BIZIDAY: LUNI, 25 ianuarie 2016

 • Procurorul general Tiberiu Nițu s-a abținut de la semnarea referatului DNA prin care se solicită Senatului începerea urmăririi penale împotriva fostului ministru de interne Gabriel Oprea. Referatul a fost totuși semnat de unul dintre adjuncții săi. Referatul conține fapte ce îl privesc și pe procurorul general care a comis aproximativ aceleași fapte de abuz ca și Gabriel Oprea. Începerea urmăririi penale împotriva procurorului general pare iminentă.
 • Protecția Consumatorilor cere extinderea legislației bancare prin reglementarea transferului rău-platnicilor către firmele de executare silită. Mai exact legea ar urma să interzică acestora majorarea dobânzilor sau a comisioanelor dar și hărțuirea clienților.
 • Autoritatea de Supraveghere Financiară știe că românii sunt păcăliți de firmele de asigurări atunci când își schimbă mașina și pierd bonificația RCA chiar dacă nu au făcut accidente. Soluții nu se găsesc, ceea ce face Autoritatea complice la ilegalitățile firmelor de asigurări.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

9 răspunsuri la BIZIDAY: LUNI, 25 ianuarie 2016

 • marius
  Ianuarie 29, 2016 la ora 10:21

  a uitat lumea ca si preafericitul Daniel beneficiaza de coloana oficiala decisa tot printr-un protocol intre patriarhie si ministerul de interne

  Răspunde
   
 • adi
  Ianuarie 26, 2016 la ora 11:03

  Florentina Trandafir Yildizoglu
  „Buna seara Stimate Dle. Guran , legat de spagile politistilor de la circulatie , si nu numai , as vrea sa va spun , ca politistii din Schalke – Germania , pentru ca aici locuiesc , sunt dotati cu POS si cand am luat amenda pentru lipsa centurii de siguranta , am platit pe loc amenda , am primit bonuletul , si mi s-a facut si o reducere pentru buna colaborare si plata pe loc , V-am spus toate astea pentru ca vocea Dvs. se face mult mai bine auzita in Romania decat vocea mea sau a altui amarat , si poate se implementeaza , incet-incet , si la noi in tara , acest sistem .
  Va multumesc”

  Stimata doamna asta ar fi cea mai mare prostie care sar putea face. Sunteti tanara si cred ca nu stiti ca politisti pe vremuri incasau amnzile. Motivul pentru care s-a renuntat la acest sistem este tocmai faptul ca in loc sa incaseze banii ii bagau in propriul buzunar. Renuntand la acest sistem au „ELIMINAT LUCRUL CU BANII DIN ACTIVITATEA POLITIEI”
  Rentroducerea acestui sistem nu ar face decat sa le „FLUTURI PRAJITURA PE LA NAS” si nu stiu cati din ei s-ar putea abtine sa nu muste din ia.
  Viata este altfel in Romanaia, ……… !?!?! nu cred ca ati uitat …

  Răspunde
   
  1. Lau
   Ianuarie 26, 2016 la ora 12:20

   Plata cu cardul se poate verifica 😉

   Răspunde
    
   1. adi
    Ianuarie 27, 2016 la ora 22:14

    Cati au carduri ?!?! …. si daca au cati le ai la ei ?!?!? ….. si daca zice MILITEANU amenda 400 lei CU CARDU su mai bine dai tu 200 si este multumita toata lumea SPUNE SINCER ce alegi ???

    Răspunde
     
  2. Paul
   Ianuarie 26, 2016 la ora 16:33

   In vara anului trecut am luat amenda pentru depasirea vitezei in localitate. Am platit amenda pe loc si mi-a fost eliberata o chitanta de catre agentul de politie. Am primit chiar si rest deoarece nu am avut suma fixa.

   Răspunde
    
 • gmihai
  Ianuarie 26, 2016 la ora 10:32

  Nu are legatura cu emisiunea, dar mi se pare de virbit despre asta. Mare parte din media vorrbeste de Moldova. A DA SAU BANI./ SA DAM DAR, CU UN OM CARE NU IBA TREABA CU OLIGARHI CE NU POATE FI CORUPT, CINEVA DIN BNR, pare/este cea mmai curata institutie si se pricepe la bani. CCred ca ajutind creste procentul pro RO asa se vad multe, opinez numai +.
  Sa nu ne facem griji ca vom mai vedea banii, nca un lup mincat de oaie.

  Răspunde
   
 • Laurentiu
  Ianuarie 26, 2016 la ora 09:37

  GIROFÁR, girofaruri, s. n. Far rotativ cu sclipiri, montat pe unele autovehicule prioritare (de poliție, de salvare etc.). – Din fr. gyrophare

  Răspunde
   
 • mihaix
  Ianuarie 26, 2016 la ora 00:48

  Moise sa nu uitam de timpul, nervii si benzina pierdute de noi toti care stam sa asteptam sa rteaca coloana oficiala ilegala a unor asemenea lepre.
  Ca si astea costa. F mult, intr-un Bucuresti ultra-aglomerat.
  Ca vad ca de facut infrastructura nu sunt in stare, ci doar sa ocoleasca legea.

  Răspunde
   
 • Mihai
  Ianuarie 26, 2016 la ora 00:18

  Felicitari pentru emisiune! Ati facut o analiza pertinenta a felului cum unii abuzeaza de functia pe care o au si considera ca sunt superiori celorlalti oameni. Va urmarim cu mare interes din Londra si dorim sa continuati aceste emisiuni. Mult succes!

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase