BIZIDAY: MARȚI, 16 februarie 2016

 • Cercetătorii americani au obţinut rezultate spectaculoase în lupta împotriva cancerului. Tratamentul cu celule modificate, testat de mai mulţi ani, s-a dovedit eficient în cazul unor forme severe sau chiar stadii terminale ale bolii, în special în cazurile de leucemie.
 • Angajaţii nu sunt eficienţi la birou, pentru că nu vorbesc între ei sau pentru că există diferenţe prea mari de mentalitate şi de vârstă – tinerii pleacă de la serviciu imediat ce s-a terminat programul, iar acest lucru îi deranjează pe managerii obişnuiţi să muncească peste program.
 • Ministrul Transporturilor va trimite Corpul de Control al Guvernului. Motivul? Avioanele Taromului ar avea întârzieri mari și acest lucru s-ar vedea în cele din urmă în profitul companiei. Sau în cazul de față, în pierderi. Conform Ministrului Dan Costescu, întârzierile într-o zi obișnuită ajung la 2 sau 3 ore.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: MARȚI, 16 februarie 2016

 • bodyshk
  Februarie 17, 2016 la ora 20:01

  In jurul minutului 41:

  Aia este centrala termosolara, nu are legatura cu panourile fotovoltaice, este principiul diferit.

  Răspunde
   
 • Goldmund
  Februarie 17, 2016 la ora 18:15

  Cum stimulam natalitatea?
  E adevarat, bani dati la mamele care au multi copii, ar incuraja doar natalitatea pentru anumite grupuri sociale, anumite nationalitati.
  Ideea este ca mamele care au un servici sigur si doresc sa aiba un copil/mai multi copii, doar acestea sa primeasca salariul de ex. pe un an/doi ani dupa ce a nascut…Doar atunci vom avea copii(si multumiti!!) de la parintii care au un venit sigur. La al doilea copil, aceste doamne sa primeasca de ex. trei ani salariul avut – ce spuneti de asta? Fara copii, societatea noastra se va stinge si e si mai scump…

  Răspunde
   
 • Ludmila
  Februarie 17, 2016 la ora 16:29

  Legat de Ryanair… nu stiu cum exact opereaza in Romania, dar as vrea sa subliniez ceva…Aceasta companie functioneaza in celelate tari ale Europei cu piloti care sunt fortati sa lucreze intr-un fel de regim de PFA cu ei..adica cate ore zboara – atatia bani primeste. Bine pentru Ryanair, pentru ca isi reduce costurile. Teoretic, asa ceva nu este acceptat de majoritatea statelor din Europa cu exceptia uneia : Irlanda, unde aceasta companie isi are sediu central si unde este inregistrata si a carei lege ii permite. Eu una nu ma simt confortabila ca un pilot PFA sa conduce avionul. Asta insemnand, din cate inteleg eu: nu se stie unde a fost aseara, daca e cu mintea „proaspata” si gata sa piloteze avionul; daca are toate controlele facute, samd)…Asta ma ingrijoreaza sincer…Mi se par foarte agresivi in taierea costurilor si tare imi e ca taie de unde nu trebuie si nic nu se poate…

  Răspunde
   
 • Claudiu
  Februarie 17, 2016 la ora 15:30

  Interesante dezbateri. Referitor la programul de munca, bineinteles ca nimeni nu isi doreste sa mai stea peste program in conditiile in care majoritatea romanilor au salarii mici si foarte mici….

  Răspunde
   
 • Adi
  Februarie 17, 2016 la ora 09:22

  Tov Oltean ce aprinsa ii era chelia de la dezbateri tisk tisk tisk

  Răspunde
   
 • SSS
  Februarie 17, 2016 la ora 09:19

  36:13 Sunt curios cum arata programul ala de monitorizare care utilizeaza LOGARITMI. 🙂

  Răspunde
   
 • supică
  Februarie 17, 2016 la ora 08:10

  La inceput dispar bancnotele mari dupa care dispar si cele mici. Astia sunt obsedati de control.

  Răspunde
   
 • speranta R
  Februarie 17, 2016 la ora 01:03

  felicitari Moise pentru atitudinea corecta
  fata de Tarom;adaug:
  -si eu simt ca i-au pus”gand rau” din interiorul tarii,dar sunt a cata oara tradatori pentru ca este institutie strategica si n-as vrea sa am dreptate dar
  pacea e in pericol….
  -cum si-a permis directorul Ryannair sa vorbeasca pe teritoriul nostru cum a vorbit si nimeni sa nu ia atitudine???
  -cine si cum le-a cedat drept de zbor care a si fost strategic impartit fara ca R si W
  sa se „canibalizeze”,dar sa stranga Tarom ca intro menghina,disparand apoi;
  intreaba-i Moise!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase