BIZIDAY: MIERCURI, 11 mai 2016


Firma Hexi Pharma bănuită că livra dezinfectanţi diluaţi spitalelor cere tribunalului Bucureşti să îi aprobe intrarea în insolvenţă. Specialiştii spun că ar fi putut să apară probleme financiare după ce unele spitale au anulat contractele cu firma, dar nu exclud ipoteza ca insolvenţa să fie doar un paravan pentru ca firma să continue producţia, sub alt nume.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 11 mai 2016

 • PoliticallyCorrectness
  Mai 12, 2016 la ora 22:14

  Alo. Domnu’ Moise! Dece nu spuneți ca si spitalele private folosesc tot produse Hexipharma? Ca vad ca privatii nu zic nimic.
  Dar mai bine ne puteti spune cand se va privatiza sistemul public de sanatate…ca trebuie sa stiti…asa…ca pe surse,nu?
  Apropo,ca sa te operezi de pietre la fiere, la Medlife, costa vreo 60 de meleoane. Ieftin, conașule! Daca nu ai bani, nu-i nimic…mori pe strada…ca in State!

  Răspunde
   
 • George Pana
  Mai 12, 2016 la ora 20:33

  Bună seara dl.Guran! Va rog sa-mi răspundeți ce se va întâmpla cu piața imobiliară în condițiile în care BNR,a modificat legea, piața imobiliară va scădea, Cum vom mai avea acces la un credit ipotecar ?
  Va mulțumesc anticipat.

  Răspunde
   
 • nicu
  Mai 12, 2016 la ora 17:44

  referitor la datoriile companiilor la stat -mi se pare ca o vina mare o au si autoritatile. nu cred ca acele datorii au aparut peste noapte, ia r o somatie sau un titlu executoriu nu va ajuta un antreprenor slab sa iasa din probleme in care a intrat. poate ca un rol de educator financiar al antreprenorilor il poarta si anaf controlaele nu ar trebui sa se inchei cu amenzi ci cu sfaturi. e mult mai utila o firma care cotizeaza 200 lei/ luna 30 de ani decat una care cotizeaza 2 lei 3 luni amenda 1500 lei iarasi 2 lei restul anului etc apoi iara amenda. e doar o parere 😀

  Răspunde
   
 • Santejudean Sergiu
  Mai 12, 2016 la ora 09:27

  Sunt un roman plecat din tara dar urmaresc emisunea aproape de fiecare data. Totusi am observat mai multe articole pe facebook si pe internet cum ca romanii plecat la munca ar fi impozitati si in tara. As dori daca se poate sa imi explicati si mie daca este adevarat si daca da cu cat anume si cum putem sa facem sa nu mai fim impozitati. Avand in vedere la cati romani sunt plecati cred ca este o stire de foarte mare interes. Va multumesc frumos.

  Răspunde
   
  1. adim
   Mai 13, 2016 la ora 17:44

   Cum ar putea impozita pe cineva care nu e in tara si din ce? Pentru a impozita ‘ceva’ acel ‘ceva’ trebuie sa fie o suma de bani provenita dintr-o activitate(oricare ar fi aceea).

   Răspunde
    
  2. Vasile V
   Mai 14, 2016 la ora 03:34

   pt.S.Sergiu: pe fb circula o multime de stiri false sau spam menite doar sa atraga trafic,sa dai click pe ele,sau sa-ti pirateze contul care apoi posteaza fara ca tu sa-ti dai seama.Nu trebuie sa crezi tot ce vezi pe net sau fb.Filtreaza sau informeaza-te din mai multe surse cunoscute ca fiind serioase sau credibile

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase