BIZIDAY: MARTI, 29 martie 2016

 • Unii dintre parlamentari chiar ignoră prevederile legale căci, deşi sunt obligaţi să specifice în proiect de unde vor veni banii necesari să acopere planurile lor legislative, de fapt consideră că este treaba Guvernului să găsească surse de finanţare. Discuţia a plecat de la eliminarea plafonului în cazul indemnizaţiilor pentru mame pentru care nu există sursă de finanţare, dar, între timp, s-a mai adăugat un proiect care susţine eliminarea impozitului pentru pensii.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: MARTI, 29 martie 2016

 • ioana
  Aprilie 3, 2016 la ora 08:47

  In legatura cu canalizarea la care nu se pot racorda cetatenii va pot spune ca o situatie foarte asemanatoare a fost in orasul Tulcea.Abia anul trecut strada Taberei a fost racordata la reteaua de canalizare fara sa se ia in considerare ca toate casele de pe partea dreapta a strazii sunt sub nivel cu cel putin un metru la poarte crescand diverenta cu cat inaintezi in curtea omului.Acum daca aveai baia in spatele casei si nu la poarta trebuie mutata sau modificata cat mai aproape de strada .

  Răspunde
   
 • ady
  Martie 30, 2016 la ora 17:37

  Moise,in urma controalelor la vama ale ANAF,s-au marit preturile la produse si cumulat cu facturile ierniiau dus la scaderea incasarilor,implicit a tva-ului.Se observa o scadere a incasarilor pe februarie-martie,ceea ce anul trecut nu s-a intamplat

  Răspunde
   
 • Alexandru
  Martie 30, 2016 la ora 15:53

  Ați pomenit de compania IT Endava, care ar fi britanica. Da, este înregistrată la Londra, numai că la fondare a fost fuzionarea unei companii IT de la Chișinău și a două companii din Marea Britanie. De fapt, fondatorul principal este basarabeanul Vasile Nedelciuc.

  Răspunde
   
 • Florin
  Martie 30, 2016 la ora 14:07

  Stie cineva unde gasim studiul publicat de RSI la care face d-nul Moise referire ?

  Răspunde
   
 • Dan
  Martie 30, 2016 la ora 11:46

  In legatura cu canalizarea sa stiti ca totul este foarte corect. (Lucrez la o companie care opereaza canalizarea si apa potabila in 2 judete)
  Daca luam logica oamenilor atunci conducta principala ar trebui sa aiba inclinatie pe toata lungimea ei, pana la statia de epurare, unde probabil ar fi deja la o adancime de sute metrii.
  Cand ai canalizare pe lungimea unui judet credeti ca intodeauna conducta are un punct de inceput sa zicem la 2 metrii adancime si are o inclinatie pana la statia de epurare? Ei bine nu.
  Statii de pompare de care se zice sunt zeci intr-un oras care are canalizare. De multe ori datorita reliefului statia de epurare e mai sus decat multe zone ale orasului, si totusi reteaua functioneaza.

  Daca se executa lucrarea corect nu trebuie oamenii sa se suie in pod pentru a …

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Martie 30, 2016 la ora 10:55

  Deci ce s-a schimbat in estimarea evolutiei economiei pe acest an de au estimat scaderea cresterii economice cei de la BT? Faptul ca UK ar putea parasi UE? Sau ei chiar nu pricep nimic, lucru foartr posibil de altfel, sau ei n-au luat in calcul, atunci cand ar fi trebuit, aceasta posibila iesire, sau cel putin incetinirea investitiilor companiilor engleze pana la aflarea rezultatului.

  Răspunde
   
  1. Stelian F
   Martie 30, 2016 la ora 10:57

   Scuze! Am vrut sa scriu „sau eu nu inteleg nimic”.

   Răspunde
    
 • Stelian F
  Martie 30, 2016 la ora 10:32

  In sfarsit spuneti ce am spus si eu mereu, cum ca aceasta crestere a incasarilor la buget este datorita controalelor adevarate ale ANAF si nu datorita scaderii impozitelor.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase