzatii nu iese audienta.Pacat ca v ati indepartat de obiectivismul care va caracteriza altadata.Va inteleg dar regret.

  Răspunde
   
 • ionut
  Septembrie 24, 2016 la ora 08:59

  Felicitari dle moise! Va faceti bine treaba. Exemplul ar fi ca sunt o grămadă de personaje care comentează aiurea la ceea ce spuneti!

  Răspunde
   
 • Catalin Nitu
  Septembrie 23, 2016 la ora 22:37

  Bravo dle Guran !!! Oare candva, sa fie posibil oare, ca D-zeu sa fii spus : Moise is cool !Si asa a avut loc exodul evreilor.

  Răspunde
   
 • cornel
  Septembrie 23, 2016 la ora 22:19

  Cred ca in Romania este o problema cu legislatia referitoare la finantarea partidelor politice, de aceea s-au produs si se produc atatea ilegalitati pentru a fi finantate campaniile electorale. Legislatia din Romania ar trebui armonizata cu legislatia din alte tari din vestul Europei si astfel cred ca numarul de ilegalitati legate de finantarea campaniilor electorale va scadea semnificativ si in Romania. Nu trebuie sa inventam noi apa calda.

  Răspunde
   
 • cornel
  Septembrie 23, 2016 la ora 22:03

  Din pacate astfel de lucruri se intampla la varful politicii din Romania. Partea cea mai rea e ca in afara de lucruri de acest gen se intampla prea putine lucruri bune, adica cele care sunt in folosul cetateanului simplu si pentru functionarea normala si eficienta a institutiilor statului. In ultima vreme s-au intamplat ceva mai multe lucruri bune, sa spunem asa, insa mare parte din clasa politica din Romania lasa de dorit si nu isi urmareste decat propriile interese financiare si de afaceri. Interesul cetateanului si problemele sale sunt trecute pe planul secund daca nu uitate aproape complet pana aproape de perioada alegerilor cand se vine cu diverse masuri populiste care de multe ori nu au un fundament sau o sustinere economica pentru ca intre timp nu s-a lucrat la asa ceva.

  Răspunde
   
 • speranța R
  Septembrie 23, 2016 la ora 21:49

  Moise,ai scris mult în ultima vreme dar
  lipsește ceva ce nu se vede :urma de dragoste pe care o lasă în urma, Cioloș și
  câțiva din echipa lui;se simțea și la miting, se simte în voluntariatul multor
  IT-iști și nu numai …
  Este acel ceva ce ne-a lipsit la pretențioșii” de politicieni pe care i-am avut până acum și pe care i-am plătit gras din taxele noastre! ?/

  Răspunde
   
 • ion ion
  Septembrie 23, 2016 la ora 21:38

  Cata deontologie! Va faceti ca nustiti care au fort destinatarii finali ai banilor??? Unde isi faceau politicienii reclama? Unde isi minteau cu nonsalanta votantii? Cine aruncau cu laturi in adversarii in functie de comenzile primite de la patronii cu buzunarele doldora? Voi, presa/televiziuni/jurnalisti/analisti erati si sunteti slugile acelor guzgani rozali!!! Voi ati semanat ura, dezbinare, frustare, voi ati creat acesti monstri!

  Răspunde
   
 • valimar
  Septembrie 23, 2016 la ora 20:38

  Mai ai tu o meteahna mai mare decat faptul ca fumezi…esti puturos, adica lenes, olteanule hibrid…stai 5 luni pe an acasa si te plangi ce harnic esti…

  Răspunde
   
  1. speranța R
   Septembrie 23, 2016 la ora 20:54

   Răspund eu în locul lui;el are bun simt și nu intra în polemica cu tine :
   „Nu orcine îl poate jigni „Dostoievski

   Răspunde
    
  2. Anticomunist
   Septembrie 23, 2016 la ora 21:16

   Alo securitatea .. Antena 3 , ligheane si galeti rosii..
   Daca Moise e un Hibrid tu esti un rahatel 100% .

   Răspunde
    
 • Simona
  Septembrie 23, 2016 la ora 19:57

  Eu cred ca Udrea a ciripit despre toată schema la DNA. Probabil avea o poliță de plătit lui Băsescu…

  Răspunde
   
 • Emil
  Septembrie 23, 2016 la ora 19:45

  Dacă băsescu habar nu avea de ce era chemată fie-sa dar se aştepta să fie reţinută, asta ar cam însemna că madam e amestecată în mai multe shmenuri. Ăsta fiind doar unul dintre ele 🙂

  Răspunde
   
 • Adi
  Septembrie 23, 2016 la ora 19:04

  Nu mai are marinarul prea multi fani ! Si cei ce l-au votat s-au convins ca a fost o pramatie , la fel cum au fost si cei din jurul lui . Partea proasta este ca la momentul votului , nu aveai din ce sa alegi . Cei care se mai uita la el ca la Providenta , sunt probabil cei care au avut de castigat de pe urma guvernarii PDL sau care au avut probabil shmenuri cu primariile castigate de PDL .

  Răspunde
   
 • speranța R
  Septembrie 23, 2016 la ora 18:32

  Faptele vin după noi;
  O știu doar cei ce au
  fost prieteni cu cărțile și mai ales cu cei 7 ANI de acasă. .

  Răspunde
   
 • eugen
  Septembrie 23, 2016 la ora 17:19

  Acum zece ani fost director la Oil Terminal pus in functie de liberali ,la schimb cu PSD ,aranjamente judetene s-au nationale , a reusit sa ajunga deputat dupa ce a sponsorizat masiv partidul , ulterior a luat un al doilea mandat doar cu 100 mii euro cotizati evidewnt la partid.Nimic nou sub soarele campaniilor electorale. Am avut o experiaenta si cu cabinetul Udrea . Am vrut sa luam bani de la MIN. Dezvolt. pentru niste drumuri litorale extravilane . Aveam documentatia complet depusa . Conditia a fost sa castige licitatia o firma sub controlul firmelor Cocos ,iar cei care inslesnesc licitatia ( primar eu ,etc ) sa ne deschidem un cont in strainatate unde ni se vor vira o suma echivalent 10% din valoare .Am cerut sa se faca lucrarea fara comision , in conditiile in care castiga firma respectiva . Am fost refuzti ca nu ne implicam ,desi am specificat ca pe noi ne intereseaza dezvoltarea zonei indiferent cine o face si in ce conditii.Probabil ne considerati prosti , probabil ca asa am fost dar noi,oameni de la tara , nici macar nu aveam in calcul o astfel de varianta si ni s-a parut dubioasa. Evident ca am ramas si fara drumuri ,cu bani cheltuiti pe studii si proieccte . Mai tarziu am aflat ca banii nostrii au luat drumul Argesului unde au gasit parteneri. Omul de legatura cu Min. Dezvoltarii pe acea vreme erea sefa de cabinet a dn-ei Udrea , acolo se faceau cartile , cu stiinta s-au probabil fara stiinta ministrului. Va las pe voi sa concluzionati.

  Răspunde
   
 • Slick
  Septembrie 23, 2016 la ora 16:35

  Citesc comentariile si efectiv ma minunez de elecoratul lui Basescu: au fost atat de spalati pe creier, incat orice argument le-ai aduce si orice dovesi le-ai arata ei tot pe a lor o tin cum ca Basescu si ai lui sunt de fapt victime ale unui complot. Incredibil.

  Răspunde
   
  1. Geo
   Septembrie 23, 2016 la ora 17:55

   Asa este. Sunt la fel de retarzi ca aia care privesc la Latrina 3. Nici o diferenta, doar ca sunt mult mai putini.

   Răspunde
    
 • Geo
  Septembrie 23, 2016 la ora 15:16

  Nu inteleg de ce se mai mira tanti Lenutza Udrea inculpata cu 5 dosare penale, 3 luni de arest si 3 controale judiciare ca trebuie sa raspunda si sa plateasca pentru toate porcariile pe care le-a facut cand se credea (limbaj licentios cenzurat) principesei in politica romaneasca??? Ei i-a placut mereu sa iasa ca un (limbaj licentios cenzurat) la suprafata, acum are prioritate si la anchete 😉 Ce este in acest dosar seamana foarte mult cu platile fictive si parandaraturile din dosarul Gala Pute care se aproprie de final, o sentinta la fond se va da probabil pina la sfarsitul anului. Si cam aceleasi personaje, Lenutza Udrea, Nastasia. Mai nou apare si fata lui tata aia mare, cu fostul amant. Iar Basescu se victimizeaza exact cum o facea Nascase cand se dadea victima politiei politice a lui Basescu. Deci toti acesti sobolani din politica sunt facuti din acelasi aluat, cand trebuie sa raspunda in fatza legii se dau victime politice. #sila #ipocrizie

  Răspunde
   
  1. Biziday
   Septembrie 23, 2016 la ora 15:40

   Daca ati comenta fara sa folositi cuvinte urate, nu cred ca valoarea comentariului ar fi mai mica.

   Răspunde
    
   1. Geo
    Septembrie 23, 2016 la ora 17:56

    Scuze!

    Răspunde
     
    1. amicu
     Septembrie 24, 2016 la ora 18:14

     N-ai de ce să te scuzi. Cuvintele au fost folosite potrivit, au subliniat și colorat ideea. Pudibonzi au fost, sînt și vor mai fi, dar lor le place numai rozul. Ori aici e vorba de treburi urît mirositoare.

     Răspunde
      
 • Terezu
  Septembrie 23, 2016 la ora 14:45

  Daca nu ma insel, si nu ma insel Adrian Nastase a fost anchetat pentru finantare ilegala a campaniei, si cred ca a si fost ascuns sau i s-a dat un capat de acuzare pe treaba asta. Desi nu stia nici el traseul banilor. Ce-ar fi cum ar fi … sa mai vedem odata aceeasi condamnare dar cu alte poze pe ecran ???

  Răspunde
   
 • gh.nasturas
  Septembrie 23, 2016 la ora 14:01

  Sa trăiască din pensia minima -3 lei

  Răspunde
   
 • marcela
  Septembrie 23, 2016 la ora 13:19

  Moise, ma bucur ca ai plecat de pe tv. Acum spui , desi e cam tarziu, tot ce am fi vrut sa stim demult. Am cam inceput sa te citesc ca pe un foileton politist, nu ca mi-ar folosi personal la ceva. Am ,totusi,inca o data, confirmarea ca am o buna intuitie, desi nici asta nu-mi prea foloseste pt ca n-as avea cum rapune caracatita oricat mi-as dori.

  Răspunde
   
  1. Moise
   Septembrie 23, 2016 la ora 15:38

   N-am ascuns niciodata ceea ce stiam. Sugerati ca pe tv n-as fi spus. Asta nu e adevarat. Apoi, toate info din acest articol sunt din surse publice.

   Răspunde
    
 • B64
  Septembrie 23, 2016 la ora 12:52

  Sa fim seriosi, nu de la ancheta Galei Bute i se trage (nu pe cale de consecinta), ci de la faptul ca Besescu si Udrea au fost mult prea vocali in ajun de campanie si au inceput sa infiereze cu un avant de neoprit Binomul. Din doasrele deschise la DNA ramane sa vedem cine sunt cei care nu se califica in gratiile Licuriciului.

  Răspunde
   
  1. Vlad
   Septembrie 23, 2016 la ora 14:51

   Esti un cretin. Orice alt argument e de prisos.

   Răspunde
    
  2. amicu
   Septembrie 24, 2016 la ora 18:18

   Binomul? Ha, ha, deci boxele lui Badea știu să scrie la computzer.

   Răspunde
    
 • Alina
  Septembrie 23, 2016 la ora 12:34

  Iti sta mintea-n loc ce fiinte de cea mai joasa speta ajung sa ne conduca, pana la urma, vietile (ca de ei depinde ce salarii si ce pensii incasam, ce rate platim la banci, cat ne costa painea, in ce spitale ajungem si in ce scoli invatam). Nu luare de mita! Nu trafic de influenta! Atentat la siguranta nationala ar trebui sa fie incadrarea juridica! Si lapidare in piata publica pedeapsa! Nici macar in inchisoare nu i-as baga, ca tot pe banii mei stau (si vor lux si dupa gratii)! Adusi la sapa de lemn! Lasati sa traiasca din salariul minim pe economie!

  Răspunde
   
 • Radu
  Septembrie 23, 2016 la ora 12:14

  Exceptional! In acest articol a fost rezumata istoria economico-penala a ultimilor 7 ani.

  Răspunde
   
 • El Comandante
  Septembrie 23, 2016 la ora 11:44

  Să nu uităm că Ioana Băsescu e singurul (da, singurul) importator de trabucuri cubaneze pentru România!!! Ar fi şi asta o pistă de investigat cum de într-un bussines foarte profitabil nu a apărut de foarte mulți ani nicio concurență.

  Răspunde
   
  1. nicu
   Septembrie 23, 2016 la ora 17:21

   Eu cumar havane, pentru consum propriu, 1—2 buc/pe luna din
   – benzinarii
   – mall
   – tabacco-online.ro
   – ebay.com
   si ma rupe rau la bani
   Da-mi si mie un contact la firma de care zici ca importator unic de havane…
   Multumesc anticipat

   Răspunde
    
 • Alex
  Septembrie 23, 2016 la ora 11:31

  În timp ce base&co spuneau că e criză și trebuie să facem un efort național pentru a ieși din ea, fica-sa se plimba în Cuba pe banii statului. Nu știu cum se cheamă fapta asta, că este mai mult decât ticăloşenie.

  Răspunde
   
 • Doru Necugetatoru'
  Septembrie 23, 2016 la ora 11:23

  De, asa e cand iti ocupi tot timpul cu manareli si coruptie -> n-ai timp sa-ti cresti si sa-ti educi copiii.

  Iar ei cand cresc fac aceleasi manareli ca tine, numai ca ei n-au finetea necesara pentru ca tu n-ai avut timp sa ii educi in art furtului.

  Răspunde
   
 • fanul lui Vanghelie
  Septembrie 23, 2016 la ora 11:18

  problema e ca absolut toate campaniile electorale din 90 pana azi au fost facute cu bani publici..ante campanie sau post campanie..atat cele prezidentiale cat si localele..oricand cele din precampanie cu bani publici de la firmele de stat pot fi verificate..de ce nu se face? si cei mai multi bani furati in campanie au fost dupa marimea partidelor..psd,pnl, pdl..

  Răspunde
   
 • Radu
  Septembrie 23, 2016 la ora 10:57

  Pertinent, multumesc

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase