BIZIDAY: Oprea se apără „cetăţeneşte”

stiri verificate
This entry was posted in Fragmente. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

5 răspunsuri la BIZIDAY: Oprea se apără „cetăţeneşte”

 • Geta Bioenergeta
  Ianuarie 27, 2016 la ora 18:52

  Pepdeapsa cu moartea nu se mai poate reintegra in sistemul nostru penal, dar inchisoarea pe viata ar trebui sa fie o alternativa pentru asemenea infractiuni, ori acte de coruptie, abuzuri si alte beneficii necuvenite pe care acesti „demnitari” si clica lor si le primesc pe spinarea poporului. Oare astia nu jura cand se pun in slujbe de demnitate publica? Sa stea in inchisoare tot restul vietii… si tot ar fi o pedeapsa usoara pt. ca ar sta tot pe banii nostri…

  Răspunde
   
 • Raduko
  Ianuarie 26, 2016 la ora 18:25

  …nu-mi place sa o spun dar asta-i tipul de politicieni si de conducere pe care o meritam! Cum ar fi reactionat opinia publica in tari precum Polonia, Cehia, Spania, etc daca acest caz s-ar fi intamplat acolo? Zeci, sute de mii de oameni ar fi iesit zilnic in strada. Ce se intimpla in Romania? Cativa latra pe la televizor, cativa posteaza pe Facebook si cam asta-i tot…Pai cine vreti sa ne faca ordine in ograda, polonezii? Nu stiu care-i explicatia pentru starea jalnica in care suntem: cei 50 de ani de comunism sau asta-i aluatul din care suntem facuti? In fata acestei neputinte si a mafiei generalizate, nu-ti mai ramane decat sa adopti solutii personale, cum ar fi emigrarea.

  Răspunde
   
 • alexman
  Ianuarie 26, 2016 la ora 15:03

  OAre exista vreun politician in istoria recenta care sa recunoasca ca a gresit?Parca Basescu a spus ceva in sensul asta.Dar ceilalti?SInt victime ale luptei politice.Deja mi-e sila de ei…Adio vot valid anul asta .Cand ma gandesc ca stau pe spinarea noastra 600 indivizi care ne persifleaza si cand e vorba de reducerea numarului, dar si cand gresesc….Nu au onoare si bun simt…

  Răspunde
   
 • Kristina
  Ianuarie 26, 2016 la ora 12:08

  Suntem batjocoriti zilnic.
  Amaratii si muncitorii din tara asta sunt babatjocură infinită!
  d-nule Guran stiti de când nu va mai urmăresc emisiunile?
  Fix de când oameni grei din diaspora au încetat să mai exprime pareri pe blogul dv. (era un evreu – roman stabilit in Canada,al cărui tată a fost ucis de comunisti in inchisoare)mai era unul @Dan Onofrei (roman plecat de pe vremea comunistilor in Germania) si încă.
  In clipa în care Diaspora nu este lăsată să aibe un cuvânt de spus inseamna că tara asta este sub cenzură, sau mai grav URA CELOR CARE NE CONDUC DA IN CLOCOT.

  atat timp cat vocea dv.Nu are putere ,SI Eu ca multi de altfel voi deveni surdă,muta si nevazatoare.ATENTIE NU NEPASATOARE IN SCHIMB.
  Am spus-o si ma repet:patriotismul poate este demodat darcopilul,ppărinții si morții nu pot fi confiscate decat cu pretul vieții noastre.NE VOR COPII ,SA VINA SA VADA DACA POT SA NI -I IA.
  Nu pot sa va mai ascult,nu pot sa va mai vad.DAR POT SA RASPUND LA URA LOR,fiți sigur de asta.

  Răspunde
   
 • cristian
  Ianuarie 26, 2016 la ora 09:01

  Ma tot gandesc ca un astfel de cetatean are incredere in justitia care „trebuie” sa-l apere pe el si pe cei care tot stau in jurul lui ca niste badiguarzi.Vad ca pe banii nostrii astfel de specimene aspira la putere pentru a face noi victime. Se pare ca ne ramane ca solutie sa ne revarsam mania iesind din nou in strada, sa ne lasam manipulati de minerii care ne indeamna sa luam la bataie tot ce credem noi ca reprezinta actuala clasa politica.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase