BIZIDAY: JOI, 19 mai 2016


Conducerea clubului CFR Cluj ar fi vinovată de delapidarea a 8,5 milioane de euro. Procurorii DIICOT au informații în acest sens, motiv pentru care au făcut câteva zeci de percheziții în București și Cluj, și printre cei audiați se numără fostul patron Arpad Paskany și președintele Iuliu Mureșan. Delapidarea s-ar fi făcut cu ajutorul unor firme off-shore din Cipru și Seycheles

stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: JOI, 19 mai 2016

 • Laci H
  Mai 27, 2016 la ora 22:52

  Stimate Domnule Guran,

  a fi depresiv nu înseamna același lucru cu a fi trist, sper că nu veți mai face această confuzie în viitor.

  Totodată sper ca măcar la 50 de ani de la caderea comunismului sa se producă, în sfârșit, o schimbare de mentalitate și de înțelegere a aproapelui tău în această țară.

  Cu stima

  Răspunde
   
 • Dorel.
  Mai 23, 2016 la ora 21:26

  Moise ma bucru sa observ ca esti tot mai categoric in observarea problemelor din economia romaneasca si in criticarea lor dar eu unul am senzatia ca totul este de genul (scuza-mi comparatia) cainii latra caravana trece si asa cum îi critici tu asa ei se rotesc la conducere si nu se schimba prea multe si eu cred ca pana unul ca tine cu viziune si curaj sa schimba lucrurile nu isi va asuma o functie de conducere de unde se pot schimba lucrurile ele vor continua sa ramana la fel. Eu cred de asemene ca oameni asemenea ministrului invatamantului Curaj nu va schimba nimic de frica sa nu isi ridice in cap toti colegii de breasla si la fel si in celalte domenii de activitate.

  Răspunde
   
 • Goldmund
  Mai 20, 2016 la ora 10:46

  Domnule Guran,
  tocmai de aceea este domnul Victor Ciorbea pus pe acel post, pentru ca este foarte vulnerabil.

  Răspunde
   
 • Ionescu
  Mai 20, 2016 la ora 09:42

  ANAF ar trebui să publice și o „listă de merit”, cu cei care au plătit cele mai mari taxe la stat. Poate că oamenii ăia sunt puțin mai harnici, mai corecți și mai performanți decât cei pe care-i tot vedem la televizor..

  Poate că ar trebui să promovăm mai mult meritocrația în țara asta, în fond caracterele se dezvoltă în cultura lui „așa da”…

  Ca să nu mai spun că pentru fiecare leuț pe care ți-l ia statul ar trebui să-ți dea un raport ce a făcut cu el.

  Sau poate și mai bine ar fi să te lase pe tine să alegi ce proiecte vrei să susții cu banii din taxe. Eu așa zic că ar fi civilizat. Dar suntem departe… încă.

  Răspunde
   
 • Sorin
  Mai 20, 2016 la ora 02:16

  Din ce am inteles, la momentul AH-1 Ro Dracula era vorba de o comanda de 90 de elicoptere pentru noi si inca 160 pentru o vanzare in Turcia. Intre timp Turcia si-a achizionat singura iar noi nu am mai facut mare lucuru,Brasov este deja f dezvoltat fata de alte regiuni,iar avand in vedere necesarul in de furnizori pentru aceasta industrie,si faptul ca BELL vine si cu AH-AZ si UH-1 nu cred ca le putem asimila.
  Toate tarile care au asimiliat un produs din alte tari, au fost sub o comanda ferma mare din partea utilizatorilor proprii, iar noi cel putin pe termen scurt (5 ani) nu avem in vizor o achizitie de elicoptere medii de atac sau de transport.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase