BIZIDAY: JOI, 16 iunie 2016


Campania pentru Brexit a fost suspendată de comun acord de toți cei implicați, indiferent de viziunea pe care o au despre viitorul Regatului Unit. Decizia a fost luată de după ce laburista Jo Cox a fost împușcată și înjunghiată mortal. Conform celor de la Reuters, parlamentarul laburist tocmai ieșise de la o dezbatere despre referendumul de săptămâna viitoare, când a intervenit în altercația dintre doi bărbați. Unul dintre ei ar fi recunoscut-o pe Jo Cox, susținătoare a rămânerii Marii Britanii în Uniunea Europeană, și înainte să o atace, ar fi scandat sloganul unei formațiuni de extremă dreaptă care militează pentru ieșirea din UE

stiri verificate

Comentarii prin facebook

16 răspunsuri la BIZIDAY: JOI, 16 iunie 2016

 • Constantin
  Iunie 18, 2016 la ora 12:49

  Nu-mi este deloc clar de ce a mers presedintele tarii mele la Sofia?! Faptul ca locuitorii orasului Giurgiu si cei din Ruse se inteleg bine era cunoscut. Mai ales ca sunt vreo doua restaurante in Ruse frecventate si de bucuresteni. Largirea soselei probabil va determina mai multi romani sa-si invite prietenii/prietenele la cina in Ruse. Si bulgaroaicele sunt dragute,genetic se inrudesc binisor cu noi (numai ungurii cred ca doar malul drept al Dunarii era locuit cand au venit ei). Exrcitiile militare comune in Marea Neagra se faceau oricum, ca asa au zis americanii. Atunci, de ce a mers dl Iohannis sa-l ia la misto Borisov?! Ce consilieri, ori functionari de prin ministerul de externe au fost demisi pentru prostie si bataia de joc cu care isi indeplinesc sarcinile de serviciu?

  Răspunde
   
 • Alexandru
  Iunie 17, 2016 la ora 19:15

  Unde este înregistrarea din 15 iunie?

  Răspunde
   
 • Geronimo
  Iunie 17, 2016 la ora 19:07

  Mereu mi s-a parut penibil cand realizatorii de televiziune s-au pupat singuri in fund… Badea, Gadea, Banciu, Guran… Absolut penibil….

  Răspunde
   
 • Leonard M
  Iunie 17, 2016 la ora 11:58

  Arestul la domiciliu, pe perioada cercetarilor, pentru infractiuni care nu sunt grave, este benefic. De ce sa stea pe banii nostrii la „hotel”, cand poate sa-si plateasca singur intretinerea, fiind privat de principalele drepturi cetatenesti si de posibilitatea de a recidiva sau de a continua infractiunea. Ca are alte conditii acasa decat la „hotel” e alta discutie, care, obiectiv vorbind, tine mai mult de sentimentul de fronda al nostru, decat de eficienta unui proces juridic. In plus, se reduce si posibilitatea de a plati din buzunarul nostrum eventualele decizii ale Curtii Europene, vis a vis de conditiile din puscarii. Deci pana mai construim cateva hoteluri privative de libertate, consider ca este un lucru benefic.

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Iunie 17, 2016 la ora 13:28

   Eu sunt de acord ca sa platesc un impozit in plus, exact pentru ca infractorii sa stea dupa gratii, nu acasa.

   Răspunde
    
  2. Stelian F
   Iunie 17, 2016 la ora 13:30

   Ce credeti ca va face un pedofil in arest la domiciliu, pe internet?

   Răspunde
    
 • Ben Sinca
  Iunie 17, 2016 la ora 11:19

  Pentru echipa tehnica – face-ti un site responsive sau da-ti upload la video-uri pe youtube. 🙂

  Răspunde
   
 • Cetatean european
  Iunie 17, 2016 la ora 10:40

  Moise, evita te rog sa ma faci referire la „presa” romaneasca ca la o entitate unitara, incearca sa fii mai specific pentru ca majoritatea agentiilor de presa din Romania nu respecta principii de baza ale jurnalismului, majoritatea fiind controlate politic sau au alte interese, banuiesc ca nu doresti sa fii tu sau Digi24 asociat cu astfel de activitati.

  Răspunde
   
 • George Didita
  Iunie 17, 2016 la ora 10:16

  Oare Moose s-a gandit la varianta de a se alatura lui Nicusor Dan? Intest super emisiune. Am renuntat la a mai urmari ProTV. Antene si alte laturi nu serveam. Spor la rating!

  Răspunde
   
 • Ciprian
  Iunie 17, 2016 la ora 01:51

  Dacă dați click pe „Citește: În cazul în care aveţi probleme cu înregistrarea” veți observa că este altă sursă, care funcționează.

  Răspunde
   
 • andrei
  Iunie 17, 2016 la ora 00:50

  Ce s-a intamplat aseara pe 15.06.2016? era cea mai importanta si asteptata emisiune pe saptamana asta.

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Iunie 17, 2016 la ora 00:35

  Moise, ati scapat fara biela indoita la VW?

  Răspunde
   
 • Ann
  Iunie 17, 2016 la ora 00:29

  Unde gasim inregistrarea de ieri seara??

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Iunie 17, 2016 la ora 00:36

   N-o gasim. Nu e pe nicaieri. Cred ca Moise regreta ce a spus in emisiune si nu pune inregistrarea…

   Răspunde
    
   1. oct
    Iunie 17, 2016 la ora 12:29

    ce a spus? nu am putu sa urmaresc si acum nu o gasesc…

    Răspunde
     
 • Stelian F
  Iunie 17, 2016 la ora 00:20

  Corect. Intotdeauna am spus ca nu e corect ca arestul al domiciliu sa se scada din pedeapsa cu inchisoarea.
  Deci Truica este cercetat pentru nu stiu cate milioane, zeci de milioane de euro prejudiciu si sta in arest la domiciliul luxos facut din acei bani furati, cu tot luxul si cu tot ce-si doreste, o perioada, perioada care i se scade din pedeapsa ulterioara cu inchisoarea, ca si cum statul acasa cu absolut tot ce-si doreste pe bani furati, ar fi acelasi lucru cu privarea de libertate din penitenciar.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase