BIZIDAY: JOI, 03 martie 2016

 • Aproape patru mii de persoane au ajuns anul trecut în faţa instanţelor în urma cazurilor intrumentate de procurorii direcţiei de investigare a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism. Jumătate dintre acestea au fost şi rezolvare şi, în urma sentinţelor, aproape trei mii de infractori au primit condamnări definitive.
 • Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au extins ancheta care vizează retrocedările ilegale în care este implicat Paul al României. De această dată este vorba despre 47 de hectare de pădure situate în Snagov pe care acesta a pus mâna ilegal cu ajutorul omului de afaceri Remus Truică. Paguba statului în acest nou caz este de aproape 10 milioane de euro, sumă care se adaugă celor aproape 136 de milioane de euro pe care i-au calculat anchetatorii că trebuie să îi recupereze din dosarul retrocedării Fermei Băneasa.
 • Mai mulți localnici din comuna Butea din județul Iași au fost trimiși în judecată pentru că, sătui să-și strice mașinile, au început să plombeze singuri gropile din drum. Reclamaţia care a ajuns în instanţă a plecat de la Drumuri Judeţene, autoritate care, deşi recunoaşte că nu are bani pentru repararea drumului, susţin că nu aveau cum să nu-i reclame pe localnici pentru că legea nu permite realizarea de asfaltări în regim propriu.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: JOI, 03 martie 2016

 • dorel
  Martie 7, 2016 la ora 10:18

  aceasta inregistrare nu are categoria inregistrari, si nu apare sub meniul „inregistrari”. Eu am cautat-o un pic, de obicei merg direct acolo 🙂

  Răspunde
   
 • cristi
  Martie 4, 2016 la ora 15:49

  Dar daca bresele astea legale erau stiute de mult timp si reprezentau o vulnerabilitate? Poate acum au considerat ca-i momentul sa fie reparate. Poate CC are incredere in aceasta guvernare si cumva incearca sa astupe din gauri.

  Asta e o ipoteza mai optimista.

  Răspunde
   
 • Mihai2000
  Martie 4, 2016 la ora 14:48

  Aceasta este una din cauzele principale pentru care pleaca din tara oameni valorosi, satui sa isi bata joc statul de ei.
  Eu si sotia de aceea am plecat, nu pentru bani, in RO aveam impreuna 6000 euro salar, dar sunt scarbit de nesimtirea celor care ne condu tara.
  Poata DNA ar trebui sa cerceteze si interesele unora din Curtea constitutionala.

  Răspunde
   
 • geanina
  Martie 4, 2016 la ora 11:45

  Referitor la stirea cu firma de curierat de colete pentru studenti sa stiti ca ideea nu este noua, in Iasi acum 2-3 ani a functionat o firma care facea acelasi lucru, stiu ca preluau colete din Falticeni, Targu Neamt si le duceau in Iasi.

  Răspunde
   
 • George
  Martie 4, 2016 la ora 10:50

  Evident ca masura luata de Curtea Constitutionala e o greseala. Problema este printre cei care sustin asta sunt si cei care acum cativa ani (cand Curtea a luat acele masuri pro-Basescu la referendum starnind campanii contra ale televiziunilor gen Antena 3) sustineau urland ca „Cum dom’le sa te iei de Curtea Constitutionala ???? Asta inseamna sa te iei de baza democratiiei !!! Bolsevicilor, cum indrazniti sa va luati de CC ?????). Acum brusc au sesizat si ei ca CC poate lua masuri aberante… Cam tarziu…

  Răspunde
   
 • Paul
  Martie 4, 2016 la ora 02:54

  D-le Guran,

  Dumneavoastra sunteti un natural si de aceea imi placeti. Insa nu exagerati. Sistemul are nevoie de reforma. Incercati sa sugerati ca cei de la curtea constitutionala sunt in aceiasi barca cu coruptii? Adica daca intr-o propozitie este spus este neconstitutional si nu se aplica retroactiv, ce parte alegeti?Cinstit nu ma-ti convins. Din contra, situindu-va de partea SRI-ului m-am simtit stanjenit ca sa nu spun mai mult.
  Eu consider ca Codruta trebuie sa aiba proprii oameni si echipamente. Si de ce nu sa aiba propriul Eliot Ness daca are nevoie de el.

  Va rog sa va reconsiderati pozitia si sa nu mai fiti defetist.

  Am fost de atatea ori manipulati, ca recunoastem asta dintr-o privire. Va rog din tot sufetul ramaneti cu picioarele pe pamant.

  Cu sinceritate.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase