BIZIDAY: JOI, 12 mai 2016


Problemele descoperite cu dezinfectanţii diluaţi au dus la blocarea unei părţi a activităţii spitalelor din România. În mai multe unităţi nu se mai fac operaţii decât în caz de urgenţă. În rest, pacienţii care nu necesitau intervenţii absolut urgente sunt nevoiţi să stea internaţi în continuare până când se va găsi o soluţie. Acest lucru se întâmplă deja în cinci spitale din ţară, căci acestea aveau pe stoc produse Hexi Pharma, adică acele produse găsite neconforme de către autorităţi. Aşa că până se vor găsi înlocuitori, autorităţile au decis că ar fi mai bine să amâne operaţiile. În tot acest timp, s-a luat decizia ca şi ceilalţi dezinfectanţi produşi de alte firme şi care se regăsesc în anumite spitale să fie verificaţi.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: JOI, 12 mai 2016

 • Noi
  Mai 15, 2016 la ora 16:37

  Moise, cred ca cineva ti-a spart site-ul. La destinatar acum in loc de Biziday imi apare nebun. Te rog verifica. Daca vrei iți dau un print screen.

  Răspunde
   
  1. Noi
   Mai 15, 2016 la ora 16:38

   Pardon, la expeditor.

   Răspunde
    
  2. Noi
   Mai 15, 2016 la ora 18:54

   Îmi cer scuze, din Google Chrome, uneori se face „traducere” automata, am pus in ghilimele întrucât numai traducere nu este si nici nu era cazul dar, dacă dați click dreapta traducere to: romana o sa vedeți care este traducerea din biziday.
   O zi buna.

   Răspunde
    
 • Lucian
  Mai 13, 2016 la ora 15:24

  Sa foloseasca spirt … sigur nu-i diluat pentru ca multi il trag la masea 🙂

  Răspunde
   
 • Constantin
  Mai 13, 2016 la ora 15:01

  Rusii au dreptate cu privire la scutul american de la Deveselu. NU este grav ca „domnul Snoop” nu stie precis in fata cui canta, pentru ca noaptea toate scenele seamana intre ele, si tot praful este alb. Bogota, ori Bogata, e totuna. Dar, daca ministrul adjunct al apararii Statelor Unite, dl Robert O.Work, se adreseaza maghiarilor referindu-se la Budapesta desi domnia sa se afla in fata oltenilor din Deveselu, este foarte posibil ca dl Robert O.Work sa creada ca toate rachetele din baterie sunt indreptate catre Teheran, cand de fapt ele sunt orientate catre Moscova. Prin urmare, supararea Rusiei este pe deplin indreptatita, avand in vedere cunostintele geografie ale secretarului adjunct al apararii SUA, care habar n-are unde este el insusi, daramite rachetele!

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Mai 15, 2016 la ora 17:38

   🙂

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase