BIZIDAY: MIERCURI, 10 februarie 2016

 • DNA-ul cere ridicarea imunităților și încuviințarea arestării pentru parlamentarii Nicolae Păun și Mădălin Voicu, lideri ai partidei romilor, într-un caz de fraudă cu fonduri europene. În același caz au fost puși sub acuzare Șeful Fiscului, Gelu Diaconu, precum și adjunctul acestuia pentru complicitate și abuz în serviciu. În această seară, Ministrul de Finanțe i-a cerut șefului ANAF să demisioneze.
 • Dezvoltatorii imobiliari se pregătesc să preia sarcina băncilor în cazul în care acestea nu vor mai acorda credite ipotecare decât cu un avans foarte mare. Dezvoltatorii sunt conștienți că fără credit piața va suferi un șoc și numeroase apartamente vor rămâne nevândute.
 • NATO a decis să ajute Republica Moldova să își dezvolte o armată modernă. NATO va trimite experți în țara vecină dar sunt șanse mari ca România, singurul vecin membru NATO al Republicii Moldova să se implice efectiv în acest proces. În acest moment Republica Moldova dispune mai mult la modul teoretic de o armată.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 10 februarie 2016

 • gigi
  Februarie 12, 2016 la ora 09:16

  pai Gurane cum sa nu fie discriminati cand pe holurile judecatoriei cel putin 80 % sunt tigani, cand nu fac nimic sa se emancipeze si asteapta ajutor de la stat, cum spui tu ca sunt discriminati cand au atatea avantaje, POATE EU CA CETATEAN ROMAN SUNT DISCRIMINAT INTRUCAT NU MI S-A CREAT FAVORURI IN EDUCATIE SI M-AM ZBATUT DE JOS.Nu le mai tine partea ca nu ai dreptate.

  Răspunde
   
 • dan
  Februarie 11, 2016 la ora 20:20

  Gurane mi-ai sters comentariul hahaha deh trebeuie sa papi si tu ceva de la banci caci stim noi cine sponsorizeaza emisiunea ( o banca ).Tocmai postasem ca vuieste presa de cazul ca OTP Bank a pierdut procesul pe clauze abuzive cu ANPC si trebuie sa modifice toate contractele in care are acele clauze abuzive si SURPRIZA nici macar un comentariu in emisiune despre asta. Ai primit ordin sa pui batista pe tambal de la sponsori ? Vezi acum noi cei PROSTI si HAPSANI avem, dovada ca bancile au umflat dobanzile artificial prin acele clauze abuzive si tu TACI DE NU TE MAI OPRESTI cu privire la acest subiect.Hai pa !

  Răspunde
   
 • cornel
  Februarie 11, 2016 la ora 14:16

  Referitor la datele prezentate de statistica,pozitive, dupa reducerea tva-ului la alimente – nu ar trebui sa ne fie frica sa rostim mai des numele lui Victor Ponta deoarece acest merit i se datoreaza si nu lui Isarescu, consiliului fiscal, FMI sau vreunui guvern de tehnocrati care vedem ca ii tremura nadragii ca nu cumva sa supere pe cineva. Sa nu uitam ca Isarescu, FMI si consiliul fiscal s-au opus si au criticat masura de reducere a tva la alimente. In rest Victor Ponta aavut si minusuri.

  Răspunde
   
 • Paul
  Februarie 11, 2016 la ora 03:08

  Am fost la fisc la Brasov. Cateva doamne de la birou au fost extrem de amabile si m-au ajutat cu documente. Dupa aceia am fost la caserie sa platesc. Am spus buna ziua. Casiera a dat din cap. Am intrebat-o daca ma poate ajuta sa platesc taxa. Pe document era o nota cu o reducere de 5% lipita de doamnele de la birou. Caserita nu a acceptat reducerea si a intrebat tafnoasa cine a scris nota. I-am spus ca nu am nicio problema sa platesc 100%.

  Aici, in partea asta de lume unde traiesc acum toate serviciile te intreaba cu ce te pot ajuta. Nu este vorba ca banii de salarii vin de la client, dar si de reputatia institutiei pe care o reprezinta.

  Răspunde
   
 • Paul
  Februarie 11, 2016 la ora 02:56

  D-le Guran,

  Mai este o sursa de crestere importanta: politetea. Am vizitat tara saptamana trecuta.
  Chiar daca pasaportul nu este romanesc, numele si locul nasterii dezvalue clar originea.
  Ofiterul de granita putea sa spuna cel putin: bine ati venit.
  Normal ar trebui sa spuna:
  Pasapoartelor romanesti: Bine ati venit inapoi acasa.
  Pasapoartelor straine cu origine romana: Bine ati venit inapoi, speram sa ramaneti aici.
  Pasapoarte straine cu origine straina: Welcome to Romania.

  La plecare:
  Have a safe flight

  Sa aveti un zbor placut.

  Nimic nu este mai important pentru orice persoana decat sa se vada dorita.

  Noapte buna.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase