BIZIDAY: MIERCURI, 22 iunie 2016


Conflictul de interese a dispărut de pe lista infracţiunilor cu ajutorul parlamentarilor, unii dintre ei chiar din partide în care s-au dat condamnări definitive pentru că anumite rude au fost angajate la birourile parlamentare şi plătite din bani publici. A fost unul dintre acele momente rare când îi vezi pe parlamentarii români că lasă deoparte orgoliile de partid şi votează într-o singură direcţie. Explicabil de ce au făcut-o din moment ce la mijloc este vorba despre interesul lor.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

13 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 22 iunie 2016

 • Claudiu
  Iulie 4, 2016 la ora 21:27

  Salutare Moise si echipei tele pentru tot ce ati facut si veti face in continuare pentru noi,cetatenii romani din tara si din strainatate. Deja imi este dor de voi. Cat despre proiectul „biziday” pe net nu va mai face la fel de atractivi precum erati la tv indiferent de televiziunea care va gazduia. Dragilor, tastele nu au sentimente,nu au carisma,nu au suflet…sunt niste „cuvinte seci „. Va astept pe sticla din toamna mai puternici. Concediu placut si profitabil.

  Răspunde
   
 • amanetauto
  Iunie 23, 2016 la ora 13:01

  in seara aceasta (23.06) voi fi in piata universitatii , protestand, vociferand faptele penale ale „alesilor poporului” – ca doar nu s-au ales singuri, nu?
  Voi avea o solutie surpriza in aceasta seara la protest, am so-o propun sa o dezbatem liber. Pe diseara.

  Răspunde
   
 • Vlad
  Iunie 23, 2016 la ora 11:58

  Vreți sa ieșiți în stradă? , nu ajuta la nimic , sunt pregătiți pentru aceasta mutare, au studii în manipularea maselor(vezi rezultatul de anul trecut), sa stăm pasivi ca și pana acum ?, le facem jocul în continuare. Și atunci ce e de făcut ? Avem un avantaj de care putem profita. Vor veni în toamna la interviu , sa îi angajam din nou. Ce răspuns vom avea pentru ei în calitate de angajator? Propun o noua abordare : NU – PSD, NU – PNL , NU – PMP , NU – UNPR, NU pentru orice formațiune politica , sa votam cu toții doar independenții care nu au mai făcut parte din mult iubitul nostru parlament , indiferent dacă tata , mama , fratele …. ar avea un avantaj din partea partidului în cazul unor alegeri favorabile . Propun aceasta mutare , cel puțin va fi ceva nou pentru ei , nu vor ști cum sa reacționeze , mai pe scurt le vom da șah. Matul mai încolo, când o sa fim pregătiți. M-am saturat sa văd același film , același Game of Thrones de România intre partide. PS: Schimbarea începe cu voi!

  Răspunde
   
  1. Doctor Doxic
   Iunie 23, 2016 la ora 19:55

   Sau putem sa iesim in strada cu intentia de a ucide, nu doar de a protesta, ca ei tot acolo stau, vreau sa vad cum se descurca cu votul in Iad

   Răspunde
    
 • kastel benai
  Iunie 23, 2016 la ora 11:23

  cu asemenea nesimtiti care au devenit un tavalug care striviste ;democratia ,identitatea poporului roman ,regulile bunului simt si statul de drept ,nu se poate discuta sau negocia !
  Subscriu ideii de a iesi in numar mare in strada si sa nu cedam decat dupa DIZOLVAREA ACESTUI PARLAMENT DE PUTORI IMPUTITE ! ajungeeeeeeeee !!!

  Răspunde
   
 • max
  Iunie 23, 2016 la ora 10:09

  În cazul aplicației telefonice care va fi sursa informațiilor? În cazul în care va fi aceeași ca până acum doar că va fi livrată puțin mai repede și editată după anumite interese care e rostul? Probabil dificultățile financiare si caracterul de sinteză a zilei a emisiunii biziday v-au determinat să renuntati.

  Răspunde
   
 • Laura
  Iunie 23, 2016 la ora 09:25

  Dl Moise Guran, cum este posibil ca in plenul celor doua camere reunite (care face suna 583 = 176 senatori + 407 deputați) sa voteze approx 308 persoane si o abtinere ? Ca voteaza arderea tarii nu conteaza, dar ca acest Parlament Penal functionaza la jumatate din effectivul lui este un grav abuz, deoarece romanii platesc la pret dublu HOTIA, ii platim si pe absenti si pe prezenti ! E nevoie de o revizuire a Constitutiei prin initiativa populara, asta nu mai merge !

  Răspunde
   
 • Core
  Iunie 23, 2016 la ora 07:47

  Si in maternitati li se dau nou nascutilor romergan sau diazepam ca sa doarma si sa nu le deranjeze pe asistente.

  Răspunde
   
  1. Constantin
   Iulie 1, 2016 la ora 01:02

   Este foarte mare pacat sa dai aceste pastile la bebelusi ca sa doarma pentru ca bebelusii risca sa-ti tampeasca creierulsau pot pierde auzul si devin paranoici,schizofrenici,dementi,tulburari de personalitate,alte boli grave care pot duce la deces! Asta trebuie ca cineva sa merga pana acolo si trebuie oprit! Scoateti bebelusii de acolo si mutati in alta parte unde asistentii medicali isi iubesc copii si isi fac datoria cum trebuie si trebuie dat in judecata spitalul cu intreg personal cu tot!

   Răspunde
    
   1. Constantin
    Iulie 1, 2016 la ora 09:01

    Pentru ca ca suntem mai multe persoane cu acelasi nickname care frecventeaza blogul d-lui Moise, ma vad nevoit sa fac prezenta observatie. In principiu sunt de acord cu mesajul pe care il transmite textul tizului meu, dar este probabil ca exprimarea mea ar fi fost intrucatva diferita.

    Răspunde
     
 • chris
  Iunie 23, 2016 la ora 04:32

  Salut Moise,

  te respect. Dar vad ca la capitolul „glume proaste” te iei dupa modelul Ponta. (Iohannis doarme la Cotroceni…. Iohannis blocheaza Valea Oltului cu SPP. blabla) Dar despre intalnirea istorica care a avut loc marti la Sibiu intre Joachim Gauck si presedintele nostru nu spui nimic. WTF? biziday.ro colaboreaza cu stiripesurse sau care e faza?

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Iunie 23, 2016 la ora 00:59

  Ma dezamagiti. Olanesti nu este langa Calimanesti -Caciulata pe valea Oltului pe E81, ci mai in vest pe DN 64, deci ambulanta care ar pleca spre Olanesti nu are legatura cu aglomeratia de pe valea Otului…

  Răspunde
   
 • Catalin
  Iunie 23, 2016 la ora 00:38

  Prestatia din fata camerei nu se poate inlocui cu nici o alta forma de exprimare a ideilor formulate.

  Ma-nclin.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase