BIZIDAY: LUNI, 20 iunie 2016


Reducem contribuţiile sociale, dar s-ar putea să nu mai avem pe ce salarii să le achităm. Cam aşa se poate traduce avertismentul ministrului Muncii, Dragoş Pîslaru. Invitat la emisiunea Elenei Vijulie, ministrul a explicat clar de ce nu crede că reducerea CAS care a trecut deja de Senat nu se poate aplica. Reducerea contribuţiilor la pensii ar însemna încasări mai puţine cu 7,7 miliarde de lei pe an, bani pe care statul nu îi are.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 20 iunie 2016

 • Klopo_Tare
  Iunie 21, 2016 la ora 13:13

  Plan pe decenii? Politicienii nostri sunt incapabili 1. sa faca planuri. ei sunt reactivi, nu fac nimic, decat daca ii afecteaza(pe ei, nu pe noi). Sunt incapabili si pe plan mental, nu intelectual. Sunt incapabili sa faca intelegeri pe termen lung, sau strategii pentru mai mult de 1 an.

  Răspunde
   
 • Petcu
  Iunie 21, 2016 la ora 11:45

  Referitor la banii trimisi in tara de romanii plecati sa munceasca, din Italia, avand in vedere ca poti gasi bitele de avion low-cost .. pentru weekend dus intors sub 100 lei (sub 20 Euro) … unii aduc bani cash si fac vizite familiilor din tara mai des, deci nu apar in statisticile firmelor de transfer de bani

  Răspunde
   
 • pheideas
  Iunie 21, 2016 la ora 11:25

  Ei, lasa ca oltenii s-au ajutat intre ei. 🙂

  Răspunde
   
 • Mari li
  Iunie 21, 2016 la ora 08:40

  Avem o problema majora care generează multe altele : 50% din tara este alcoolica , depresiva si fara speranța zilei de maine . 50% din tara trăiește in alcool trăgând fiecare minut dupa ei .
  Punctul doi este problema in educație , structura , materiile modul in care se preda este profund găsit si ceea ce facem in acest sens este doar sa înrăutățit lucrurile ……

  Răspunde
   
 • Elena g.heorghiu
  Iunie 21, 2016 la ora 08:18

  Poate ne vom gândi mult mai mult la reducerea personalului bugetar care s-subnutrit exponențial, poate ne vom gândi mai profund la toate ajutoarele care se dau si intra direct la veniturile bodegilor,poate vom înceta cu măsurile populiste si vom reconsidera fiecare bănuț care pana la urma este plătit de cei ce cu adevărat produc si dau o valoare calității vieții si poate d-l Ministru va arunca un ochi sa vadă un pic modelul Thailandei care are un șomaj sub1%pt ca dumnealor nu dau „cadouri!”
  Oare cand „eu ” care muncesc nu voi mai vedea ca banii mei sunt terfeliti in „crâșme” in spectacole electorale si in alte „delicii” din găleata comuna.!
  Nimeni nu va munci in adevăratul sens pana cand nu vor fi tăiate așa zise ajutoare sociale; măsurile radicale asupra celor ce nu muncesc sau a acelora ce se fac ca muncesc trebuie sa înceapă si sa nu uitam ca doar o educație înaltă si o grija a sănătății ne vor ridica , restul e contabilitate primara!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase