BIZIDAY: MIERCURI, 30 martie 2016

 • Olguţa Vasilescu a ajuns în spatele gratiilor pentru cel puţin 24 de ore. Primarul municipiului Craiova este acuzată că şi-a finanţat campania cu bani murdari. Patru acuzaţii de luare de mită au trecut procurorii în dreptul Olguţei Vasilescu, la care se adaugă şi spălarea de bani, plus faptul că s-a folosit de autoritatea sa pentru a obţine bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Toate aceste acţiuni s-au derulat prin intermediul unui asociaţii non profit.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 30 martie 2016

 • DanT
  Martie 31, 2016 la ora 23:27

  Sunt din Arad, si chiar in Vladimirescu, Arad, si in imprejurimi desfasor activitati conexe turismului: activitati sportive si recreative cu elevi, iesiri, plimbari, excursii… chestiuni outdoor. Ideea e ca depindem ne desfasuram activitatile pe campii, paduri si ape.
  Problema este ca tot mai des sar „autoritatile” pe noi ca sa platim „taxe”… si cei de la Directia Silvica sunt asa absurzi ca au si taxa pentru „Poze in padure/cu pomi”.

  Turism nu este… cel putin nimic organizat din partea Primariilor/Autoritatilor. Turisti sunt. Pe unii din ei ii mai folosim si la curatat padurea de PETuri :).
  Avem turism eductional (studenti straini la facultatile din oras), turism de aventura (rafting, etc), turism sportiv, turism offroad, si alte feluri.
  Nici o autoritate (primarii, directii silvice, apele romana, etc) nu colaboreaza cu noi (ONG) si in nici un fel unul cu altul, plus ca incearca sa ne taxeze pt orice… si ne miram ca nu merge turismul in Romania. In loc sa fie un pact intre „autoritatile” mai sus mentionate, care sa ajute la dezvoltarea turismului, si la facilitarea desfasurarii de activitati conexe… ei incearca sa mulga vaca moarta.
  Unele lucruri sunt de vizitat, dar multe altele sunt de facut/experimentat.
  Primariile sunt interesate sa vanda cat mai multe terenuri pt viitoarele vile si cartiere. Directia Silvica, doar taiat paduri si vanatoare. Apele Romane… pe ei nu ii intereseaza nimic.

  Răspunde
   
 • Goldmund
  Martie 31, 2016 la ora 18:45

  Sebastian Ghita merita judecat si aruncat unde ii este locul, daca se poate, „pe viata”. E uluitor cum manipuleaza, cum manipuleaza acest neom. Nu, nu poate manipula pe oamenii corupti, pe cei din Parlament care sunt alaturi de …victima…., dar acest monstru manipuleaza pe cei fraieri care cu totii se cred intr-un fel corupti, doar si daca au dat ceva profesoarei, educatoarei pentru copiii sai. Nu, oameni buni, noi nu suntem corupti si nu furam statul, asta trebuie sa stie toti naivii care se uita pe rtv sau antene…Astia care fura de la stat, care fura milioane de euro, acestia saracesc tara, Romania, pe noi. Cum e posibil ca un judecat, un corupt notoriu inca se mai bucura de indulgenta noastra? Cum e posibil ca si cei care au facut puscarie sa se bucure de clementa alegatorului? Chiar suntem nebuni cu totii?? Inca odata, precum marii pesti care au devalidat tara asta nu suntem noi, iar noi, normalii trebuie sa-i radem pe acesti politicieni, la urmatoarele alegeri – niciodata ales un puscarias, un om care a primit spaga, un corupt, niciodata!

  Răspunde
   
 • Ioana
  Martie 31, 2016 la ora 14:12

  Ei da! In Arad, Centru de Informare Turistica e intr-o continua renovare si e inchis. Cat e vara de lunga si avem turisti, fie e concediu fie se renoveaza. Centru e in plin oras, foarte aproape de primarie, dar degeaba- e inchis!

  Răspunde
   
 • George
  Martie 31, 2016 la ora 11:28

  Trebuie sa subliniem un luuru : parlamentul incredibil existent acum este rezultatul votului uninominal. Acet vot uninominal este o prostie uriasa iar cei care l-au sustinut pana in poanzele albe (Basescu etc) ar trebui sa aiba o strangere de inima vazand ce se intampla. Repet ce am mai spus : un om serios nu va face niciodata circul actual cu campania electorala in circumscriptii. Rezultatul este ca pot intra in parlament doar clovni (multi devin penali, ca nu au minte) ce nu au limita penibilului si fac circul cu campania electorala. Trebuie revenit URGENT la votul pe lista – iar lui Basescu si ciracilor care au sustinut aberatia sa le fie rusine.

  Răspunde
   
 • Tz
  Martie 31, 2016 la ora 09:58

  Moise, „suntem o tara pacifica”? :))
  Legat de Ghita, omu’ intentioneaza sa-si vada linistit de viata lui, ce aveti treaba cu el? :))

  Răspunde
   
 • Paul
  Martie 31, 2016 la ora 02:39

  In legatura cu autostrazile pot sa va zic ca in Canada sunt doua anotimpuri: iarna si constructii. Cel putin o data la doi ani autostrazile se inlocuieste suprafata. Plombatul autostrazilor este de neimaginat in America de Nord.

  Răspunde
   
 • Paul
  Martie 31, 2016 la ora 02:35

  D-le Guran,

  Primul ministru are dreptate. Noi cei de afara vrem sa deducem donatiile. Sunteti o emisiune economica, ar trebuie sa se vada. Va rog sa furnizati informatiile necesare (daca le aveti) unde sa folosim cartela bancara.

  M-as bucura daca se va folosi aceiasi metoda ca la inundatii.

  Toate bune.

  Răspunde
   
 • Bogdan
  Martie 31, 2016 la ora 01:20

  Moise de unde ai scos-o cu autostrada in Germania fara limita doar 60 de km ?
  Te asigur ca poti merge sute de km fara limita de viteza, poate nu continuu dar in rest nu exista termen de comparatie

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase