BIZIDAY: JOI, 19 noiembrie 2015

 • DNA cere din nou arestarea preventivă a senatorului Dan Şova după ce un control al Fiscului efectuat în această vară la CET Govora a scos în evidență suspect de multe contracte de asistență juridică. Nu cu firma lui Șova, cu o altă firmă de avocați, dar, spun procurorii, tot Dan Șova a fost cel care le-a intermediat și a și primit 100 de mii de euro pentru asta.
 • Mai sunt două ore până începe Black Friday iar noi vă vom spune în această seară ce e în spatele mecanismelor de publicitate online din România. Vă aducem povestea oamenilor care au transformat apetitul de cumpărături al internauților într-o adevărată industrie ce a depășit un miliard de euro pe an.
 • Cei de la Standard and Poors au concluzionat că 78% dintre români sunt analfabeți din punct de vedere financiar este pe cât de dură pe atât de exagerată… Doar de dragul polemicii încercăm în această seară să demonstrăm că procentul românilor care riscă un faliment personal pentru că pur și simplu nu înțeleg rostul banilor este de 64%. Un procent tot mare, desigur.

Despre toate acestea, dar și despre perchezițiile DNA la Transelectrica, câți bani au împrumutat românii de la IFN-uri, cine vrea să investească la Ocnele Mari, cu ce probleme se contruntă medicii rezidenți, lucrările nefinalizate din Capitală, cum a ajuns online-ul un business de succes, cum se numește varianta chinezească de Black Friday, câți turiști străini sunt atrași de turismul de vânătoare de la noi, câte IMM-uri sunt în țara noastră, de ce preoții din Grecia au de suferit de pe urma politicilor de reducere a sectorului public sau de ce toate firmele dintr-un oraș britanic și-au mutat afacerile în offshore, aflați din ediția de joi a emisiunii Biziday.

stiri verificate

Comentarii prin facebook

9 răspunsuri la BIZIDAY: JOI, 19 noiembrie 2015

 • Jilaveanu Mircea
  Noiembrie 22, 2015 la ora 16:00

  Daca vorbim de tehnocrati in guvern,eu il propuneam pe fostul director al lui Nicolae Ion(milionar din Brasov),economistul RATA VALENTIN, ca ministrul economiei.Este un mare specialist practicant,va puteti interesa.
  Nu m-a intrebat nimeni,desi nu aveam nici un interes personal,dar il cunosc foarte bine profesional.

  Răspunde
   
 • Jilaveanu Mircea
  Noiembrie 22, 2015 la ora 15:51

  LOGICA:
  Vechiul guvern,care a fost dat jos de popor,a propus parlamentului,o lege cu mariri de salarii,dar in paralel trebuia sa se ocupe de cresterea gradului de colectare a datoriilor catre buget.
  Noul guvern pus de popor, trebuie sa faca un nou proiect de buget si o noua propunere de lege pentru marirea salariilor si pensiilor in conformitate cu bugetul lasat de guvernul Ponta si cu ce considera el ca va putea colecta anul viitor.
  Toata lumea stie o sursa alternativa pentru cresterea bugetului,anume ,daca s-ar reduce numarul de parlamentari si cei care-i deservesc si salariile lor ,proportional cu populatia tarii ,asa cum este in FINLANDA.Atunci s-ar incasa mai mult si la buget ,am avea bani sa marim salariile medicilor si profesorilor si pensiile si toata lumea ar fi fericita,dar cand avem in parlament avocati ca ADAM ION din brasov(PENAL) si altii,ce incredere sa mai aiba ROMANUL.

  Răspunde
   
 • Robert
  Noiembrie 21, 2015 la ora 13:57

  Nu este frumos ca in timp ce inca exista firme care se inchid din cauza taxelor prea mari, gigantul Facebook sa plateasca in UK mai putin de 7000 Euro, deloc!

  Răspunde
   
 • Mihai
  Noiembrie 20, 2015 la ora 09:40

  Haideti domnul Guran puneti emisiunea tarziu si o puneti pe cea din ziua anterioara ???!

  Răspunde
   
 • Andrei
  Noiembrie 20, 2015 la ora 08:58

  Gurane, instaleaza-ti „Adblocker” pe browser.

  Răspunde
   
 • ioan ianc
  Noiembrie 20, 2015 la ora 08:57

  78% analfabeti?CE ANALFABET A >SCOS< % asta?
  1-Populatia actuala-viagera dupa "89"
  2-Dupa RSR,scolile nu au fost inchise
  3- . . .
  NU MAI ARUNCATI CU NOROI intr-o tara suoerior
  dezvoltata VOUA ! ! !

  Răspunde
   
 • Narcis
  Noiembrie 20, 2015 la ora 06:31

  🙂

  Răspunde
   
 • doru
  Noiembrie 20, 2015 la ora 06:06

  daca se poate sa vedem pe cea de aseara doar asta rugaminte am avea

  Răspunde
   
 • adrian
  Noiembrie 20, 2015 la ora 05:48

  Moise , invata-l pe colegul tau care incarca emisiunile ca sa verifice daca a facut treaba bine e la fel de important cu a face treaba bine.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase