BIZIDAY: LUNI, 07 martie 2016

 • Afaceristul Dan Adamescu a fost pus sub acuzare astăzi pentru abuz în serviciu şi spălare de bani, într-un nou dosar care priveşte falimentul Astra Asigurări. Procurorii DNA au indicii că patronul celei mai mari companii de asigurări din România a tras bani din aceasta până când falimentul a devenit inevitabil. Lichidarea voluntară a companiei Astra asigurări a produs o pagubă de peste 700 de milioane de lei.
 • Ministerul Transporturilor a găsit o modalitate de a continua lucrările la autostrăzi chiar dacă un constructor cere mai mulți bani. Guvernul va analiza un proiect ce prevede plata pretențiilor în schimbul unor garanții bancare ce sunt sau nu executate la finalul procesului. În acest fel statul nu ar mai trebui să rămână și cu banii luați și cu autostrăzile neterminate.
 • Bugetul Armatei Ruse va scădea pentru prima dată în ultimii 18 ani. E vorba de un procent de 5%, căci Rusia pare a-și fi atins limitele o dată cu scăderea prețului țițeiului. Analizăm în această seară în ce măsură performanțele Armatei Federației Ruse chiar vor avea de suferit, sau dacă acest anunț oficial poate fi o strategie.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 07 martie 2016

 • Aka
  Martie 8, 2016 la ora 22:33

  Salut Moise,
  Eu sunt unul din acei expati hiper calificati, usor huliti de tine si pe care ii rogi sa se intoarca in tara la pachet cu „bunastarea” adunata prin banci.
  Te urmaresc de ani buni de zile dar sunt din ce in ce mai dezamagit de ceea ce spui tu. Am simtit de mai multe ori ca mi-ai deshis ochii asupra unor lucruri si m-ai facut caut mai multe informatii pe un subiect insa simt ca ma faci din ce in ce mai des sa doresc sa pot sa intru in studio si sa le spun telespectatorilor ca ii dezinformezi.
  Lucrez intr-un domeniu tehnic insa am cochetat si cu bursa (de fapt de acolo am reusit sa strang bani pentru a imi cumpara prima mea masina). Daca tu spui ca cei ce investesc in bursa sunt la fel de bolnavi ca cei care baga bani la „pacanele” inseamna ca tu nu esti capabil sa intelegi fundamentele sistemului bursier. Din pacate tu te gandesti doar la aceasta generatie pervertita de intra-dayeri care nu inteleg conceptul si modul in care poate sa fie utilizata bursa pentru a crea o situatie win-win. Nu neg ca, asemenea multor sisteme avansate , poate sa aiba si utilizari mai putin ortodoxe insa trebuie sa vedem cat putem intelege fiecare si mai ales ca intelegem ca doar atat putem intelege. Ai incercat sa te uiti si din partea cealalta a gardului ? Daca tu ti-ai liasta compania iar restul lumii le-ar spune bolnavi psihic oamenilor care te vad capabil sa obit profit. Cere-ti scuze si explica oamenilor ca a cumpara o actiune inseamna a cumpara o mica parte dintr-o companie.

  Răspunde
   
  1. Cezar
   Martie 9, 2016 la ora 05:17

   Aka,
   INVESTITORII de la bursa nu sunt egali cu cei care „joaca” la bursa.
   Faptul ca ai „investit” la bursa si ti-ai cumparat o masina, nu te face investitor.
   Si nici expat, :)))

   Răspunde
    
 • BURCHIOIU SORIN
  Martie 8, 2016 la ora 09:21

  Salut Moise,
  Cum se numeste aplicatia pentru administrarea ingrasamintelor pe care il foloseste d-nul Emil Tordean?

  Multumesc!

  Răspunde
   
 • pruteanu
  Martie 8, 2016 la ora 08:31

  deci cand Moise incepe emisunea cu „explica ca”, imi da impresia ca va fi sortita pieirii

  Răspunde
   
  1. Horia
   Martie 8, 2016 la ora 11:42

   Nu „explica ca”, „esplica ca” si e „patentul” lui Moise

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase