BIZIDAY: LUNI, 23 mai 2016


DNA-ul a început urmărirea penală împotriva a doi foşti preşedinţi ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate dar și împotriva mai multor directori ai instituției pentru umflarea contractului cu Hewlett Packard pentru sistemul electronic de decontare al rețetelor. Procurorii susțin că acesta a fost cu 16 milioane de euro decât ar fi trebuit, iar unul dintre cei urmăriți penal este reputatul chirurg Irinel Popescu.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 23 mai 2016

 • Dana Hluhaniuc
  Mai 24, 2016 la ora 14:22

  Domnule Guran, inca mai sunteti optimist, privind gradul de implicare a personalului medical in fapte de coruptie sau „gainarii” cum le spun eu.
  Sa va povestesc ceva: acum 18-20 ani, avand nevoie de niste medicamente pt. tatal meu (cu afectiune cardiaca craonica), am apelat la o prietena a mea farmacista, angajata la o farmacie privata (a carei patroana era tot o farmacista). Pt. ca tot imi ceream scuze ca trebuie sa apelez la ea ( cu reteta evident ), m-a temperat spunandu-mi:” stai linistita, habar nu ai ce afaceri se invart aici!” , intre medici si proprietarii farmaciilor. Atunci, mintea mea de inginer nu putea sa inteleaga ce puteau sa „invarta” medicii si farmacistii. Dupa atatia ani, va dati seama ca „tehnicile” de inselaciune si furt din banul public, au evoluat.Evident, ca exista si exceptii. M-as bucura tare mult daca nr.celor nepatati ar fi mai mare decat cel al „gainarilor”!

  Răspunde
   
 • alexman
  Mai 24, 2016 la ora 11:55

  La cum a evoluat in povestea asta, cred ca SRI-ul ori a dat dovada de mult somn deci neprofesionalism ,ori are mai multi asi in maneca in povestea hexifarma, dar nu ii poate scoate pentru ca nu sint impartiali.Dar ne vom lamuri treptat. Senzatia mea este ca in acest caz s-au transformat intr-ul SRL de stat cu multi clienti importanti…E doar parerea mea.O mai buna impartialitate si cooperare cu DNA ar fi extrem de necesara…

  Răspunde
   
 • Raduko
  Mai 24, 2016 la ora 04:21

  Inca odata se dovedeste ca am fost inspirat sa plec din tara… Ce dezastru fratilor!

  Răspunde
   
  1. Simona
   Mai 24, 2016 la ora 12:03

   Inspirat erai dacă rămâneai în țară și încercai să schimbi ceva.

   Răspunde
    
   1. ask
    Mai 24, 2016 la ora 17:30

    Sa inteleg ca tu ai schimbat ceva, nu?

    Răspunde
     
    1. Stelian F
     Mai 24, 2016 la ora 19:08

     Ba nu, din ce a spus Simona se poate intelege ca a incercat sa schimbe ceva, nu ca a schimbat. Intrebarea corecta era: „Sa inteleg ca tu ai incercat sa schimbi ceva?”…

     Răspunde
      
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase