BIZIDAY: …şi Reforma – ţuşti!

stiri verificate
This entry was posted in Fragmente. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

6 răspunsuri la BIZIDAY: …şi Reforma – ţuşti!

 • Axefort
  Februarie 17, 2016 la ora 03:54

  @ Radu Tuteanu, ar fi trebuit sa platiti cel putin 40k euro / an ca sa vorbiti asa. Ziceti multumesc statului roman ca va tine gratis in facultate, iar dupa terminarea ei veti pleca gratis in strainatate. Fizic sau sub forma de curency. Asa ca stfu, vorba lui Socrate, inca nu stiti nimic.

  Răspunde
   
  1. ala mic si rau
   Februarie 17, 2016 la ora 12:01

   Serios !!!!Tu in ce lume traiesti bade, de nu stii ca nimic nu-i gratis pe lumea asta???Ce, tu crezi ca statul aduna bani din pom ,ca sa plateasca armata de oameni, care fac scoala sa functioneze??Banii sant de la cetateni, nu de la stat, intrucat statul nu-i capabil sa produca bani.Daca era, nu mai avea nevoie sa te jepcuiasca pe tine, cu taxe peste taxe.

   Răspunde
    
 • agent de turism
  Februarie 16, 2016 la ora 21:58

  voi v-ati uitat la antena 3? (ca mie mi-au scos digi 24 din grila de pe net) radu tudor parca se pregateste sa urce intr-o nava spatiala….

  Răspunde
   
 • OCHI LUCIZI
  Februarie 16, 2016 la ora 18:42

  ,,..Am ajuns sa traim intr-o perioada in care existenta Lui Dumnezeu ii lezeaza pe oameni.., o perioada in care daca crezi In Dumnezeu, daca te duci la Biserica, daca te rogi devii o persoana incomoda, deranjanta, iritanta, inapoiata………….,,

  Răspunde
   
 • Jimmy
  Februarie 16, 2016 la ora 16:31

  Moise,ai pus in discutie doar partea ce tine de scoala din discursul presedintelui.Niciun moment n-ai adus in discutie,DE CE trebuie facuta reforma.Ce trebuie sa faci mai intai,ca sa stii ce fel de sistem de educatie iti trebuie ? Nu cumva trebuie sa stii intai ce vrei sa faci cu tara ? Ce are nevoie pentru viitorii 50 ani,astfel ca oamenii sa traiasca mai bine ?Iti trebuie o radiografie clara ce-ti trebuie pentru asta,in toate domeniile.Iti faci o strategie de tara,si apoi „construiesti” sistemul educational sa-ti „furnizeze” oameni calificati in ce ti-ai propus sa faci in urmatorii 50 ani ! Pentru asta iti trebuie timp.Si apoi,nu uita,anul asta avem 2 runde de alegeri.Cred ca ai limitat discutia doar la reforma sistemului de invatamant,ignorand partea cea mai importanta:STRATEGIA DE TARA pe urmatorii cel putin 20 ani !Daca facem reforma doar de dragul reformei,este inutil.Ce-ti cere „piata” ? Asta „produci” ! Pentru asta,ai nevoie de o „prognoza de piata” pentru urmatorii cel putin 20 ani.Greu ,nu-i asa ?

  Răspunde
   
 • Alin
  Februarie 16, 2016 la ora 16:11

  Nu mă suprinde. E important să punem presiune pe policitieni și educația să devină subiect de campanie electorală. Noi trebuie să le facem lor subiectele și nu ei nouă.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase