BIZIDAY: MIERCURI, 27 ianuarie 2016

 • Procurorul General Tiberiu Nițu nu a luat încă o decizie în privința demisiei și nici ministrul Justiției nu pare foarte hotărâtă să îl revoce din funcție, în urma informațiilor publicate de DNA ce par a indica destul de clar o complicitate a acestuia cu fostul ministru de Interne Gabriel Oprea. Raportul pe Justiție de la Comisia Europeană este departe de a fi unul bun, căci el indică de fapt rezistența clasei politice și chiar o solidaritate împotriva DNA.
 • Din dorinţa de a transforma Bucureştiul într-o capitală europeană turistică, primăria generală a aprobat un proiect ce va costa cam cât bugetul pe cinci ani al unui județ mai sărac al României. În total, planurile primăriei sunt estimate la 240 de milioane de euro, ar urma să fie finanțate mai ales din fonduri europene, dar adevărata problemă este utilitatea acestui proiect.
 • Deşi au raportat un profit record la finalul anului trecut, americanii de la Apple s-au trezit puşi în faţa unui scenariu nedorit: vânzările iPhone au fost mult sub aşteptări, căci ultimul model, 6s, nu a avut succentul scontat în rândul fanilor Apple.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 27 ianuarie 2016

 • Dorel.
  Ianuarie 31, 2016 la ora 09:37

  Vizavi de vanzarea Albalact si actiunile Albalact, pretul este deja supraevaluat daca avem in vedere rezultatele finanaciare ale companiei din ultimii ani si valoarea activelor. Imi vine greu sa cred ca cei de Lactalis vor fi dispusi sa plateasca 60 milioane de Euro pe companie dar asa e pe bursa mai sun supraoptimisti care spera…

  Răspunde
   
 • Mihai_
  Ianuarie 28, 2016 la ora 23:11

  Domnule Guran, va urmaresc de cand lucrati la Antena 3 si cred ca sunteti unul dintre cei mai onesti ziaristi din Romania.

  De aceea v-as ruga sa va ganditi daca nu cumva propovaduiti o utopie cand vine vorba de politicieni, integritate si beneficii (materiale).

  De exemplu reportajul de despre Bucuresti, cheltuirea banilor publici si consilieri locali. Chiar credeti ca acei politicieni au ales sa fie in Consiliu pentru binele comun? Dar pentru 900 de lei pe luna nu prea cred ca s-ar gasi multi in Bucuresti care sa aloce timp pentru a vota in cunostinta de cauza.
  Iar oamenii acestia voteaza bugete de sute milioane de dolari. Nu credeti ca tentatia este prea mare?

  Solutia cred ca a dat-o M. Friedman:

  Răspunde
   
 • Alex
  Ianuarie 28, 2016 la ora 15:39

  De banii aia in loc sa faca parcari pot continua f bine magistrala din drumul taberei pana in pantelimon. Cu transport in comun civilizat se scapa si de masinile din trafic si in scurt timp si de masinile parcate. Cand nu-ti mai trebuie masina o vinzi.

  Răspunde
   
 • Valentin
  Ianuarie 28, 2016 la ora 13:50

  Imi cer scuze de exprimare dar pagina corecteaza textul in engleza aiurea.

  Răspunde
   
 • Valentin
  Ianuarie 28, 2016 la ora 13:47

  Draga Moisei ai legatura cu medici ai doar partial dreptate. Intradevar exista o diferenta intre medici si restul angajatilor. Doar ca nu ai perceput chiar correct problema. Familia unui bolnav da bani la medic nu deoarece au respect fata de ei sau cred ca au salarii mici sau au perceput ca medical chiar munceste. Motivele sunt altele :
  – majoritatea doresc medicamentele cele mai scumpe pe care in mod normal nu le por cumpara dar cu o spaga in spital se rezolva. Mai mult desi bolnavi nu iau deloc medicamente pt ca nu au bani sau familia nu-I ajuta cu bani.
  – dau bani la medic ca la mecanic crezand ca acesta asemeni lui Isus o sa-i vindece si pleaca cu patul.
  – sa demonstreze rudelor ca chiar le pasa.
  Rareori pacienti recunosc ca de fapt ajung la medic in stadia avansate ale bolii cand deja oportunitatile se epuizeaza.
  Nu ai dreptate referitor la particulari. Clinicile particulare sunt SRL – adica PROFIT. In momentul in care boala nu aduce un castig facil esti expediat la SPITALUL DE STAT sub diferite pretexte sau se marginesc sa faca niste simple consultatii. Operatiile cu adevarat dificile le suporta statul.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase