BIZIDAY: MIERCURI, 9 decembrie 2015

 • Bugetul pe 2016 nu schimbă filosofia consumeristă a statului român, dar introduce un criteriu nou de alocare a investițiilor. Pentru că nu-i ajung banii, Guvernul va păstra în rezervă 2 miliarde de euro pe care le va aloca, pe parcursul anului, către lucrările la care constructorii nu ”trag mâța de coadă”. În acest fel ei sunt forțați să intre într-un soi de concurență. În același timp, bisericile nu vor primi bani de investiții de la bugetul central, dar fiecare comunitate locală va decide dacă dorește să pună investițiile în lăcașuri de cult înaintea celor din educație și sănătate.
 • DNA-ul a sărbătorit prin muncă Ziua Internațională a Luptei Împotriva Corupției, cu un uriaș dosar de retrocedare în care sunt implicați prințul Paul de România și mâna dreaptă a fostului premier Adrian Năstase, Remus Truică. Și jurnalistul Dan Andronic, precum și alți oameni din jurul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu dau la această oră declarații într-o afacere de peste 100 de milioane de euro.
 • Fiscul a trecut la verificat averile următorilor 30 de români bogaţi dintr-un top al riscului cu personaje ce rămân secrete. Știm sigur că sunt patroni ai unor mari firme din România, iar veniturile nedeclarate pe care nu pot să le justifice se apropie de 90 de milioane de lei.
stiri verificate

Comentarii prin facebook

8 răspunsuri la BIZIDAY: MIERCURI, 9 decembrie 2015

 • anca
  Decembrie 12, 2015 la ora 00:14

  Ce print al Romaniei?,este un bastard.Pai un print vine in tara si-si gaseste nas pe base?,hai sa fim seriosi.Vai,nu si-a tras si el un glont ca nastase?Halal print.Si ce va face DNA-ul acestor spagari?,ca vad ca analfabetii de parlamentari decid cine sa fie „anchetat”si cine nu.
  Sigur aceste capsuni sunt organice sau modificate genetic!?

  Răspunde
   
 • Adrian
  Decembrie 10, 2015 la ora 22:16

  De ce ii zice printul Paul de Romania, in alte tari era denumit Bastardul regal

  Răspunde
   
 • Iasi
  Decembrie 10, 2015 la ora 09:41

  Dar autostrada Moldova? Nu am auzit nimic de ea, se vorbeste de culoar 9 de la B la Pascani, dar sa treci de la Iasi la Cluj? Rep Moldova vrea sa intre in UE, Ciolos e scolit la Bruxelles, poiu nu ar fi trebuit sa fie si autostrada asta o prioritate? Incep sa pierd increderea in capacitatile lor de a face ceva pt noi

  Răspunde
   
 • eci
  Decembrie 10, 2015 la ora 07:34

  Vad ca au inceput postaci si aici sa scrie.Asa ati primit ordin de la PSD sa atacati si emisiune lui Guran?

  Răspunde
   
 • Cristi
  Decembrie 10, 2015 la ora 07:22

  Mi se pare mie domnule Guran, ca deveniți din ce în ce mai infatuat, de la o emisiune la alta? Sau e doar o parere care o sa dispară săptamana viitoare. Nu dețineti singura emisiune economica de la Digi….

  Răspunde
   
 • Paul
  Decembrie 10, 2015 la ora 03:23

  Mda, cateodata am impresia ca d-l Guran este cel mai bun politician al tarii. Este deflatie, dar leul se transforma in pisica. Mai bine i-ar schimba numele din leu in felina. Suna mai generic si nu mai are o problema de crestere prin slabire. Desigur nu vei gasi nici-un politruc/tehnotruc sa descreasca felina prin ingrasare. Si uitea asa se trateaza boala prin efect placebo. Placebo este un medicament veritabil facut din nimic, dar vopsit in culoare roz naturala. In Romania se trateaza lumea de saracie, boala, necaz si altele cu el. El este impartit cu darnicie de PSD, PNL, PDL si chiar de tehnotruci.

  Toate bune.

  Răspunde
   
 • Stelian F
  Decembrie 10, 2015 la ora 02:38

  Imi place de Ciolos (normal, doar am spus ca garantez pentru el) ca nu e politician. Cand vorbeste despre buget sau despre orice altceva, nu incepe sa spuna despre ce prapad au facut ceilalti si cum acum el nu mai poate face nimic. Exact un astfel de prim ministru ne trebuia, un om care sa ia lucrurile asa cum sunt ele acum si sa incerce sa faca ceva bun de aici incolo. Asta nu inteleg politicienii nostrii, ca pot castiga voturile anumitor oameni, cred ca nu putini, daca nu mai arunca cu pietre toata ziua in ceilalti.

  Răspunde
   
  1. marinel
   Decembrie 11, 2015 la ora 03:58

   Sigur ca nu trebuie sa-si piarda timpul Ciolos cu aruncatul pietrelor, dar niste daruri cu catuse tot trebuiesc impartite.

   Răspunde
    
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase