BIZIDAY: MIERCURI, 3 februarie 2016

 • Economia României creşte statistic şi, cu toate acestea, oamenii nu prea simt acest lucru în veniturile lor. O explicaţie pentru acest lucru vine de la analiştii Coface care susţin că există un decalaj de trei ani între ce spune statistica despre evoluţia economiei şi ce resimt, de fapt, oamenii.
 • După ce anunţă că a reuşit să piardă într-un singur an aproape un miliard de lei peste alte şapte sute raportate în 2014, Complexul Energetic Oltenia uimeşte prin modul în care a făcut angajări. Nu orice fel de angajări, ci este vorba despre cele care îi vizează pe apropiaţii lui Laurenţiu Ciurel, fostul preşedinte al complexului. Contractele de muncă au fost semnate chiar de acesta şi acum, noua conducere a realizat că respectivelor rude nu li se poate modifica salariul și nici nu pot fi concediate.
 • O altă despăgubire acordată în schimbul unui teren atrage atenţia DNA. Procurorii anticorupţie verifică dacă suma obţinută de nepotul lui George Becali – aproximativ 70 de milioane de euro – este preţul corect al unui teren din judeţul Ilfov. Despăgubirea a fost obţinută printr-o decizie definitivă a Curţii Supreme. Corpul de control al primului ministru arată că valoarea terenului ar fi fost de fapt de trei ori mai mică.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

4 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 3 februarie 2016

 • Laci H
  Mai 29, 2016 la ora 03:06

  Buna,

  Pana la urma s-a făcut acea propunere legislativa sau a rămas la nivel de idee?

  Răspunde
   
 • ANTOANETA
  Februarie 4, 2016 la ora 14:08

  Buna ziua,
  La Bacau, acum 2 saptamani ,pentru a plati impozit casa , masina , trebuia sa completezi un formular +un formular de la asociatie,+copie contract vanzare cumparare.
  Astazi , nu mai trebuie nici un formular.
  E dezastru ,cozi ,o cladire ce pica pe toata lumea , …………..cred ca de vine un cutremur , nu Bucurestiul pica la cladiri vechi , …ci cladirea de impozite si taxe Bacau , ma intreb , au aviz de functionare
  Cu stima , sa traiti ca aveti o emisiune super .

  DA ,TREBUIE O REFORMA

  Răspunde
   
 • Paul
  Februarie 4, 2016 la ora 07:18

  Exact la asta ma gandeam si eu… la noi, la buletine, daca nu ai schimbari de stare civila, de domiciliu ar fi suficienta cartea de identitate veche plus taxa si gata… ai buletin nou!

  Răspunde
   
 • corneliu apostol
  Februarie 3, 2016 la ora 23:26

  cred ca am completat 100 de formulare (sau mai multe) in care imi cer codul numeric -CNP -si cu un rand mai jos, data nasterii!! asta e un minim exemplu de dispret sau de prostie?
  dar o reforma a sistemului de taxe (numeric vorbind) initiase si dra ministra petrescu de la finante, cu efecte zero, am impresia.
  candva, in scanteia, era o rubrica :”pe urmele materialelor publicate”, poate ca nu ar strica sa mai reamintiti din promisunile netinute (cred ca juridic se poate chema „fagaduiala mincinoasa”).

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase