(P) O soluţie eficientă de economisire pentru IMM-ul tău

Când conduci un business, uneori ai senzaţia că toate sunt împotriva ta. Te loveşti de birocraţie la orice pas, taxele sunt ridicate, trebuie să faci plăţi peste plăţi şi, când crezi că ai terminat, începe o nouă lună.

Biziday poza advertorialVestea bună este că sunt şi aliaţi în jur care te-ar putea sprijini în anumite privinţe. O modalitate de a reduce taxele sociale salariale şi patronale este oferirea tichetelor de masă, care sunt deductibile şi scutite de taxe, atât pentru compania ta, cât şi pentru angajaţi. La nivelul angajaţilor, este perceput doar impozitul de 16% pe venitul obţinut din tichetele de masă.

Să spunem că vrei să suplimentezi salariile sau să acorzi un bonus angajaţilor. Edenred îţi oferă soluţia: dacă acorzi o mărire salarială sub formă de tichete de masă, economiseşti 32% comparativ cu oferirea aceleiaşi sume de bani sub formă de numerar.

Exemplu de calcul pentru o firmă cu 15 angajaţi:

 • Valoarea unui tichet de masă: 9.41 lei
 • Numar de zile lucrate în luna precedentă: 22 zile
 • Economie lunară pentru 15 angajaţi: 1468 lei
 • Economie anuală pentru 15 angajaţi: 35269 lei

Calculează şi tu cât economiseşti cu Ticket Restaurant® de la Edenred

card-de-masaTichetele de masă au intrat în era digitală la sfârşitul anului trecut, iar cardul Ticket Restaurant® îţi aduce aceleaşi avantaje fiscale ca şi tichetele tipărite pe hârtie, dar într-un format modern şi uşor de implementat. Cardul vine cu o serie nouă de beneficii, precum distribuţia simplificată a tichetelor de masă, încărcarea prin cateva clickuri si efectuarea plăţilor „contactless”. Prin intermediul aplicaţiei mobile şi a platformei online, beneficiarii de carduri îşi pot verifica oricând soldul disponibil. De asemenea, beneficiarii au libertatea de a utiliza cardul în cea mai mare reţea de comercianţi parteneri la nivel naţional.

Iată un aliat pentru business-ul tău. Dacă vrei să te convingi de avantaje, poţi testa acest beneficiu extra-salarial pentru o lună ca să vezi cum funcţionează. Ticket Restaurant® de la Edenred este flexibil, nu eşti obligat să comanzi lunar.

Contactează-ne acum şi vorbeşte cu un consultant.

Să-ţi meargă bine!

stiri verificate

Comentarii prin facebook

Un răspuns la (P) O soluţie eficientă de economisire pentru IMM-ul tău

 • Costianu Lenuta
  Februarie 26, 2016 la ora 11:30

  Buna ziua , as dori daca puteti sa ma ajutati sa inteleg ce anume platesc ?
  Impreuna cu sotul meu avem o mica afacere de familie din 2001 , prestari servicii(montaj , service ap.aer cond.)
  Am primit o instiintare de plata , in conformitate cu prevederile art.40 din Legea nr.41/1994 prin care am obligatia sa platesc o taxa tv, pt ca nu avem un contrat pe societate cu Electrica .
  Unde avem sediul social sta o batrana mama sotului meu , acolo exista un ctr.cu electrica .
  Noi avem un contract la domiciliu cu Electrica .Pentru televiziune avem un ctr. cu telecom pe societate.Cand muncesti nu te uiti la televizor .
  Ce serviciu platim ?

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase