BIZIDAY: Miercuri, 21 octombrie 2015

 • Ministerul Transporturilor pierde bani la cea de-a doua rectificare bugetară din acest an. Guvernul a tăiat 1,6 miliarde de lei din banii pentru autostrăzi. Unde ajung banii de pe autostrăzi?
 • Compania Națională de Autostrăzi a găsit vinovatul pentru autostrada Sibiu-Orăștie care o ia la vale. Ar fi vorba despre constructorul italian, care a nu a stabilizat terenul. Ca să reziste la trepidațiile provocate de trafic, autostrada trebuie turnată peste un strat de 6 metri de pietriș. După închiderea tronsonului respectiv, CNADNR a constat că un strat lipsește.
 • S-a tot vorbit zilele acestea despre cum Poliţia Română şi-a dotat echipajele cu maşini Volkswagen Polo, în detrimentul Daciei Logan. Vorbim despre patru sute de maşini, un contract important, pe care producţia românească de profil l-ar fi ratat. Realitatea e însă alta. Câte mașini din cele produse la noi va livra Dacia?
 • China și Marea Britanie urmează să încheie, în perioada următoare, contracte comerciale de zeci de miliarde de dolari. Printre altele, chinezii ar putea finanța construcția viitoarei centrale nucleare din Marea Britanie.

Despre toate acestea, dar și despre euforia generată de punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu în dosarul Mineriadei, despre problemele Toyota, motivul pentru care tot mai mulți români se stabilesc în Ungaria, ce profituri au înregistrat băncile din țara noastră, câți români aleg să-și plătească online facturile, ofertele companiilor pentru a-i atrage pe cei care sunt dispuși să muncească în zonele mici din Transilvania sau care sunt efectele sacțiunilor impuse Rusiei, puteți afla din ediția de miercuri a emisiunii Biziday.

stiri verificate
This entry was posted in ÎNREGISTRĂRI. Bookmark the permalink.

Comentarii prin facebook

10 răspunsuri la BIZIDAY: Miercuri, 21 octombrie 2015

 • Marius
  Octombrie 27, 2015 la ora 23:22

  Sa iti fie rusine Moise!!!

  Nu ai spus nimic de procesul castigat impotriva BCR de clientii abuzati!!

  Ba mai mult, ai băgat si o reclama mare la BCR in ziua urmatoare… Cat a costat tăcerea ta?

  Răspunde
   
 • Manea
  Octombrie 23, 2015 la ora 22:04

  unde gasesc separat doar inregistrarea: *SA NE INTELEGEM CORECT ISTORIA*. o puteti pune separat pe site-ul biziday?

  Răspunde
   
 • MELINDA
  Octombrie 22, 2015 la ora 15:53

  Domnul Guran eu am o rugaminte legata de partea tehnica a acestor inregistrari si anume nu reuses intotdeauna sa vad emisiunea inregistrata pana la sfarsit si daca doresc ulterior sa o revad se reia de la inceput . Puteti va rog sa remediati problema i-mi place nespus de mult emisiunea dar sunt cazuri cand nu pot sa o vad pana la sfarsit si sincer nici nu-mi place sa pierd din ea. Multumesc.

  Răspunde
   
  1. cocosila
   Octombrie 23, 2015 la ora 01:41

   Melinda draga nu se scrie „i-mi place nespus de mult emisiunea” ci imi place…

   Răspunde
    
  2. Horia
   Octombrie 23, 2015 la ora 08:24

   Melinda, mai pune si tu cate o virgula, cate un punct…

   Răspunde
    
 • vasi
  Octombrie 22, 2015 la ora 13:48

  La un moment dat pomenesti de casele din Artand cu utilitati precum canalizare sau gaz (unde isi cumpara oradenii case), utilitati care in satele din Romania lipsesc. De ce nu spui si faptul ca in satele din jurul orasului Oradea exista gaz dar prietenul tau Bolojan, primar de Oradea, interzice introducerea gazului pentru a mentine monopulul unui CET resuscitat pe fonduri europene dar care va fi foarte scump de intretinut! Spune-le oradenilor cat o sa-i coste incapatanarea primarului!

  Răspunde
   
 • Marin
  Octombrie 22, 2015 la ora 12:47

  Moise, nu mai incerca sa-i dai o fata putin mai umana lui Iliescu si implicit PSD-ului.
  Iliescu a fost educat ca un stalinist si asa a ramas. Iliescu a avut alternativa de a urma, la invitatia lui Havel, calea spre vest, dar a refuzat. A construit un partid puternic in care a dat mana libera (la furat) sefilor de celula.
  Nu a fost usor sa construiasca PSD-ul actual, de aceea a cotonogit cat a putut partidele istorice si a inabusit orice revolta.

  Răspunde
   
 • Adi
  Octombrie 22, 2015 la ora 11:47

  Asa, deci carevasazica in ceea ce priveste revolutia si mineriadele, bietul batranel simpatic Neanelu n-are nici o vina. Acesta era doar o papusa a lui Militaru, Vasile Ionel si Brucan. Care, in mod foarte convenabil, sunt deja morti, asa ca despre ei numai de bine. Cu atat mai mult cu cat Militaru nu mai era demult ministru al apararii la mineriade, el fiind inlocuit in februarie 90 cu Stanculescu. Moise, chiar nu ti-e un pic jena? Chiar crezi ca telespectatorii tai au un IQ comparabil cu cei ai lui Gadea?

  Răspunde
   
  1. cocosila
   Octombrie 23, 2015 la ora 02:11

   Adi sa stii ca nu poti compara un IQ cu niste telespectatori. E ca si cand eu as spune ca esti mai frumos ca numarul „e”. Ori compari IQ-uri intre ele, ori telespectatori cu telespectatori. Uite-te si tu ce ai scris: „Chiar crezi ca telespectatorii tai au un IQ comparabil cu cei ai lui Gadea?”. Probabil ai vrut sa scrii: Chiar crezi ca telespectatorii tai au un IQ comparabil cu cel al telespectatorilor lui Gadea?

   Răspunde
    
 • Radu
  Octombrie 22, 2015 la ora 03:16

  Moise, ai preluat o prostie vehiculată în presă (la minutul 20:30): nu este ciudat să fie o diferență de doar 900 RON între ofertele inițiale. Ofertele sunt atât de apropiate între ele și de valoarea estimată deoarece a urmat licitația electronică. În acest caz normal că te duci cu oferta la valoarea estimată sau foarte puțin mai jos, pentru că, dacă ai norocul să nu mai fie concurenți (fie că nu mai depune nimeni, fie că celelalte oferte sunt descalificate pe motive tehnice), atunci poți să încasezi tot bugetul alocat. Valoarea de atribuire de 16.688.000,00 este valoarea la care a câștigat Porsche după etapa de licitație electronică, deci Porsche a scăzut succesiv prețul până la această valoare când Dacia a zis pas.

  Răspunde
   
 
 
Adaugă comentariul
 
 

Emailul nu va fi făcut public. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Nume: *
Adresa de email: *
Pagină web
Comentariul*
 caractere rămase