BIZIDAY: LUNI, 30 mai 2016


Sindicaliştii din Învăţământ şi reprezentanţii Ministerului Muncii nu au reuşit nici astăzi să ajungă la o înţelegere în privinţa creşterilor salariale din Educaţie. Guvernul a oferit o majorare de 5 la sută începând de la 1 august. Doar că sindicaliști nu sunt mulțumiți și spun că, cel mai probabil, vor respinge oferta. În tot acest timp, protestul anunțat pe 1 iunie, la care vor participa inclusiv elevi, rămâne în picioare.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 30 mai 2016

 • valentina
  Iunie 1, 2016 la ora 12:46

  In legatura cu tratamentele prescrise pentru cancer, tatalui meu, la Timisoara, nu stiu daca i-au prescris un medicament in locul altuia dar ceea ce consider foarte grav este ca l-au „tratat” ani de zile fara un diagnostic cert. Nu cred sa fi fost un caz izolat dar experienta mea ma face sa suspectez ca cei implicati sa nu fie doar medicii oncologi semnalati ci si multi alti specialisti care le trimiteau pacientii fara un diagnostic. Din fericire eu am banuit ca ceva nu e clar si l-am convins pe tatal meu sa se sustraga, acum este bine, e in viata, dar ceilalti???

  Răspunde
   
 • andrei
  Mai 31, 2016 la ora 01:45

  Eu sunt din generatia 90 . Nu sunt de acord ca niste „babalaci” sa`mi tot hotarasca viitorul . Is plecat din tara de ceva timp si ca mine is alte cateva sute de mii . Cine o sa va plateasca pensiile ? Noi sigur nu , pentru ca ne`ati distrus viitorul (defapt nu ne`au creat un viitor ) . Diferenta de gandire intre generatiile dinainte de 90 si dupa 90 is de la cer la pamant . O tara superba , unica pe aceasta planeta cu toate resursele de la a – z au aduso la sapa de lemn . Ce se poate face sa se schimbe ceva concret ? Chiar mi`as dori sa`i vad pusi la zid si executati pt ca nu`mi doresc sa le platesc mancarea si caldura din inchisori sau sa li se confiste tot pana la rudele de gradul 3 sau etc . O sa vina vremea cand cineva o sa se ridice de jos si asta o sa se intample ! Putere adevarului !

  Răspunde
   
  1. Marta
   Mai 31, 2016 la ora 08:41

   Un pickpocket men preocupat de pensii? Ciudat. Poate păstrezi pentru babalaci ceva lebede!

   Răspunde
    
  2. @andrei
   Mai 31, 2016 la ora 14:28

   Nu se stie niciodata ce vei face in viitor, mai ales acum cand extrema dreapta fascista castiga teren in toata Europa(sper ca esti constient ca acestia nu-i vor tolera pe romani in tarile lor) asa ca nu se stie daca mai faci multi purici acolo.

   Răspunde
    
 • Anton
  Mai 31, 2016 la ora 01:22

  Excelent comentariul in legatura cu afirmatia tarului Putin !
  Cu cit mai multa ignorare cu atit mai bine
  Rusii ramin neciopliti si agresivi . Asta au fost toata istoria lor – frustrati ca nu au fost luati in seama de lumea civilizata

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase